Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Loki
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
stona
Grał ktoś? Ja właśnie pykam sobie Nordem. Nawet fajna gierka. Grafa całkiem całkiem ( lokacje w śniegu są jednak żałosne :| ) , mnóstwo broni i zbroi , skille , statsy , quest itp smile.gif Z(pipi)ane jest podnoszenie przedmiotów i kupowanie buteleczek ( no chyba że ktoś mi powie jak się kupuje więcej niż 1 na raz smile.gif ). Zapodam zaraz jakieś screeny.

Ktoś pogra multi ( bo chyba da radę przez hamachi)
Mejm
Pogralem w demko i mnie odrzucilo. Raz ze giera chrupala na kompie ktory pociagnal Bioshocka w max detalach a dwa ze wyglad lokacji nie zachwycil mnie wcale (poczatek Norwegiem - zima). Do tego mikroskopijne ikonki. Ale nie przecze ze po dluzszym obcowaniu giera by mi nie podeszla.
stona
No też jak spojrzałem na zimową lokację to myślę " z czym do unii" ale już w podziemiach jest klimatycznie smile.gif
Jinxters
Niestety nic nie pobije Diablo 2 mellow.gif dopiero trójeczka może,albo Hellgare:London(wiem troszke inny typ)
stona
Dla mnie diablo to kwas tongue.gif A napisałem że to klon ,a nie następca smile.gif
Jinxters
CYTAT(stona @ 7 09 2007, 21:16) *
Dla mnie diablo to kwas tongue.gif A napisałem że to klon ,a nie następca smile.gif

Nom ten "kwas" jest jedną z najlepszych gier wszechczasów tongue.gif Do dziś dzień sprzedaje się dobrze i ma wysoką cene(zauwarzyliście,że te naprawde the best gierki mają wygórowaną cene nawet po kilku latach od premiery,np. FF7)
stona
Co nie zmienia tego że to kwas. A ten topic jest o Loki a nie diablo tongue.gif
BieŃ
Hey..chce sprawdzic tego szpila..poleci na dobrych detalach na 7600GT od Palita? slyszalem ze gierka nie ma za dobrej optymalizacji huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.