Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tajemnice Twierdzy Szyfrów
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Daniel_reyes
A więc nowy Polski serial na temat II WŚ emitowany na TVP. Przed momentem został zakończony 1 odcinek ...
Co sądzicie a serialu ?
Według mnie było nieporozumieniem to, że w tle np. Niemcy i Ruscy gadali po swoim a jak były przeprowadzane dialogi to po PL ... dry.gif
Er_WolvEr
1 odcinek -

realizacja - niezła
efekty - niezłe, chociaż nieczęsto
odwzorowanie realiów oraz miejsca akcji - nice
aktorzy - humh średnio (główny bohater mało wyrazisty z wyglądu, już nie mówiąc o zachowaniu), cała reszta też taka mało wyrazista
fabuła - mało, wolno podawana

Ogólnie nie jest złe, może sie troche rozkręci - narazie za dużo ,,lania wody". Same tereny super.
Masorz
straszna średnizna jak narazie...
Pajda
Strasznie podjaralem sie wszelkimi zwiastunami, wywiadami i reklamami. Niestety serial okazal sie chu.jnia, typowym zamulaczem z mnostwem bledow i tragiczna akcja. Nigdy nie pomyslalbym, ze p. Woloszanski czuwal nad projektem. Po trzech odcinkach juz wiem na 100%, ze 4 nie obejrze.
maciek88
Ja to już wiedziałem po pierwszym. Ten serial to ch.ujnia po całości (no może oprócz czystej strony technicznej, np. zdjęć). Oglądałem i nie wierzyłem, że wje.bali spory budżet w taką chałę. A tak btw, to chociaż się mogli postarać aby Niemcy mówili po niemiecku itd.
tk
żak o dziwo dał rade, scena przy kolacji wyszła niczego sobie.
Pajda
Ano dał radę, jeszcze nie widzialem 5 minutowej sceny wpi.erdalania korniszona x]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.