Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Słuchawki nie lubią winampa?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
wietnam
Zakupiłem kilka dni temu nowe Sennheisery HD205 i jest problem: ewidentnie nie lubią się z moim winampem(5.35 bodajże).Znaczy jedna słuchawka gra na pół gwizdka,a druga harczy i produkuje głównie szumy.Myślałem,że to wina ustawień Equalizera,ale wyrównałem do poziomu/wyłączyłem go,ale nie pomogło.Co ciekawe na foobarze/w filmikach z youtube wszystko gra czyściutko.Ktoś wie co na to poradzić?

Od razu zastrzegam,że odpowiedź zmień winampa na foobara odpada z kilku względów cool.gif

Dzięki z góry za wszelką pomoc.
stona
Jak nie chcesz zmienić to poszukaj jakiegoś plugina który dostosowuje dźwięk do słuchawek zamiast do głośników. Coś takiego powinno być. Ja mam to w sterach od creativa do karty dźwiękowej.
wietnam
CYTAT(stona @ 8 09 2007, 12:13) *
Jak nie chcesz zmienić to poszukaj jakiegoś plugina który dostosowuje dźwięk do słuchawek zamiast do głośników. Coś takiego powinno być. Ja mam to w sterach od creativa do karty dźwiękowej.

może mam zadatki na google'owego mongoła,ale nie znalazłem nic co by mogło pomóc.Enyłan?
wietnam
dobra,znalazłem niby jakiś plugin,aczkolwiek za wiele nie pomógł(jest poprawa,ale i tak druga słuchawka szumi jak głupia).
greah
Mam podobny problem z moimi tyle, że one gryzą się... z komputerem. Niezależnie od tego czy na foo, winampie, mpc czy innym i niezależnie od sterów (kX i firmowe) prawa słuchawka jest głośniejsza i muszę wyrównywać w panelu na 100% L : 50% R

Sądziłem, ze słuchawki są padnięte ale podpiąłem do kina Harman-Kardon i wszystko działa jak należy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.