Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z komunikacją za pomocą Headseta.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Binek
Witam, otóż niedawno zakupiłem Ps 3 , toteż nie wiem o jej możliwościach zbyt wiele . Mam jeden problem, który doprowadza mnie do szału. Otóż mam problem z chatem w konsoli . Podczas rozmowy mam potworne opóznienia , które zwykle trwają po 5- 10 sekund . Niestety w taki sposób nie da sie normalnie pogadać .

Posiadam łącze NEO 512 , wiem że inne osoby też takie posiadają i nie mają takich problemów jak ja .

A co najdziwniejsze jest w tym to to , że podczas grania w takiego Ressistance'a headset sprawuje mi sie normalnie czyt. nie ma opóźnień .

Jakby co to posiadam HS Nokia - 26W
ziolo69
CYTAT
A co najdziwniejsze jest w tym to to , że podczas grania w takiego Ressistance'a headset sprawuje mi sie normalnie czyt. nie ma opóźnień .

U mnie sytuacja wygląda podobnie, również mam Neo 512.

Przyłączam się do pytania. Dodam że posiadam Jabre BT 150.
JackFrost
Może ktoś napisać mi instrukcję dla idiotów jak zarejestrować headset (Jabre BT 135 z Warhawka) mi to jakoś nie idzie... naładowana ,trzymam przycisk 5 sek. ,włączam szukanie i nic. W instrukcji pisze coś żeby trzymać aż będzie "solid light" ale ja tu tylko widzę migające światełko huh.gif

EDIT: problem rozwiązany wacko.gif
izon
Witam.Slyszalem ze jak sie ma nat 3 to sa jakies problemy z headsetem.Mam liveboxa i mam tego nata 3 czy bede mial jakies problemy??
Faranell
CYTAT(izon @ 26 09 2007, 16:04) *
Witam.Slyszalem ze jak sie ma nat 3 to sa jakies problemy z headsetem.Mam liveboxa i mam tego nata 3 czy bede mial jakies problemy??

Np. nie zrobisz sobie "czata" z kims z Twojej listy:)
I w grach to roznie bywa.
izon
Nie rozkminiam:/Na xboxie 360 wszytsko chodzilo za(pipi)iscie a tu jakies problemy chodzmy i nawet z czatem ale zawsze..
mczaper
CYTAT(Faranell @ 26 09 2007, 20:12) *

Co ty chlopie gadasz. Tez mam liveboxa i jakos zadnych problemów przy nat 3 nie ma.
Faranell
CYTAT(mczaper @ 26 09 2007, 23:47) *
CYTAT(Faranell @ 26 09 2007, 20:12) *

Co ty chlopie gadasz. Tez mam liveboxa i jakos zadnych problemów przy nat 3 nie ma.

Nat 3 to nat 3,osobiscie nie mam liveboxa tylko routerka na slu,przy nat3 gdy probowalem polaczyc sie poprzez czat,wystepowal blad zwiazany z natem 3,innych rzeczy nie zauwazylem:) Nawet masz w konsolce napisane,ze przy nat 3 moga wystapic problemy z rozmowa etc.
CHINDOOS
Ja mam Jabrę 135. Narazie nie miałem zbyt dużej okazji rozmawiać (głównie monologi w MS wink.gif ) Więc jak ktoś by chciał przetestować swój headset to zapraszam na czata.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.