Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mission Impossible
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
f5k
Co sądzicie o tej grze luźno powiązanej z filmem, ja uważam że mimo wad w postaci tego że w jednych etapach można skakać a w innych już nie, podobnie z bieganiem, niektóre postacie wyglądają jakby je pokręciło, wiecej wad mi nie przychodzi do głowy teraz no może jeszcze czas gry, co do zalet to muzyka, klimat i różnorodność misji wychodzą grze na plus. Grał ktoś?
Paulek L
Grałem, ale od początku ta gra mi nie podeszła, po prostu nie kumałem dostępnych w grze rozwiązań tongue.gif W rezultacie nie przeszedłem tej gry, utknąłem w pierwszej misji hahaha.gif
Sito
ja to widziałem jeszcze przed MGSem wiec jak dla mnie to był pierwowzór shoot em all like tomorrow never die czy wspomniany MGS, gra wywołała na mnie wrażenie od samego początku jak tyko widziłem super zaje***** śnieżek w pierwszej planszy - wyglądał tak realistycznie... ale to był '98 (czy którys tam) teraz raczej ta gra nie wywoła na nikim wrażenia, co najwyzej przyprawi o dreszczyk emocji* [sorki, bład w druku] dreszczyk delirki spowodowany ciężkim sterowaniem i innymi "szczegółami". Choc z drugiej strony jako fan retro bardzo polecam zapoznać sie z tytułem smile.gif
Sunderland
Mimo słabych recenzji to mi sie grało całkiem przyjemnie tylko, że ja raczej włączając grę najpierw wybierałem sobie misję (kody).I przyznam, że chętnie bym powrócił do tego tytułu, żeby tym razem przejść jak człowiek.Dla mnie jest to jedna z tych gier, które wymieniam wspominając czasy świetności PSX (niezapomniany klimat=sentyment).
FLooK
CYTAT(Paulek L @ 8 09 2007, 21:16) *
Grałem, ale od początku ta gra mi nie podeszła, po prostu nie kumałem dostępnych w grze rozwiązań tongue.gif W rezultacie nie przeszedłem tej gry, utknąłem w pierwszej misji hahaha.gif

Podpis xD
Cris
CYTAT(FLooK @ 29 09 2007, 21:30) *
CYTAT(Paulek L @ 8 09 2007, 21:16) *

Podpis xD

ja też smile.gif
White
Dudes, ja bym sie wstydził przyznać że utknąłem w pierwszej misji :D. Tym bardziej że gra nie była jakaś specjalnie skomplikowana.

Gra IMO świetna, niezwykle zróżnicowana. Misje w terenie a'la MGS, misje szpiegowskie a'la James Bond, misje typu "shoot'em all", zabawa w snajpera, łamigłówki logiczne. Nawet słynna scena z opuszczaniem się na linie i unikaniem wiązek laserowych znalazła się w grze. Zawodowy voice-acting, fajne zróżnicowanie poziomów trudności na possible i impossible, pierwszorzędny klimat...

Bez kitu chyba najbardziej niedoceniona gra na PSX.
mishka
jako owczesny fan filmu Mission: Impossible (dwojka tragedia, trojka da rade na upartego) zamowilem gdzies tam M:I na N64 z nadzieja ze juz niedlugo zaczne sobie ostro łupac (bylo to chyba jakos przed premiera M:I-2)..czekam, czekam... minal jakos miesiac i pokazalem owej firmie faka... i tak o grze zapomnialem na rok/dwa (btw. owa gierka na n64 dalej nie przyszla laugh.gif) az wkoncu dorwalem jakiegos poturbowanego pirata na PSX... skonczylem w dzien, z malymi problemami...drugiego dnia znowu zaczalem ciorac w poszukiwaniu ew. innych rozwiazan, ew. sekretow i ogolnie dupereli... chyba bylo ich brak... mimo to gierka calkiem calkiem, fajnie bylo sie bujnac wsrod laserow, pobiegac po pociagu, postrzelac ze snajperki... niedoceniona? nawet nie wiem, nie znam oceny smile.gif dla mnie dobra zabawa w szpiega...cos innego niz MGS czy cichociemy Tenchu czy tam jakis Bog wie kto inny...Ethan Hunt i wpadam na party biggrin.gif
White
Pamiętam że dawno temu z kumplem graliśmy non-stop w M:I kiedy wpadał do mnie. Wszelkie multiplayerówki szły w odstawke a my cioraliśmy w grę przeznaczoną dla single playera ;].
Krychuone
gra naprawde niezla, ukonczylem ja z opisem smile.gif
a pamietam te agentowe malowanie kamer niebieskim sprayem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.