Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: seria Virtua Striker
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Arcade, automaty
kubicz
Najpopularniejsza i najlepsza pilka nozna na automatach. Jesli kiedykolwiek zdarzylo Ci sie zagrac w symulator galy w salonie gier, to na 90% grales w jedna z czesci VS.
Pierwszy gra z serii ukazala sie w 1994 roku i mimo 13 lat na karku, jest to wciaz bardzo grywalny tytul. Ostatnia czesc, to Virtua Striker 4 ver.2006, niestety nie widzialem tego tytulu w akcji sad.gif Dwie czesci gry wyszly tez na konsole: Virtua Striker 2 na Dreamcasta (w Japonii znana jako Virtua Striker 2 ver. 2000.1) i Virtua Striker 2002 na GameCube'a (w Japonii znana jako Virtua Striker 3 ver. 2002).
Przez te wszystkie lata, seria mocno ewoluowala. Pojawily sie kartki, spalone, podzial na polowy, statystyki, nazwiska zawodnikow (na poczatku, z braku licencji wymyslone przez tworcow gry, obecnie juz prawdziwe), 4 guzik (dash), wskaznik wytrzymalosci i wiele, wiele innych rzeczy poprawiajacych realizm rozgrywki. Rzeklbym, ze jest to PES w wersji arcade
Tylko ta seria pozwala nam zagrac jedyna sluszna druzyna (no dobra, dwiema druzynami tongue.gif) hyh.gif

Od 2002 roku (Virtua Striker 2002) mozemy zagrac Polska smile.gif

Coz moge wiecej napisac ? Dla mnie, VS jest jedna z najlepszych serii goszczacych na automatach happy.gif

Ural
Ba, dla mnie również. Nie będę nawet ukrywał, że ciorałem w to całymi godzinami na DC - gra jest faktycznie świetna, ale najwięcej frajdy daje, gdy gra się we dwóch przeciwko sobie smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.