Dobra zaraz tu wlasnie sie zaczna takie posty typu,
BEZ SENSU
PO CO?
NA CHOJA
ZERATUL PORAZKA!!!111jeden jeden
Jest plan zeby zrobic portal Halo.
Poki co jest plan na szkielet i jest kurna serwer 100Gb z 1TB trafficiem na miesiac. Domeny wprawdzie jeszcze nie ma, ale domena to kwestia 5 minut.
No i taki portal to by byl w ogole bez sensu zeby byl i opisywal swiat Halo, zeby mozna bylo zgromadzic tam info odnosnie projektow Halo, ustawek, moze scena Halo by sie tam pojawila (yeah right), mozna by bylo filmiki wrzucac na serw i tam pokazywac, bo miejsca od cholery jest. To tak w zwiazku z premiera Halo 3 i tym, ze bedzie to gra nr 1... chociaz prawdziwym powodem jest zeby to 100Gb sie nie marnowalo... No i ogolnie czy w ogole jest sens robic cos takiego? Wiem, ze nie ale np czy jest chociaz bezsens w robieniu tego? No i jak ktos jest chetny go pomoc zrobic, to niech mi da znac na PM. Wiem ze nikt nie jest chetny...
Ogolnie wyobrazam to sobie tak, ze decyzje by tam byly podejmowane wspolnie, albo kazdy by mial jakis tam dzial, co by mial o niego dbac... albo wybraloby sie kompetentna osobe na naczelnego... Ja kompetentny nie jestem, bo zamiast grac w Halo 2 nabijalem sobie GS...
no i to chyba na tyle...