Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mortal Kombat vs. DC Universe
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
TomisH
5 hi-resowych shotów z gry - Supek, Scorpion, Batman i Flash smile.gif
Dabman
Rewelacja, widac graveyard i the forest2 ( albo cos bardzo podobnego ) wink.gif jestem ciekaw jak z walka, tutaj widac ogromna fizyke, grafika nie wyglada na UE3:/ bynajmniej tla, postacie wygladaja bardzo fajnie, jak na MK i Komiksowki, powiedzial bym ze bardzo dobrze, jak figurki wyciagniete z szafki:D

Widac ze animacja nie zla, postac fajnie sie odgina, po oberwaniu z oczu Superman'a. Mam nadzieje na gameplay w niedlugim czasie...
shy4
wow nawet krew jest tongue.gif
TomisH
Renderek Catwoman.
Mrrrauuu wub.gif
Diabeu
straszne to jest, nie dość że sam pomysł to dla mnie debilizm (Flash zabija wszystkich, Supek zabija Flasha - koniec bajki) to jeszcze te projekty postaci aż odpychają
przecież ta Catwoman to wygląda jak ....... kurde, ona w ogóle nie wygląda
pasztet
TomisH
Soulcalibur pokazał, że cycki są ważne to i Mortal idzie tą ścieżką. Jeszcze obstawiam Pingwina, bo ostatnio także moda na "dużych" zawodników ;]
signap
CYTAT(TomisH @ 30 06 2008, 17:22) *

wyglada jak pilot samolotu z IIWS
TomisH
Kroolik
No cycki to nie wszystko. Fajne wyglądają, ale reszta jakaś taka...
Jeśli będzie Fatality cyckami to wszystko co napisałem cofam!
IslandClaws
po tych filmikach to ja CZEKAM na ta gre prawie tak samo jak na TNA smile.gif
Diabeu
CYTAT(TomisH @ 30 06 2008, 19:31) *
Soulcalibur pokazał, że cycki są ważne to i Mortal idzie tą ścieżką. Jeszcze obstawiam Pingwina, bo ostatnio także moda na "dużych" zawodników ;]

co Ty gadasz? worek tłuszczu z gruczołami jest wg ciebie ważny w grach? SC to wygląda jak parodia z tymi zmutowanymi babonami (na takie cyce to powinno się mieć pozwolenie jak na broń dużego kalibru, źle się taka przy kasie odwinie i nawet nie wiesz kiedy zbierasz zęby z podłogi)
btw Flash to wygląda jak na głodzie amfetaminowym
takie łączenie postaci to chybiony pomysł, giera zrobi taką furorę jak jej poprzedniczki, czyli żadną - tylko onaniści i zatwardziali fani się na to rzucą
idę sobie bo aż mnie zęby bolą jak patrzę na te szajsowate skriny
signap
Jedynie to SF pasuje do MK ew Xmen
TomisH
Ironia Diabeu, ironia ;]
Mastachi
No ale w USA pewnie i tak pobije inne bijatyki
Kroolik
W USA to byle (pipi) się sprzeda i nie dziw się im, bo jakbyś miał hamburgera zamiast mózgu jak oni też byś wszystko kupował.
A cycki to plaga, nie każdy jest nastolatkiem i nie każdemu bryka na widok wirtualnych cycków, tylko gdyby jeszcze programiści to zrozumieli...
TomisH
Renderek Flasha.
Tu nie wygląda na takiego chudzielca ._.
IslandClaws
CYTAT(Kroolik @ 7 07 2008, 13:07) *
W USA to byle (pipi) się sprzeda i nie dziw się im, bo jakbyś miał hamburgera zamiast mózgu jak oni też byś wszystko kupował.

moze nie tyle hamburgera, co pieniadze. ciekawi mnie, czy jakbys mial pod kopula hamburgera zamiast mozgu, to bys wszystko kupowal...

sie pogra, sie oceni, po filmikach to se mozna, tak samo jak po recenzjach w broszurkach...
Kroolik
"Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy."
IslandClaws
CYTAT(Kroolik @ 9 07 2008, 08:59) *
"Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy."

nie mow, ze tak na powaznie zes to teraz napisal ? chlopak, to jest internet, forum internetowe, jakkolwiek w definicji chyba nie bylo, ze ironii moze uywac kazdy, co ? happy.gif

zreszta troche nie rozumiem tych krytycznych, wrecz miazdzacych gre opinii na sporo przed premiera, przeciez ani nie wyglada zle, ani japonsko smile.gif
Kroolik
Dzięki za nazwanie mnie chłopak, tak z 15 lat mi odjąłeś smile.gif
Diabeu
CYTAT(IslandClaws @ 9 07 2008, 12:05) *
CYTAT(Kroolik @ 9 07 2008, 08:59) *

nie mow, ze tak na powaznie zes to teraz napisal ? chlopak, to jest internet, forum internetowe, jakkolwiek w definicji chyba nie bylo, ze ironii moze uywac kazdy, co ? happy.gif

zreszta troche nie rozumiem tych krytycznych, wrecz miazdzacych gre opinii na sporo przed premiera, przeciez ani nie wyglada zle, ani japonsko smile.gif

jak dla kogo, dla mnie to wygląda maxymalnie paściarsko, taka elektroniczna kac kupa
TomisH
Shangy i Sonya.
Jakie przywiązanie do detali - sutki pod bluzką i ślady po stringach ._.

7 świeżuteńkich screenshotów - na szczęście na nich Sonya nie wygląda jak facet happy.gif
MasterShake
http://www.gamikaze.pl/Resources/Images/Ga...48_12072008.jpg wyglada jakby miala mu plaskacza walnac, ogolnie zapowiada sie biednie
Salwador
Jak dla mnie gra już od samego początku się zapowiedziała jako klapa(połączenie z DC)..Wystarczyło tylko Loba dodać i by było już po zamiatane!!a tu nawet o nim nic nie mówią??Czy woglę mają jego w planach dodać do gry??może za brutalny on jest co??smile.gif..jak dla mnie Mk umarł po MK3 Tyrlogy..a naprawdę szkoda gdyż wystarczyło tylko przynajmniej jak dla mnie przenieść mk3 w 3d..i byłby hicior..;]
signap
Moze gre beda uzupelniac DLC
Diabeu
Lobo to jedyna nierozsądna opcja przemawiająca za tym tutułem, nierozsądna bo jak mocno trzeba mieć nawalone aby wydawać kasę dla jednej postaci
chris85
Łapcie trailera i możecie zacząć jechać po tej grze catfight.gif http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=36134
Vulc
Z czystej ciekawości obejrzałem powyższy trailer i zobaczyłem to, co spodziewałem się zobaczyć. Padaczka, ale pewnie się sprzeda.
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/36595.html <--drobne zaprezentowanie walki przez ed boona wraz z dwoma fatalami (scoripion,superman)..
Niestety dalej mnie to nie przekonywuje..sad.gif
Wojthas
Fatale słabe, jakieś takie ... bez pomysłu. Mi sie marzył MK nowej generacji a tu takie byle co. Pomijam już fakt że postacie z DC pasują tu jak świni siodło.
TomisH
Liu Kang żyje! song.gif
TomisH
...a po stronie DC dochodzi Captain Marvel.
Salwador
jak dla mnie to coraz bardziej komicznie to wygląda..prze gejowskie ubranka:D
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244451.html <--flash vs scorpion...
MasterShake
wyglada zalosnie
Diabeu
CYTAT(TomisH @ 25 07 2008, 14:44) *

obosz, oni są nienormalni - w USA to się pewnie sprzeda bo tam masa fanów kolesi w trykotach, ale w EU? geeeeeeez
coraz bardziej się zastanawiam kto wpadł na tak zajebisty pomysł aby połączyć dwa światy które kompletnie do siebie nie pasują
Sasori
Capitan Marvel... lol.

Mortal skończył się na Kill'em All.
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244458.html <--superman vs sub-zero --walka lepsza ale mimo tego uważam że dalej to dla 5latkow gra..
Dabman
brutalisty w umk3 byly czesto awykonalne, tutaj sa i to dosyc latwe:/ eee. to juz mnie odzucilo! oraz te starcia z bliska.
Drantzell
Tak czy siak wyglada to lepiej niż poprzednie mortale 3D. Ten ostatni był żałosny ;p

A co do tego tytułu to jak ktoś się nastawiał że gra w której występuje facet w rajtuzach z wielkim S na piersi bedzie dobra to ja go nie ju hu.
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244521.html <-- Kolejny filmik..
Lukas_AT
Gra zapowiada się bardziej żałośnie niż przypuszczałem. Animacja ciosów mimo przejścia na nextgeny nadal ta sama, chora. Walka jest nudna i powolna. Gdzie stary dobry mortal?
C1REX
Sam fakt, że nikt nawet nie myśli przenosić tego tematu do działu bijatyk już o czymś świadczy.
Salwador
Gdyż to nie bijatyka tylko jakaś parodia biggrin.gif...Ale mimo tego świat głupich hamburgerów jest tym podjarany..hyh.gif
TomisH
Render jokera.
Tak, Joker piorący Supermana... Aha, uhm ._.
Diabeu
czyżbyś tracił zapał do tej gry TomisH?
logan40
Z początku byłem przekonany ,że to jakiś dow(pipi) - ale teraz.....
Kurde jestem zaciętym fanem mortala, z DC tylko Batmana "szanuję" (zostało mi z dzieciństwa)
Cóż... jezeli twórcy nie szykują czegoś potężnego i porazającego to wyjdzie padaka.

LNG
Bardzo nie lubię oceniać gier zanim nie zagram. Ale w tym przypadku już widzę, że nawet na minutę nie zatrzymam się przy tym czymś. Te animacje postaci od których chce się wymiotować mnie powalają. sad.gif

MK umarł ładnych kilka lat temu i tak szybko nie zmartwychwstanie.

Ja jednak pozostanę przy VF5.
Kroolik
Ale filmik pokazujący jak Superman przebija kilka ścian niosąc przeciwnika zrobił na mnie fajne wrażenie. Może przekombinowali z tym spadaniew w dół i okładaniem się, ale to przecież nie żadna symulacja xD
Oby wyszło demko to będzie można sprawdzić "w praniu".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.