http://www.wlmistrzow.pl/article.php?id=3&cat_id=1Wygraj Ligę Mistrzów!!1!! Obso, zakładasz prywatną ligę?
CYTAT(ogqozo @ 14 09 2007, 18:17)

http://www.wlmistrzow.pl/article.php?id=3&cat_id=1Wygraj Ligę Mistrzów!!1!! Obso, zakładasz prywatną ligę?
Tak jes! Zaje.biste jest takie menedżerowanie :) Bawiłem się tym na ligamistrzow.com w poprzednim sezonie, ale jakoś nie do końca poprawnie tam działało (nie podliczylo mi dwóch ostatnich kolejek). Tutaj nie dość, że profesjonlanie zrobione, to jeszcze kaskę można zgarnąć ;) Załóżcie ktoś ligę, ja na razie kumam dokładne zasady.
Obsolete
14 09 2007, 17:55
Ja sie nie bawie, wystarczy, ze kase trace na lige polska;]
A zasady Mathiu sa takie, ze zeby dobrze Ci szlo, to musisz wydac sporo kasy. Za kazda zmiane w skladzie/kapitana musisz wybulic 1.22;]
CYTAT(Obsolete @ 14 09 2007, 18:55)

A zasady Mathiu sa takie, ze zeby dobrze Ci szlo, to musisz wydac sporo kasy. Za kazda zmiane w skladzie/kapitana musisz wybulic 1.22;]
No nie bardzo. Bo z tego co przeczytałem (a przeczytałem cały regulamin), to za zmianę w składzie (sprzedaż zawodnika, o zmianie kapitana nie było mowy) traci się jeden punkt z puli punktów zdobytych. Kasę realną tracisz tylko, jeśli grasz przez komórkę, a nie przez Internet.
CYTAT(Tytek @ 15 09 2007, 11:43)

jaki mecz ebdzie w TV?
Napisałem w temacie o typowaniu ;)
W środę na TVP2 Barca - Lyon, a na Polsacie Sport w piątek rano od 9:10 trzy retransmisje w kolejności: Man Utd, Barca, Chelsea.
Zapewne na C+, czy Nsport będzie teog wiecej, ale tych kanałów nie mam, więc mi to lotto.
o to kosmos,super meczyk bedzie mej ukochanej drużyny:)
Założyłem ligę. Gdybym wiedział, że będzie Wygraj LM, to bym w ogóle do polskiej nie podchodził, bo się nie znam za bardzo. Ale stało się, teraz na szybko skleciłem za(pipi)iście mocny skład na LM i założyłem ligę PE. Hasło to: 353311638. Jak kto chce, niech dołączy.
http://www.wlmistrzow.pl/index.php
też walnąłem swoją ekipe,ale nie mogłem znależć ligi PE,wiec może nakieruj gdzie mozna ją znalezc
Myślałem o założeniu topicu o Wygraj Ligę Mistrzów, ale tu już parę postów się pojawiło, więc może któryś mod przeniósłby te posty do jakiegoś nowego tematu, tak żebyśmy mogli się chwalić swoimi składami i rozwiązywać jakieś problemy związane z tą grą, a tutaj niech zostanie porządek i pościwa dot. samej Champions League.
@up - Wchodzisz w menu po lewej w "Twoje Ligi" i tam wpisujesz kod podany przez ogqozo. Ja już zapisany :]
Przeniesione. Miłej gry.
Kto nie kupi Polaków ten Obso!
CYTAT(janol @ 16 09 2007, 20:59)

Przeniesione. Miłej gry.
Kto nie kupi Polaków ten Obso!
Gulp :)
Ok. To opiszę krótko mój składzik, ale jak podwędzicie, to wpier.dol :P
Milan FC (ta... wysiliłem się :D), 1-3-4-3
Bramka - Reina. Po prostu Lpool ma jedną z najlepszych formacji defensywnych i traci mało bramek, do tego kolo całkiem nieźle broni jedenastki. Wobec tego, że raczej żaden z bramkarzy nie strzela bramek, to dla mnie były najważniejsze kryteria wyboru.
Obrona - Jankulovski - dostaje mało kartek, Milan traci mało bramek i czasem MArek strzeli bramkę, jak rownież celnie dośrodkuje.
Hyypia - Lpool ma dobrą obronę, czasem Fin coś strzeli z główki po rożnym, kartki też raczej się do niego nie kleją. No i 7 mln € to nie dużo.
Sergio Ramos - bardzo obiecujący obrońca Madrytu. Gra dość ofensywnie, choć Real traci dość dużo goli niestety...
Pomoc - Ambrosini - jego głowa jest niezastąpiona pod bramką przeciwnika + nieźle jeśli chodzi o asysty, kartki na normalnym poziomie. No i to Milan :]
Seedorf - no chyba nie ma wątpliwości - najlepszy pomocnik LM 2006/2007
Renato - tani, to przede wszystkim, no i Sevilla ma dość prostą grupę, a ten pomocnik potrafi przystrzelić.
Duda - jw. + etatowy wykonawca rzutów wolnych.
Atak - Kaka - heh :D Kapitan.
Kanoute - zainspirowałem się jedenastką Pola "Wściekłe Psy"
Crespo - no to największe ryzyko. Nie dość, że Inter, to jeszcze nie wiadomo na jaki duet zdecyduje się Moratti z trójki Crespo-Zlatan-Suazo.
Reszta to zapchajdziury za 1,5 mln €.
mord00k
16 09 2007, 23:13
Dołączyłem

Nazwa : Naprzod Mordokia*, 1-4-3-3
Składu nie podam. A co ;f
*kwik xD
Obsolete
17 09 2007, 14:53
CYTAT(Mathiu @ 15 09 2007, 01:25)

No nie bardzo. Bo z tego co przeczytałem (a przeczytałem cały regulamin), to za zmianę w składzie (sprzedaż zawodnika, o zmianie kapitana nie było mowy) traci się jeden punkt z puli punktów zdobytych. Kasę realną tracisz tylko, jeśli grasz przez komórkę, a nie przez Internet.
Zasady sa na pewno takie same jak w wygraj lige. Pierwsza kolejka za darmo, a za kazda jakakolwiek zmiane w skladzie potem bedziesz placil 1,22 zl.
No cóż, tu jest tylko 6 kolejek - ja ustawiam taki skład, żeby nie musieć dokonywać zmian. Minusowy punkt za każdą zmianę ma tu też większe znaczenie - mniej kolejek, mniej punktów. Z tego samego powodu występ piłkarza (2 pkt) jest bardzo ważny, więc wybieram pewniaków, którzy zawsze grają. Później mogą się zacząć schody, kiedy drużyny będą odpadać, ale co się mam martwić o to, co będzie za pół roku. Za ten czas mogę wygrać rundę jesienną i dostać 7,5 tys. zł;].
Poza tym regulamin jest usprawniony - 4 gole za bramkę dla napastnika, wreszcie jest sens wystawić trzech. Obrońca za niepuszczenie otrzymuje 3 pkt, więc teraz warto stawiać na takich, którzy dobrze bronią, a nie tylko strzelają.
CYTAT(Obsolete @ 17 09 2007, 15:53)

Zasady sa na pewno takie same jak w wygraj lige. Pierwsza kolejka za darmo, a za kazda jakakolwiek zmiane w skladzie potem bedziesz placil 1,22 zl.
Jeśli zmienią zasady w trakcie gry, to może i masz rację. Ale na tę chwilę SMSa wysyłasz tylko, jeśli chcesz mieć więcej, niż jedną drużynę i jeśli głosujesz na piłkarza tygodnia. Za zmiany w składzie odejmowane są tylko punkty z punktacji.
Team zaszedł. Od jutra kręcimy.
Mendrek
17 09 2007, 21:00
CYTAT(Mathiu @ 17 09 2007, 20:00)

CYTAT(Obsolete @ 17 09 2007, 15:53)

Jeśli zmienią zasady w trakcie gry, to może i masz rację. Ale na tę chwilę SMSa wysyłasz tylko, jeśli chcesz mieć więcej, niż jedną drużynę i jeśli głosujesz na piłkarza tygodnia. Za zmiany w składzie odejmowane są tylko punkty z punktacji.
Jeśli chcesz, żeby ktoś mógł oglądać logo Twojej drużyny, też musisz wysłać sms-a
Obsolete
18 09 2007, 15:27
Niech bedzie, zalozylem druzyne, w koncu 1 kolejka jest darmowa. Po podliczeniu wynikow zobacze, czy oplaca sie w ogole dolaczac do ligi.
No żesz! Czemu wziąłem Ambrosiniego/Seedorfa, zamiast Pirlo?! Juz bramka i asysta. Inzaghi zresztą tez nie byłby głupim zakupem :/
Oby Reina nie puścił więcej bramek, bo polecą ujemne punkty. Alex zreszta też (Chelsea po du.pie od Rosenborga na Stamford dostaje, nie mogę :D )
Do wszystkich co kupili Boruca - nioch, nioch XD Już ujemniaki lecą ;P A już powinno być 3-0, tylko nie wiadomo czemu sędzia uznał taki spalony, którego nie było... i to o co najmniej metr.
Mendrek
24 09 2007, 12:32
CYTAT
1. Kraft 07 Myslowitz - Mendalejev - 48
2. ... - Lorack - 46
3. Naprzod Mordokia - mord00k - 39
4. Killerz - Musiol - 35
5. konstantynopol - ogqozo - 34
6. Liverpool_5_times - Saunter - 32
7. Milan FC - Mathiu - 29
8. @adam@ - adam wilomsk - 27
9. FC Liman - Szumi - 26
10. Czerwone Robaki - Robak - 24
Taktyka, którą przyjąłem była ryzykowna, bowiem musiałem się posiłkować słabym napastnikiem w podstawowej jedenastce, jeśli chciałem faktycznie kupić zawodników, na których mi zależało. Ale nawet Razack Traore z Rosenborgu zdobył 2 punkty. Postawienie na Messiego i Christiano Ronaldo, oraz na Milto i Van Der Sara, było strzałem w dziesiątkę. Szkoda, że Milan stracił w ostatnich minutach bramkę, bo wtedy ustawiony na kapitana Nesta zdobyłby więcej punktów. Nie wiem natomiast czy wystawianie pomocników Milanu typu Gattuso, czy Makelele z Chelsea ma sens. W Milanie strzelają tylko określeni zawodnicy, a Chelsea bez Mourinho może być teraz bardzo niepewna... MU i FCB powinny bez problemu wygrać, Messi jest na gazie, a R10 powinien się wykurować. Nie mają przeciwników, z którymi nie poradziliby sobie. Dlatego liczę na ponowne punkty Christino Ronaldo, Messiego, Van Der Sara no i Milto. Brakło mi 2 punktów do 50, mógłbym mieć sporą przewagę przy dofinansowaniu od sponsora, a tak właściwie to żadną. Jestem uziemiony z transferami, bo jestem na minusie jakimś cudem i to sporym. Dlatego nawet z tą dyszką od sponsora, minus zmniejszyłby się do -2 mln Euro. Ale tak czy siak, jeśli Cruz nie będzie grał w Interze, a Inter nie będzie wygrywał, to sprzedam go i kupię nawet kogoś o 2 bańki mniej, albo wywalę kogoś z obrony i dam innego z tej drużyny - wszak nieważne jakiej jakości obrońca, ważne by drużyna cała nie traciła bramek, więc nawet jeśli wszystkie piłki z linii bramkowej wybijałby Nesta, to każdy inny grający obrońca w Milanie też ma komplet punktów za czyste konto drużyny
CYTAT
Jestem uziemiony z transferami, bo jestem na minusie jakimś cudem i to sporym. Dlatego nawet z tą dyszką od sponsora, minus zmniejszyłby się do -2 mln Euro.
Czegoś tu nie rozumiem... wziąłeś kasę na kredyt? To tak można?
Ech to chyba nie dla mnie :D No niby dopiero pierwsza kolejka, ale już tyle pkt. potraciłem, że hej... Sevilla dała du.py po całości, Reina sprokurował karnego, po ch.uj wziąłem Seedorfa zamiast Pirlo, Crespo cały 1 pkt., bo Suazo grał od początku... Za Kanoute miałbym Inzaghiego, ale nie... mój zmysł trenerski, którego najwyraźniej nie mam, musiał mnie zawieść :/ Do tego Milan traci bramkę w ostatniej akcji, czyli czyste konto Ambrosiniego, Seedorfa i Jankulovskiego idzie się kochać. Tyle dobrze, że jakiś kolo z Rosenborga za 1,5 mln mi 2 pkt. zarobił.
No i niestety... Obso miał rację. Jednak nic w życiu nie jest za darmo. Mój bracik przekroczył 50 pkt. i żeby wziąć sponsora trzeba wysłać SMSa :/ Co prawda zawsze to mniej kasy, niż za każdorazowe sprzedanie zawodnika, ale zawsze...
Obsolete
24 09 2007, 14:41
Wpisuje te 353311638 w znajdz lige i nic nie znajduje.
Mendrek
24 09 2007, 14:41
CYTAT(ogqozo @ 24 09 2007, 13:47)

CYTAT
Jestem uziemiony z transferami, bo jestem na minusie jakimś cudem i to sporym. Dlatego nawet z tą dyszką od sponsora, minus zmniejszyłby się do -2 mln Euro.
Czegoś tu nie rozumiem... wziąłeś kasę na kredyt? To tak można?
Nie, ale jakimś trafem jestem na minusie. W normalnej Wygraj Ligę też to samo miałem. Tak jakby w trakcie okna transferowego jacyś piłkarze podrożeli. To nikt z was nie jest na minusie?
CYTAT("administracja ligą")
Aktualny kod dostępu: 353311638
Obso, zepsułeś!
P.S. A do innych się możesz zapisywać?
Obsolete
24 09 2007, 15:06
Dobra juz niewazne, dolaczylem. Mam 58 pkt, wiec jestem nowy liderem. Pewnie sie wyswietle jakos niedlugo/po 2 kolejce.
mord00k
24 09 2007, 20:50
Żeś mnie z 3 miejsca wykopał :<
Nie jest źle tak czy owak. Punkty jakoś lecą. Fabregas ładnie mi ich naprodukował.
Marcin$
24 09 2007, 21:33
Dołączam też =)
Nazwa teamu - Knock-Out
Nick - SanDoo
czyli tak samo jak w przypadku polskiej ligi. Ehh po cholere dałem Cecha na kapitana =/ Nie mam zamiaru jak w przypadku LP wysyłać żadnych smsów. Btw, mam 43 punkty.
Widzę, że burżuje zmieniają pół składu co kolejkę. Ja bym się chętnie zapytał, skąd panowie mają pieniądze, bo podejrzewam, że te złotówki dwudziestodwójogroszówki to raczej spadek po III RP.
A wszyscy wiemy, jak się wtedy robiło pieniądze.
Mimo to jestem już na czwartym miejscu, powoli gonię Obso.
No właśnie jak to jest? Mój bracik wczoraj chciał zmienić skład i musiał wybulić 1,22, ale pomyślałem, że to przez to, że zmieniał już w trakcie meczu CSKA. Czyżby płaciło się za każdą zmianę w składzie, czy właśnie tylko w trakcie trwających już meczów? Jeśli to pierwsze, to Obso miał rację, a ja się dałem złapać na blef :/
Obsolete
3 10 2007, 16:26
Placi sie za kazde zatwierdzenie zmiany skladu, a w wygraj LM jest taniej o tyle, ze nie placi sie oddzielnie za zmiane kapitana.
Zobaczcie jakie za(pipi)iste miejsce ma nasza liga:). Jesteśmy aż na trzeciej stronie!
CYTAT(Obsolete @ 3 10 2007, 17:26)

Placi sie za kazde zatwierdzenie zmiany skladu, a w wygraj LM jest taniej o tyle, ze nie placi sie oddzielnie za zmiane kapitana.
Straaaszna chu.jnia. Dobre dla tych co nie mają co z kasą robić. Także ja zostawiam na całą Ligę Mistrzów skład, który wybrałem na początku i takiego wała. Fest :/ Potrafią ludziom zabawę zepsuć.
I cóż, to niewątpliwie kolejny dobry występ Kraft 07 Myslowitz, ale zbyt słaby by dogonić lidera. Wina selekcjonera, że się nie przyłożył, bo aktywny skład miał od lidera lepszy, natomiast może łatwiej byłoby go dogonić gdyby nie wystawił niegrających Milto i Bellettiego. Niestety trzeba było walczyć z 12 milionowym długiem Euro, przez co trzeba było korzystać z zawodników z mniej prestiżowych klubów. Trochę pomogła nieobecność głównego bramkarza czerwonych diabłów, a na dodatek zapunktował czystym kontem i wygranym meczem jego zastępca, czyli Kuszczak Postawiłem na Szachtar, który grał na wyjeździe z Benficą. Tylko, że Szachtar to niedoceniona drużyna, której właścicielem jest najbardziej wpływowy kolo na Ukrainie, trenerem koleś który jako pierwszy wyprowadził Rumunie do Mistrzostw Świata, a w ostatnim oknie transferowym poszła gruba kasa by sprowadzić np. Lucarelliego z Włoch. Do tego dobra dyspozycja Szachtara w lidze i średnia Benfici, zdecydowała o tym, że sięgnąłem po Jadsona (podobał mi się jego występ w meczu z Celticiem) i Lucarelliego. Jadson walnął bramę i zdobył 9 punktów, może byłoby więcej gdyby został tak do końca meczu. Czyli zdobył punkt mniej niż Nisterlooy, a kosztował wiele mniej. Szkoda, że nie było Gladkiego, ktory walnał zarąbistego hat tricka w lidze, w tym dwie bramki w przeciągu minuty (jakoś tak

). Reszta też nie zawiodła, Messi na fali i wali bramki, więc to było oczywiste, że został kapitanem i podołał zadaniu. Cristiano Ronaldo zyskał 7 punktów, Ronaldinho punkt mniej. Pupy dali zawodnicy Chelsea (Makelele 3 punkty), Rosenborga (Racack Traore 2 punkty), oraz Milanu (Jankulovski 1 punkt) - a przy okazji tych ostatnich, chyba strzałem w dziesiątkę było sprzedanie trochę nieproduktywnego Gattuso na Jadsona

Lucarelliego (3 punkty) nie będę winił, bo Jadson go wyręczył
Obsolete
4 10 2007, 19:53
Dobra kolejka, wszystko poszlo zgodnie z planem. Blok defensywny Arsenalu nie pozwolil sobie na strzelenie gola.
4 zawodnikow zapewnilo mi 30 punktow.
Ogolnie poswiecilem 8 pkt na zmiany, ale byly one przemyslane na 2 najblizsze kolejki. Teraz Arsenal, Real, Milan i Roma graja u siebie, takze nie mam zamiaru rezygnowac z graczy, ktorych kupilem.
Teraz biore od sponsora 2 transze i wymieniam jakiegos tam typa, ktory musial wystepowac w 1 skladzie, bo juz nie bylo na nikogo sensownego kasy;] Victory shall be mine.
Mendrek
23 10 2007, 22:18
Z jakiej paki odjęło mi punkty za 1 kolejkę, nie wiem, ale to jawne oszustwo.
Obsolete
23 10 2007, 23:28
Hehe.
Almunia, Toure, Clichy - max punktow za czyste konto, 2x dla Toure jako kapitana.
Juan - bramkostrzelny obronca znowu nie zawiodl.
Fabregas - 2 gole.
Ronaldo - chyba tez 2 gole, o ile pamietam.
No i jeszcze jutro Nisterlooy, Raul i Sneijder poprawia.
Zapomniałeś wspomnieć o Seedorfie, który po raz pierwszy od chyba 10 lat strzelił dwa gole w jednym meczu. No sorry, ale co to ma być, minęły 3 kolejki a ty już sobie zapewniasz zwycięstwo.
Osobiście mam drugie miejsce i nie narzekam, jedyne, czego mi wstyd to postawienie na kapitanie Sneijdera zamiast Fabregasa, którego rozważałem. Jednak na początku sezonu obaj strzelali często, no i zaryzykowałem. Efekt? Różnica 40 pkt. Resztę zrobiłem, jak mi budżet pozwalał, i spisuje się w miarę dobrze. Jednak dobry kapitan to podstawa.
Obsolete
25 10 2007, 11:18
Szkoda, ze juz mi kasy nie starczylo na jakiegos jednego lepszego zawodnika (jeden z podstawowej jedenastki nie gra), no i ze Sneijder i Nisterlooy zagrali tak slabo (ten 2 nie trafil karnego, ale i tak ma 5 pkt, ee no spoko).
Zajalem 9 miejsce w klasyfikacji kolejki;D I ogolnie jestem na 37 bodaj miejscu.
Ogolnie kolejka cudow, 3 pomocnikow strzelilo po 2 bramki;]
Kurva, gwiazdę mamy w drużynie xD.
Wiesz, że jakbyś dał kapitana Fabregasowi, to byś zarobił tysiąc złotych?
Obsolete
25 10 2007, 19:41
Takem czulem;] Gdzies jest btw klasyfikacja za kolejke? Bo znalzlem tylko generalna i za miesiac. Jakby czlowiek wiedzial, ze tak mu dobrze pojdzie to moze i by zaczal wszystko analizowac, a tak uznalem, ze pewne +6 pkt za obronce styka i nie ma sie co szarpacXD Na 4 kolejke podumam troche (i pewnie juz tak dobrze nie bedzie).
Kliknij generalną, i masz tam menu kolejkowe po prawej stronie.
Kurva, mogłeś wziąć Seedorfa albo Ronaldo na kapitana. O włos od fortuny.
Obsolete
5 11 2007, 15:03
A tam, nie moja wina, rownie dobrze Nisterlooy mogl trafic karnego, albo Seedorf trafic w pilke bedac o metr od bramki;]
No ok jutro 4 kolejka, chyba wyrzucam Sneijdera, bo slabo punktuje. Poza tym Manchester gra u siebie z Dynamo i ci pilkarze pewnie najlepiej zapunktuja. Kupienie Rooneya - obowiazkowe (chyba, ze mu Tevez bramki ukradnie).
No, ja tam nie szaleję z MU, bo trochę głupio przeprowadzać transfery takie same, co 90% ludzi. Jednak wyjąłem kasę od sponsora i wymieniłem jednego "zapychacza" na Cristiano Ronaldo, który jest największym pewniakiem do zdobycia punktów.
Do tego, widząc, że Sneijder traci miejsce w składzie Realu, zmieniłem go na Fabregasa, co rozważałem od kilku kolejek. Sergio Ramosa zostawiam, bo w lidze ma sytuacje, więc powinien kiedyś trafić i w LM.
Obsolete
5 11 2007, 19:27
Czy tak glupio...sporo osob z czolowych miejsc w generalce opiera swoj sklad na Arsenalu, bo sa zwyczajnie fanami tego zespolu (co widac po nazwach klubow), nie zdziwie sie, jak teraz najwiecej punktow zakosza, ci co maja zespoly typu "ilovecristiano", "czerwonydiabel" itp. Po prostu tak bedzie. Poza tym nie da sie skompletowac calego skladu jednej druzyny (tzn moze i sie da, ale nie bede sprawdzal, sadze jednak, ze to bedzie za duzo kosztowac) i trzeba kogos dodac zawsze.
Ja wywalam Juana z Romy, licze ze nic nie strzeli Sportingowi, Ferdinand ma wieksze szanse przeciwko Dynamo.
Defensywa Arsenalu zostaje, Sneijder leci, Seedorf raczej tez. W ataku kasuje Raula i daje Rooneya, nad reszta jeszcze musze pomyslec;] Mysle, ze Valencia sie odegra na Rosenborgu, moze kogos od nich wezme.
MU ma za bardzo rozłożony potencjał, żebym kupował wszystkich. Jeśli wygrają np. 3-0, to równie dobrze może być hat-trick Rooneya, jak i Teveza albo Ronaldo, czy też strzeli coś Giggs albo rezerwowy.
Wolę jednak Raula, Kanoute i Benzemę, bo jeśli ich drużyna strzeli 3 gole, to na 99% oni będą na liście strzelców. W MU jedyny pewniak to punktowania to Ronaldo, którego ustawiam na kapitana.
A Arsenal musi mieć jeden słaby mecz na 6. Pytanie, czy to będzie teraz, czy później, ale wtedy wszystkie "Armaty_z_Londynu" z czołowych miejsc spadną, a ja stracę najwyżej kilka punktów za Fabregasa.
Obsolete
5 11 2007, 23:27
Ok, obiecalem sobie, ze zrobie malo zmian, ale jednak wylecialo az 6 zawodnikow;] Licze na wysokie zwyciestwa Man U i Barcy;]
Kurde, dzisiaj się dowiedziałem, że Fabregas i Toure nie zagrają. Podobno ogłosili to jeszcze wczoraj, a ja zostawiłem ich w składzie. Trzeba jednak śledzić strony klubowe.
Dobre wieści są takie, że awansowaliśmy na pierwszą stronę lig prywatnych. Jak tak dalej pójdzie, to może wygramy fortunę. Tzn. chyba, nie patzyłem czy jest jakaś kasa dla lig;].
Obsolete
8 11 2007, 14:24
Ja po ostatnim wyniku zaczalem analizowac prawie kazda strone klubowa i na szczescie dojrzalem tego newsa o Fabregasie i Toure;] Z tym, ze to spowodowalo jednoczesnie, ze musialem ponownie kupic sprzedanego Seedorfa i przed kolejka juz mialem -8 pkt.
Na szczescie 4 etap spotkan byl ogolnie slabo punktowany (wygral koles z Yossim w skladzie rzecz jasna, niezly fart), ale i tak zamiast spasc z 37 miejsca w generalce, awansowalem na 13, majac zaledwie 62 pkt. Juz na 1 stronie jestem;]