Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Monster Hunter Portable 2/2G
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Urzyk
Jak się sprawuje gierka? Grał ktoś już w nią w ogóle? Jeśli tak to jak wypada gra przy porównianiu z jedynką?
Yano
czekalem az ktos zalozy temat o MH XDD

nie mam psp ale jak bym mial to bym kupil mh w dniu premiery biggrin.gif

mhf2 z tego co widzialem jest bardziej rozbudowana niz MH2 na ps2, czyli musi byc za(pipi)ista biggrin.gif (jesli komus w ogole przypada do gustu, bo są tacy ktorym wogole nie przypasila;p)

podobno tez zmniejszyli jeden z wiekszych problemow wersji psp - długie loadingi hyh.gif
Dark Serge
no loading nie są strasznie długie - jest też opcja ładowania w tle co skraca troche loading time - ale baterie zżera(napisane w opcjach jest, że zalecą się używać tej opcji z podłączoną ładowarką).

A gra jest specyficzna i na pewno nie dla każdego - jakby nie było , to gra daje radę - niesamowicie rozbudowana i przyjemna biggrin.gif
pogrywam sobie w pociągu jak do pracy jade tongue.gif

A co do MH2 z PS2 - wersja na PSP jest podobno o 50% bardziej rozbudowana biggrin.gif
Yano
CYTAT(Dark Serge @ 18 09 2007, 10:16) *
A co do MH2 z PS2 - wersja na PSP jest podobno o 50% bardziej rozbudowana biggrin.gif

nie kuś bo kupie psp dla jednej gry xD

narazie probuje sie powstrzymac i doczekac do MH3 na ps3, wtedy pewnie odrazu kupie ps3 wiec nie powinienm wydawac kasy na psp ;p

zreszta pomijajac ze 50% wiecej do w dodatku jest po angielsku biggrin.gif a na ps2 meczylem sie po japonsku i nie moglem wszystkiego wykorzystac bo porpsotu za duzo chrzanienia było albo za malo informacji w necie (np nie używałem wcale garnka do gotowania ani nie wsadzałęm kryształow do ekwipunku)
lechu
MHF był rewelacyjny. A MHF2... jakieś dwa razy więcej tego wszystkiego co było w jedynce, czego chcieć więcej? wink.gif
Jedno co to wyprowadziła mnie z równowagi ocena gamespotu gdzie MHF2 przyznali 5/10. Zawsze co prawda uważałem ich za patałachów, ale z tym to już kompletnie przegięli confused.gif Dziwi mnie tylko trochę jakikolwiek brak samokrytyki ze strony recenzenta, bo jeżeli wystawia notę 5/10 a gra w ocenie użytkowników ma średnią 9,3 przy ponad 700 głosach to coś chyba jest nie tak...
Yano
po prostu ta gra nie każdemu przypasi.. jedni powiedzą ze to mizerny średniak, ale jak juz ktos poczuje klimat to robi sie gra na 9+ biggrin.gif

a PE wcale tego nei recenzuje tongue.gif (powinna byc recka w 122 nr a jak widac w odpowiednim temacie nie ma nic o tym ;p)
the_m
W PE dziwnym trafem recenzji jedynki tez nie bylo wiec i dwojki tez nie bedzie, co IMO jest dziwne bo to jedna z lepszych gier na PSP biggrin.gif

lechu nie przejmuj sie recenzjami - oni poprostu nie czuja MH wink.gif Poza tym pareset tysiecy (milion?) graczy nie moze sie mylic tongue.gif MH2 to pewnie swietna gra smile.gif
Yano
CYTAT(the_m @ 19 09 2007, 00:55) *
W PE dziwnym trafem recenzji jedynki tez nie bylo wiec i dwojki tez nie bedzie,

mam nadzieje ze to stwierdznie troche na wyrost tongue.gif i ze jednak dwójkę opiszą moze przez lipsk i inne bezdety nie bylo czasu poazadnie pograc, moze za miesiac bedzie tongue.gif (chociaz pewnei i tak słabo ocenią ;p mh1 na ps2 dostala chyba 5-6 w PE)
Urzyk
Dodatek do Monster Hunter Freedom 2 zapowiedziany.
http://psp-team.pl/newsy/psp/tgs07-dodatek...#jc_allComments

Mam taki dylemat jak Yano, ale po tym newsie sam już nie wiem tongue.gif Może jednak kupie PSP dla tej gry. Sam fakt, że jest możliwe przeniesienie postaci jednak kusi.
Yano
tylko ciekawe czy ten "dodatek" wyjdzie poza japonią tongue.gif MHG wyszedl tylko w japonii

btw jak to jest na psp z multiplejerem i questami - wiaodmoz e na ps2 spora czesc gry jest dostepna tylko w necie (trudniejsze questy, najlepsze bronie i zbroje) , a jak jest na psp? czy mozna zrobic najlepsze bronie na "singlu" ?

coraz bardziej sie przekonuje zeby kupic psp ale chyba poczekam aż wyjdzie psp slim, zoabcze ile bedzie kosztowal itp biggrin.gif moze do tego czasu pojawi sie w koncu jakies info o MH3 biggrin.gif
lechu
Przecież PSP slim już od jakiegoś czasu jest dostępny.
Jak będzie z dodatkiem to się dopiero okaże, ale odkąd MH przeniósł się na PSP to jego popularność nagle wzrosła więc nie wykluczone że wersja 2ndG tym razem wyjdzie i poza granice Japonii.
A co do questów o które pytasz to póki co nie zaszedłem aż tak daleko, aczkolwiek z tego co mi wiadomo to w MHF2 do każdego questu możesz podejść solo
the_m
Yano slim jest i kosztuje ~700,-

Goscie bodajze z IGNu twierdzili ze MHF2G wyjdzie poza Japonie bo na PSP ta gra sie przedala bardzo dobrze (nawet nie liczac KKW) i wogole byla przyjeta bardzo cieplo mimo ocen oscylujacych wokol 7/10.

Online w MHF1 nie byl potrzebny w sumie do niczego tongue.gif Znaczy sie wszystko mozna bylo zdobyc w singlu a onine tylko umilal i ulatwial wykonywanie questow smile.gif
Nie wiem jak to jest w MHF2 bo jedynki jeszce nie skonczylem wiec dwojki nie kupilem jeszcze smile.gif Dam znac jak juz sie dorobie wink.gif
Yano
hymm no rzeczywiście biggrin.gif i nawet jest tanszy niz stary psp (w niektorych sklepach) .. kusi biggrin.gif

glownie mysle o slimie ze wzgledu na ktorsze loadingi (podobno nie we wszystkich grach jest roznica) i zeby grac na TV tongue.gif

za(pipi)iscie bym chcial pograc w mhf2 biggrin.gif ale chyba jednak jeszcze troche wytrzymam
Dworek
Jak zrobić lub zdobyć Thunderbug Juice ??
Yano
a jest cos takiego?

sa rozne juice'e i sa thunderbugi ale polaczenie tego to chyba nie istnieje ;p

zreszta sam zobacz
http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/47331
spis mixowania itemow

Sandking
Thunderbug juice - zamieniasz za battlefield jewel u dziadka na 2* jungle gathering questach w VC. Ale jest to małe prawdopodobieństwo. Już lepiej odblokować mapę "Tower" i udać się na ... Thunderbugi, gdyż jest tam komnata wypełniona nimi. Ale VC Tower jest dopiero po ubiciu Tigerexa.

Swoją drogą - ukończyłem już całego MH:F2 (tam jakieś questy zostały wolne), mam HR6, sam ubiłem Akantora, gra jest G-E-N-I-A-L-N-A. Nie żałuję żadnej godziny z tych 150 jakie udało mi się nabić od czasu premiery wink.gif
Yano
mam dziwne pytanie ;p

jak jest z saveami? czy sejvuje sie idąc "spac" albo wychodząc z gry? czy mozna wyjsc bez save'owania?
na 99% tak, ale wole sie upewnic biggrin.gif (ze nie ma jakiegos autosave po kupnie kazdego itema czy cos)
bo wiele razy w wersji na ps2 potrafilem kilka godzic starac sie zdobyc cos zeby zoabczyc jak wyglada w działaniu a potem nie sejvowałem xD (bo sie okazywalo slabe albo porpsotu zbędne)
Dworek
CYTAT
na razie probuje sie powstrzymać i doczekać do MH3 na ps3

T możesz długo czekać z tego co wiem oficialnię(oby nie) zapowiedziano MH3 tylko na Wii(koszmar wyobrażam sobie grę na wii locie hahaha)

CYTAT
Online w MHF1 nie byl potrzebny w sumie do niczego tongue.gif Znaczy sie wszystko mozna bylo zdobyc w singlu a onine tylko umilal i ulatwial wykonywanie questow smile.gif
Nie wiem jak to jest w MHF2 bo jedynki jeszce nie skonczylem

No są hardcory co sie nie da samemu np. na G ranku "Four Horns"-czyli 2 black diablosy

Ogólnie mi sie giera za(pipi)iście podoba PSP kupiłem głównie dla niej ale i dla paru innych.Mam jakieś 125h i brakuje mi tylko dwóch Rajangów aby u eldera wszystko clearnąć(w sumie to nie wiem czemu mi sie nie odkryły).Wszystkim fanom Polecam !!!
Yano
CYTAT(Dworek @ 2 11 2007, 10:33) *
No są hardcory co sie nie da samemu np. na G ranku "Four Horns"-czyli 2 black diablosy

wyobrazam sobie biggrin.gif chyba nawet z najlepsza bronią i 10 beczkami nie udalo by sie ich rozwalic samemu ;p

ponawiam pytanie - czy sa autosave'y ? (mam nadzieje ze nie)
Dworek
Nie ma ich było by to bez sensu moim zdaniem.Seve'y są standardowo podchodzisz do łóżka i idziesz w kimę.
Urzyk
Wybaczcie OT, ale jest jeszcze nadzieja http://www.kikoo.pl/news/570-1/Monster-Hun...-niewykluczony/
Yano
YEEEAAAAHHH!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

wiedzialem ze nie mogą zrobic takeigo chamstwa!!! biggrin.gif jakis MH MUSI byc tez na ps3, pewnie troche pozniej ale musi! (licze ze zrobia prawdziwego nextgenowego a nie kotleta z wii ktory bedzie kotletem z frontiera na pc ktory jest kotletem z freedoma2 ktory jest kotletem z mh2 na ps2 biggrin.gif)
Urzyk
Też liczę na to, że zrobią prawdziwego nextgenowego MH, ale nie pogardzę odgrzewanym kotletem w pięknej oprawie graficznej i z jakimś ekstra multi biggrin.gif
Yano
no ja wlasnie o grafe sie obawiam bo na wii zapewne bedzie tylko troche lepsza niz mh2

a liczylem ze na ps3 grafa bedzie taka jak w filmikach biggrin.gif biggrin.gif

ale nawet jak zrobią kotleta to bede gral biggrin.gif

w koncu zaraz kupuje psp tylko dla mhf2 mimo ze przeszedlem prawie calkowicie mh2 a roznia sie tylko detalami ;p
the_m
Wracajac takjakby do tematu:
Ostatnio pojawily sie ploteczki o... nowym MH na PSP! Nie bedzie to 3 ale pewnie jakis spin off 2. Gra ma sie ukazac w lutym/wczesna wiosna w Japonii.
Mnie to cieszy bardzo ze Cpcom docenilo wysoka sprzedaz HM na PSP wink.gif
Yano
tak, juz bylo mowione chyba na porpzedniej stornie, MH freedom 2 G, ma byc w marcu w japonii, niestety szansa zeby wyszła tez poza japonią jest dosyc znikoma..

co ciekawe w jap bedzie mozna kupic tez zestaw psp specjalnie dla tej gry (pewnie konsola bedzie miala fajne kolorki i dodatki w klimatach)

podejzewam ze mgf2G to bedzie freedom2 + dodatki z frontiera (pc) , czyli nowy teren - las deszczowy, nowy rybny przeciwnik - "plescioh wulkaniczny" (wyglada jak ples ale jest z kamienia i pływa w lawie, oraz nowy "ptak" (zachowanie podobne jak kuku, ale wyglada jak ptak i usypia)
+ nowe bronie i pomnijesze bajery

licze ze bedzie tez cos calkowicie nowego biggrin.gif oczywiscie pod warunkiem ze wyjdzie poza japonią biggrin.gif

filmik z tej miejscowki (nie mam pewnosci ze to wlasnie o nią chodzi ale moge prawie sie zalozyc biggrin.gif)
http://pl.youtube.com/watch?v=PhzzCc_0Wp4
ładny lasek

a przeciwnicy:

podejzewam ze miedzy innymi wlasnie tego mozemy sie spodziewac w G (a dokaldnie to japonczycy moga a my to... hmm)
the_m
O MHF2G wiem ale ten news traktowal chyba o jeszcze nowszym tytule z tej serii smile.gif Z reszta przekonamy sie w marcu czy kiedy tam wink.gif

W 2G maja byc nowe lokacje/quest/bron itd wiec pewnie dostaiemy ten las smile.gif
Fajnie jaby doszlo troche wiecej niz te dwa potworki biggrin.gif
Mikes
A Freedoma 2 mozna kupic w eur? Kurde, kusi mnie ta gra
Yano
mozna mozna biggrin.gif
http://www.ultima.pl/Monster_Hunter_Freedom_2/i5030/

mimo ze osobiscie kocham MH to nie bede na oślep namawial do kupna, bo to specyficzna gra i sporo ludzi powie ze to mizerny średniak, ale jak juz sie czlowiek wkręci to masakra biggrin.gif
Dworek
Mam nadzieje że w MH2G będzie też wiecej questów nie tylko stworków,żeby opłacało sie kupić(o ile trzeba będzie ?).
Fajny ten Vulcanic Plesioth,ale ten ptak trochę nie pasuje.
Mikes
A jest jakis content do sciagania? Słyszałem ze ma byc ale cos nie widze.
Yano
podobno jest kilka itemow i chyba quwestow i innych bzdetow ale nie wiem czy dostepne w europie

ale nie martw sie , nawet bez sciagania czegokolwiek ta gra moze zając 100-200 godizn biggrin.gif (a na multi jeszcze wiecej)
Sandking
Jest, są różne rzeczy do zassania:
- Wyzwania (dostajemy ekwipunek i z jego pomocą wykonujemy zadanie),
- Questy tygodnia (wyruszamy z naszym ekwipunkiem i tłuczemy zgredów),
- Bonusowe rzeczy, typu strój dla świnki, wyjątkowe koty do kuchni, bonusowe punkt Pokke, darmowa Trenya na farmę itd.

Przydatny bajer wink.gif

Mi zajęło 150h, ale trochę (z 10-20 questów) mi zostało wink.gif.
Dworek
Ale odkrycie.
Ostatnio był do zassania Duo Tigrex na arenie.
Yano
w morde po 3 godzinach gry we freedoma2 mam obolałe rece i oczy, i jestem zły bo ledwo co zabilem zwyklego droma , strasznie dawalem dupy lanca na sterowaniu psp tongue.gif

bede mial dluga ciezka droge zeby sie rpzestawic na sterowanie na psp , ostatnie 2 miechy gralem na padzie caly czas i sa jednak spore roznice ;p
nie mwoiac juz o tym ze co chwile naciskam strałke w dół bo jest zbyt blisko analoga i mi sie kamera zmienia tongue.gif

bedzie pogrom, narazie nei wyorbazam sobie jak mam walczyc z powaznymi przecinikami ;p po okolo 500 godiznach gry na padzie przejscie na psp jest bolesne tongue.gif

btw grafa jest gorsza (textury) , sterowanie tez, itp, ale sporo jest rzeczy rozbudowanych, chyba tez jest o wiele łatwiej (pomijajac moje koslawe starowanie)

ALE! loadingi sa tak za(pipi)iscie ktorkie ze az mi szczena opada xDDDD myslalem ze ebde kombinowal z graniem z karty zeby bylo szybciej ale kompletnie ejst to zbedne bo z umg loadingi trwaja okolo 1 sekunda albo mniej, to bardzo przyjemne biggrin.gif (na ps2 w mh2 trwaly okolo 5-7 sekund - bardzo odczuwalna roznica), nawet nie ma czasu sie podrapac po (pipi)e, a na ps2 to mozna bylo obiad zjesc tongue.gif
oczywiscie przy opcji dogrywania w tle ktora żre baterie (3.5h pogralem do wyladowania)

szkoda ze jutro sklepy zamkniete ;/ w poniedzialek kupie kabel tv bo jednak wole cos wiedziec xD (i nie trzesc ekranem:P)

kurde sam poczatek gry i prawie rzucilem psp o glebe jak mnie drome zabil 2 raz tongue.gif ale to moja wina bo bron zle dobralem a i sterowac nie ptorafie narazie ;p
Dworek
No nie dziwie sie początek na PSP będzie trudny po 500h na PS2.Ale ogólnie jednak wersje na PSP są lepsze chociażby pod tym względem że możesz sobie zabrać wszędzie PSP i zabić coś fajnego smile.gif.A tak apropo co wziąłeś na tego droma ? dry.gif
Yano
nie wiem czemu wzialem lance, tą pierwsza co byla w skrzynce (to tez dziwne, na ps2 mialo sie tylko 1 mieczyk na poczatek) , longhorn chyba, ten najgorszy , to byl bardzo zly wybor ;p

teraz mam juz ciut lepsze bronie i dromy zabijam bez problemu , ale to nadal dopiero pcozatek gry, juz powolutku sie rpzywyczajam, chociaz sterowanie jednak jest mniej wygodne
m_waszka
Czy można w Monster Hunter Freedom 2 grać online, bo star w psiksie w recce napisał ino, że lokalnie a kajś indziej(czyt. konkurencji)że to wręcz atut tej pozycji, że można grać online, to jak to w końcu jest??
Yano
ogolnie to jest atut, bo multiplayer jest za(pipi)isty biggrin.gif

ale w wersji na psp mozna grac na 4 graczy jesli ci gracze siedzą obok siebie

zebyu grac przez internet z ludzmi ze swiata to trzeba kombinowac
Dworek
CYTAT
nie wiem czemu wzialem lance, tą pierwsza co byla w skrzynce

No to sie nie dziwie laugh.gif

A co do grania przez PSP z innymi na świecie to wystarczy sprawić sobie Wi-Fi MAX i można grać z innymi.Nie jestem pewien ale necie widziałem że w party da się nawet w 5 iść(ale nie wiem to pewnie przez wi-fi max tak sie da ).
wiedziu
mam problem ,zrobilem sobie postac ,wstalem z lozka ,ubralem sie ,pogadalem z 2 osobami i podbieglem do takiej bramy gdzie jest napisane zeby wcisnac kwadrat zeby wejsc do training school ,wciskam ,wybieram po scence "now loading" Beginner Train.Basic Practice.Basic Training - Basics Area : SnwyMntains(Day) Quest 1/7

Goal : Deliver 2 pcs Raw Meat

Fail
Reward Zero
Time Over.

Na dole opis questa ,wybieram go X ,ustawiam [YES] ,animacja typa ktory daje quest ,pojawia sie Preparing Quest .. Now Loading ,potem Basic Training - Basics wciaz na ekranie z Now Loading plywajacym w gore i w dol ,potem Beginning Quest ... na tym samym ekranie i ....koniec ,nic dalej sie nie dzieje przez dlugi czas ,sciemnia sie nawet ekran sam.Napis Now Loading faluje ,napis Beginning Quest nie znika i nic sie wiecej nie dzieje.Wersja PSPS&L z limitowanej edycji Spiderman.
Yano
orginał? jesli tak to wymień, jesli nie to kup orginał!!!! tongue.gif

u mnie nie ma zadnych problemow na orginale ;p

ewentualnie sprawdz czy jakis inny quest działa, moze tylko ten sie zwalił, a on i tak jest niewazny ;p

edit: mogles to napisc ktorcej bez tych detali wink.gif "odpalam pierwszego questa w treningu i podczas ładowania sie wiesza" ;p tez byśmy wiedzieli o co chodzi ;p
wiedziu
konsola kupiona w sklepie ,gra rowniez ,gram zawsze tylko i wylacznie na oryginalach ,szkoda ze musze isc do sklepu bo ze statku do sklepu mam spory kawalek ,myslalem ze ktos zna jakis sposob jednak sad.gif inne questy to samo (w tym samym miejscu,u tego samego kolesia).Czy moge ominac te questy i zazczac inne czy musze isc do tego beginner train i trzaskac to?
Yano
sprawdz czy mozesz juz brac questy od babki szefowej wioski (staruch a przy ognisku) , pogadaj kilka razy

hmmm dziwna sprawa ze orginal na nowej konsoli nie dziala

sam mam psp od 3 dni wiec nie jestem znawca ale moze sprobuj zrobic aktualizacje softu albo cos

wiedziu
no niestety ,nie wiem czy to nie problem konsoli z tego wzgledu ze jak gram w spiderman 3 to czasem dzwiek sie przycina.Fakt faktem sprobowalem wszystkich questow w mhf2 nawet w tym hall'u gdzie sie offline i online wchodzi i jest taki sam efekt.Pojde do tego sklepu (10km z buta w jedna strone od portu:/) i poprosze o druga gre MHF2 ,otworze na miejscu i sprawdze przy nich ,jak bedzie to samo to oddaje konsole (slabe pierwsze wrazenie:/) i chce zwrot kasy albo nowa konsole:( szkoda bo napalilem sie na ta gierke mocno ,bo lubie takie klimaty szczegolnie ze chcialem mojej dziewczynie pspka sprawic rowniez z mhf2 zeby ad-hoc grac w kabinie na statku sad.gif porazka sad.gif
Yano
tez bym chcial pograc z dziewczyna ;d

niestety moja była nienawidzi MH bo ja tym katowalem dlugie godizny biggrin.gif

jesli spider man tez nawala to chyba jednak wina psp, wiec postaraj sie ją wymienic (chociaz podejzewam ze nie wymienią tylko wezma na 2 tygodnei do naprawy ;/ ale moze takie chamstwo tylko w polsce jest i tam u ciebie wymienia na sprawna wersje (jesli tak to odrazu obczaj u nich czy gra działa)
Yano
nowe potwory w MHF2G

ten po lewej w stylu tigrexa , tylko ze błyskawicowy
a po prawej był juz w MH2 na ps2 ale nie bylo go w mhf2 , to wielka latająca "meduza" (na jutubie sa filmiki, nazywa sie yamatsukami, yama itp)

ciekawe czy beda tez te ktore wymienialem wczesniej - ptak i kamienna ryba
Rondel
Gra bardzo mi sie spodobala. Przynajmniej az do skonczenia misji treningowych. Nie wiem czy ja jestem slaby, nie umim grac czy co, ale pierwsza misja na jedna gwiazdke (polowanko na giadrome) nie zostala zakonczona sukcesem confused.gif. Walcze great swordem, i kamera baardzo przeszkadza w walce, nie wiem co i gdzie, wkurza tez to ze zabijajac jakos 2 giapreye w lodowych korytarzach, wychodze na powierzchnie walcze sobie z innymi giapreyami i wracam do lodowych tuneli aby podreperowac zdrowko, a tutaj znowu giapreye (chociaz kilknascie sekund wczesniej bylo czysto). Ma ktos jakies rady co do walki great swordem? Moze zna ktos sposoby przyjemnego operowania kamera?
Yano
great sword to wg mnie najgorsza bron w grze, a juz na pewno najgorsza na poczatek i na dromy (raptorki)

wiec polecam odrazu zmienic, na przyklad na młotek

GS jest porpostu tragicznie powolny i niezbyt sie nadaje do walki z szybkimi przeciwnikami, mimo ze da sie wygrac to wszystkei inne bronie beda wygodniejsze (moze lanca tez bedzie slaba)

ogolnie GS ma slaby stosunek szybkosci do mocy tongue.gif jest tak wolny ze innymi broniami mimo ze slabszymi zadasz wiecej obrazen tongue.gif

co do kamery to czest jest ciezko..

dwa sposoby:
1 naciskaj co chwile L zeby nakierowac kamere, ewentualnie odwracaj postac w strone wroga i naciskaj L
2 kiedy nic nie mozesz robic rpzez sekunde bo np zadajesz cios, albo oberwales albo cos jesz albo postac robi cokolwiek oprocz chodzenia to wtedy obrcaj sobie kamerke bo i tak nie musisz trzymac gałki przez chwilke
Dark Serge
Ja grając w MH nauczyłem się obracać kamerą w biegu tongue.gif

Yano - grasz ty w MH chytry_.gif bo sie zastanawiałem jakby tu pograć po necie z kims - grałem z moim ziomkiem ale gdzieś około koncówki questów z 3-ciej gwiazdki nam sie znudziło nieco i trudno było ;P
Ja pogrywam Long Swordami, aktualnie z tego co pamiętam mam set z hermitaurowego Bossa + Deco z STR+1 ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.