Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3 - promotor
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
Furbik
Do tej pory na moim koncie wypowiadał się Emil, teraz i ja chcę zabrać głos. Niestety ja musiałem się dziś wycofać z akcji z powodów osobistych co oznacza że w Empiku na ulicy Marszałkowskiej zastacie zupełnie inną osobę (to dla tych do już tam idą z bejsbolami ;p). Widzę że na forum wybuchł wielki skandal i zapanowała bardzo agresywna atmosfera.

@Soul i Maiden: Słuchajcie, ja do was nic specjalnie nie mam. Rozumiem że jesteście wielkimi fanami Halo i oburzenie gdy "Flip i Flap" zamierzają promować tę grę. Aczkolwiek w waszych wypowiedziach zaobserwować można pewne wyolbrzymienie, przede wszystkim jeśli chodzi o GoW. Tekst o gow padł bez jakiegoś większego namyslu (nie mówię już o tym że sam facet nam proponował ale ok). Nie brałem tego całkowicie na 100% poważnie, jeżeli gow tak uraził wasze uczucia religijne, poglądy polityczne itp. to mogę tylko przeprosić. Gearsy jak każda inna gra, można ja lubić lub nie, ale chyba nie trzeba aż dyskryminować na tym tle. Rozumiem że to promocja Halo i naprawdę wielu ludzi z niecierpliwieniem i wypiekami na twarzy czekało na dzień dzisiejszy, myślę że nie trzeba się aż tak pieklić jeżeli nie gdy nie wyrywałem się do gry w Halo (nie oznacza to że nie byłem grą zainteresowany, ba czuję się zaszczycony iż mogłem obejżeć ją przed premierą.). Natomiast tekstów typu "poruszacie sie jak n00by" to wogóle nie rozumiem o_0. Wydaje mi się że praca promotora nie polega pokazywaniu jakiemuś panu Staszkowi pro akcji ~~. Uważam że ta znajomość fabuły też jest trochę wyolbrzymiona bo pan Staszek raczej nie oczekuje wykładów na temat przygód Master Chiefa, ale krótkiego przedstawienia gry, a przede wszystkim możliwości pogrania w nią(osobiście uważam że nacisk kampanii reklamowej na fabułę jest trochę przesadzony, ale to moja opinia.).

Zastanawia mnie tylko jedno. Wszyscy piszą że daliby się pozabijać za możliwość promowania Halo3. Więc moje pytanie: Gdzie byli Ci wszyscy wielcy fani wczoraj o 16 w siedzibie firmy Momentum? Pytam się gdzie?. Tutaj wszyscy są na tyle odważni aby jeździć po "fanboyach" gow, ale mało kto był odważny aby zgłosić się i dbać o rozwój x360 w Polsce. Wysłałem swoje zgłoszenie nie tylko dla Halo 3, ale również aby mieć szanse promować konsole x360 w Polsce, w kraju w którym dominują PC jako platforma do gier. My jako gracze powinniśmy to zmienić a nie jeździć po sobie na forum. Miejsc było dużo a prawdziwy fan Halo który jest w stanie zrobic dla tej gry wszystko, wysłałby swoje zgłoszenie nawet jakby było 100 osób. Jeżeli ktoś poczuł się bardzo dotknięty moją wypowiedzią to przepraszam, gdyż nie zamierzałem nikomu robić przykrości takiej jaka nas tutaj spotkała. Pozdrawiam fanów Halo.

Furb

PS. Chyba tylko pojazd po rodzinie jest gorszy od pojazdu po wyglądzie, ale nie komentuje tego i nie będę zaprzeczał, ale taki pojazd budzi pewien niesmak i trochę źle świadczy o poziomie wypowiadającego się ;/.

CYTAT(Ins @ 26 09 2007, 00:26) *
PS. Pewnie w Gearsy slabiaki jestesta ;]

Traktuję to jako wyzwanie, jeżeli masz czas w sobotę to zapraszam na 1on1 ^^

CYTAT(SpideyPL @ 26 09 2007, 13:02) *
Gdzie i kiedy będą promotorzy w Empikach w Warszawie? Pytanie do zaangażowanych.

Akcja jest od 17 i prowadzona jest w Arkadii, Blue City, Marszałkowska i jeszcze w jednym miejscu aczkolwiek nie pamietam (wybaczcie ;p).
Goldi69-PL-
hehe smieszna dyskusja, Soul i Maiden promotor jest od promowania i nie musi ladnie sie prezentowac, od tego przeciez ma Hosie przy boku, to ze znacie lepiej tematyke Halo nie znaczy ze lepiej ludzi nakrecicie na kupno, jak by do mnie podszedl fan WOWa i zaczal pier.dolic o jakis epickich gaciach ktore mozna dostac z grze za zabicie 5000 dzików (bo sa tam takie bzdury) to bym pomyslal ze (pipi)nie,ty i raczej nie chcial bym pojsc w jego slady i kupil bym cos innego.
Zreszta Soulik ty w tym BlueCity to jak 5 osob na dzien nakrecisz to bedzie sukces, bo jak znam zycie i to centrum handlowe to bedziesz mial przez caly dzien 50 osob w calym empiku.

Furbik
CYTAT(Goldi69-PL- @ 26 09 2007, 19:51) *
hehe smieszna dyskusja, Soul i Maiden promotor jest od promowania i nie musi ladnie sie prezentowac, od tego przeciez ma Hosie przy boku, to ze znacie lepiej tematyke Halo nie znaczy ze lepiej ludzi nakrecicie na kupno, jak by do mnie podszedl fan WOWa i zaczal pier.dolic o jakis epickich gaciach ktore mozna dostac z grze za zabicie 5000 dzików (bo sa tam takie bzdury) to bym pomyslal ze (pipi)nie,ty i raczej nie chcial bym pojsc w jego slady i kupil bym cos innego.
Zreszta Soulik ty w tym BlueCity to jak 5 osob na dzien nakrecisz to bedzie sukces, bo jak znam zycie i to centrum handlowe to bedziesz mial przez caly dzien 50 osob w calym empiku.

Hostessy są oddzielnie, w innych punktach, promotor jest sam ^^, chyba że jednak jest inaczej ale z tego co zrozumiałem z dnia wczorajszego to promotorzy dzialaja solo.
Lucek
promotorzy dzialaja solo smile.gif dzisiaj w galerii krakowskiej przez pierwsze 2h zainteresowanie bylo jako takie, calkiem duzo ludzi sie pytalo co to za gra i o co chodzi - jednego kolesia nakrecilem na zakup X360 Elite. przez pozostale 2h przechodzilem sobie kampanie, bo po prostu nie bylo ludzi naokolo...
kfadratson
ooo, a do blue city się przejadę, zobaczyć jak tam wygląda promocja smile.gif

ps. Furbik - bardzo dobrze powiedziane/napisane.

Pozdrawiam.
mord00k
Ciekawa akcja - trzeba przyznać. Chętnie się przejadę i gratuluję inicjatywy;].
Flaha
Wiecie może czy ta promocja obejmuje również poznan ? z chęcią sie przejdę zobaczyc jak to wyglada i jak promotorzy dają sobie rade tongue.gif
kfadratson
CYTAT(Flaha @ 28 09 2007, 00:32) *
Wiecie może czy ta promocja obejmuje również poznan ? z chęcią sie przejdę zobaczyc jak to wyglada i jak promotorzy dają sobie rade tongue.gif

tak, 3 lokalizacje w poznaniu, 2 empiki i jeden mm.
signap
czy w lublinie jest jakis pokaz? np. w plazie lub galeriu centrum? czy moze gdzies indziej?
Soul
Goldi póki co nawet jedna sztuka H3 się nie sprzedała , a dziś będzie trzeci dzień jak tam jestem , po mijając fakt że pierwszego dnia w Empiku nie było H3(!) A było kilka zainteresowanych osób , niestety musiałem im powiedzieć że nie ma H3 co oni na to aha to kupie Bioshocka.......
kfadratson
CYTAT(signap @ 28 09 2007, 10:29) *
czy w lublinie jest jakis pokaz? np. w plazie lub galeriu centrum? czy moze gdzies indziej?

w lublinie powinien być pokaz na ulicy zana 31 w MM.

co do poznania, to prezentacje powinny być w:

MEDIA MARKT ul. Szwajcarska 14
MEDIA MARKT ul. Bukowska 156
EMPIK Mega ul. Ratajczaka 44
EMPIK Plaza ul. Kaspra Drużbickiego 2 (CH Plaza)
signap
thx, jutro byc moze sprawdze MM
Lucek
CYTAT(Soul @ 28 09 2007, 10:41) *
Goldi póki co nawet jedna sztuka H3 się nie sprzedała , a dziś będzie trzeci dzień jak tam jestem , po mijając fakt że pierwszego dnia w Empiku nie było H3(!) A było kilka zainteresowanych osób , niestety musiałem im powiedzieć że nie ma H3 co oni na to aha to kupie Bioshocka.......

mi sie przez te 5 dni udalo 'sprzedac' 3 xboxy i jedno halo smile.gif
Soul
Mi udało się opylić X360 ver Halo 3 , Halo 3 Legendary i 2 x Halo 3 zwykłem i ze dwa Bioshoki xD
kfadratson
a powiedzcie mi, który z Was stał w Blue City?
KarCzoH
A wiadomo coś o Krakowie question.gif
Lucek
CYTAT(KarCzoH @ 6 10 2007, 18:32) *
A wiadomo coś o Krakowie question.gif

co ma byc wiadomo? podsumowanie z Galerii Krakowskiej masz 2 posty wyzej, wiem ze pokazy byly jeszcze w Megastore na rynku, Galerii Kazimierz, M1, Saturnie (chyba)
Soul
CYTAT(kfadratson @ 6 10 2007, 15:39) *

Ja.
kfadratson
CYTAT(Soul @ 8 10 2007, 15:42) *
CYTAT(kfadratson @ 6 10 2007, 15:39) *

Ja.

ah, to ty żeś na mnie łypał jak przyszedłem w koszulce halo wink.gif
Soul
No ja ps fajna kuszuleczka;)
TroniC
kfadratson to zapodaj jakas fotke koszulki wink.gif
Jak na Soul-u zrobila wrazenie to ja tez chce zobaczyc... tongue.gif
kfadratson
CYTAT(TroniC @ 10 10 2007, 22:41) *
kfadratson to zapodaj jakas fotke koszulki wink.gif
Jak na Soul-u zrobila wrazenie to ja tez chce zobaczyc... tongue.gif

chcę być tajemniczy, nie pokażę smile.gif
sephriot
niewiecie czy w Jeleniej Górze bedzie promowane w empiku H3? czy nie? ... bo moze mam szanse tongue.gif
pozdrawiam
Malyboa
Owiec
Wiesz ,ze to juz bylo?
kfadratson
czasami warto czytać xbox.com ...

http://www.xbox.com/pl-PL/games/h/halo3/buy.htm

edit: owiec, czy ja cie kurna skądś nie znam przypadkiem?
Soul
CYTAT(TroniC @ 10 10 2007, 20:41) *
kfadratson to zapodaj jakas fotke koszulki ;)
Jak na Soul-u zrobila wrazenie to ja tez chce zobaczyc... :P

tył

rekaw

Też sobie taką sprawiłem ;)
Maiden
I ja hyh.gif
jaszczoor
gdzie taką można dorwać?
Yaxa
Ostatnio 2 takie byly na allegro, trzeba sprawdzac co jakis czas.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.