@Soul i Maiden: Słuchajcie, ja do was nic specjalnie nie mam. Rozumiem że jesteście wielkimi fanami Halo i oburzenie gdy "Flip i Flap" zamierzają promować tę grę. Aczkolwiek w waszych wypowiedziach zaobserwować można pewne wyolbrzymienie, przede wszystkim jeśli chodzi o GoW. Tekst o gow padł bez jakiegoś większego namyslu (nie mówię już o tym że sam facet nam proponował ale ok). Nie brałem tego całkowicie na 100% poważnie, jeżeli gow tak uraził wasze uczucia religijne, poglądy polityczne itp. to mogę tylko przeprosić. Gearsy jak każda inna gra, można ja lubić lub nie, ale chyba nie trzeba aż dyskryminować na tym tle. Rozumiem że to promocja Halo i naprawdę wielu ludzi z niecierpliwieniem i wypiekami na twarzy czekało na dzień dzisiejszy, myślę że nie trzeba się aż tak pieklić jeżeli nie gdy nie wyrywałem się do gry w Halo (nie oznacza to że nie byłem grą zainteresowany, ba czuję się zaszczycony iż mogłem obejżeć ją przed premierą.). Natomiast tekstów typu "poruszacie sie jak n00by" to wogóle nie rozumiem o_0. Wydaje mi się że praca promotora nie polega pokazywaniu jakiemuś panu Staszkowi pro akcji ~~. Uważam że ta znajomość fabuły też jest trochę wyolbrzymiona bo pan Staszek raczej nie oczekuje wykładów na temat przygód Master Chiefa, ale krótkiego przedstawienia gry, a przede wszystkim możliwości pogrania w nią(osobiście uważam że nacisk kampanii reklamowej na fabułę jest trochę przesadzony, ale to moja opinia.).
Zastanawia mnie tylko jedno. Wszyscy piszą że daliby się pozabijać za możliwość promowania Halo3. Więc moje pytanie: Gdzie byli Ci wszyscy wielcy fani wczoraj o 16 w siedzibie firmy Momentum? Pytam się gdzie?. Tutaj wszyscy są na tyle odważni aby jeździć po "fanboyach" gow, ale mało kto był odważny aby zgłosić się i dbać o rozwój x360 w Polsce. Wysłałem swoje zgłoszenie nie tylko dla Halo 3, ale również aby mieć szanse promować konsole x360 w Polsce, w kraju w którym dominują PC jako platforma do gier. My jako gracze powinniśmy to zmienić a nie jeździć po sobie na forum. Miejsc było dużo a prawdziwy fan Halo który jest w stanie zrobic dla tej gry wszystko, wysłałby swoje zgłoszenie nawet jakby było 100 osób. Jeżeli ktoś poczuł się bardzo dotknięty moją wypowiedzią to przepraszam, gdyż nie zamierzałem nikomu robić przykrości takiej jaka nas tutaj spotkała. Pozdrawiam fanów Halo.
Furb
PS. Chyba tylko pojazd po rodzinie jest gorszy od pojazdu po wyglądzie, ale nie komentuje tego i nie będę zaprzeczał, ale taki pojazd budzi pewien niesmak i trochę źle świadczy o poziomie wypowiadającego się ;/.
PS. Pewnie w Gearsy slabiaki jestesta ;]
Traktuję to jako wyzwanie, jeżeli masz czas w sobotę to zapraszam na 1on1 ^^
Gdzie i kiedy będą promotorzy w Empikach w Warszawie? Pytanie do zaangażowanych.
Akcja jest od 17 i prowadzona jest w Arkadii, Blue City, Marszałkowska i jeszcze w jednym miejscu aczkolwiek nie pamietam (wybaczcie ;p).