Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3 - promotor
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
TomisH
Jeśli jesteś znawcą i pasjonatem Xbox360,
jeśli chcesz o swojej pasji opowiedzieć innym ludziom
i masz nadzieję, że uda Ci się ich tym zarazić
jeśli lubisz z nimi rozmawiać
i chcesz także i TY być autorem sukcesu Halo 3 w Polsce
- zapraszamy Cię do współpracy!

Jeśli chcesz do nas dołączyć wypełnij dokumenty znajdujące się na stronie http://www.mccann.com.pl/ - Kariera – Promotor.
Bardzo mile widziana Twoja 2 minutowa prezentacja (w formie filmiku), w trakcie której powiesz nam o sobie, co zechcesz.
Pisz na adres: rekrutacja@momentum.info.pl
Na Twoje zgłoszenie czekamy do 23 września 2007.
Z wybranymi osobami będziemy umawiać się na videorozmowę.

Na terenie całej Polski odbywały się będą prezentacje Halo 3. Jeśli chcecie poprowadzić jedną z nich to kontakt i wymagania już znacie smile.gif
barth
Dzięki TomisH, piękna okazja do zrobienia czegoś ze swoim życiem wink.gif
Maiden
Ktoś się zapisał ninja.gif?
TomisH
CYTAT(barth @ 18 09 2007, 18:30) *
Dzięki TomisH, piękna okazja do zrobienia czegoś ze swoim życiem wink.gif

I o to chodzi smile.gif
barth
CYTAT(Maiden @ 18 09 2007, 20:02) *
Ktoś się zapisał ninja.gif?

Może nie tyle zapisał co przesłał swoją propozycję wink.gif
jaszczoor
kto jak kto ale Ty barth to napewno powinieneś się tam znaleźć smile.gif
Heh moze sam cos wyśle. Głupi ma zawsze szczęście
Flaha
Nosz ze tez forum nie działało przez ten czas to bym się tez zgłosił a co ! Gdzie w ogóle będzie ta promocja ? Pójdę sobie pogadać XD
Jędrek
W większych miastach pewnie. Forum nie działało, ale info o tym można było znaleść m.in. na onlinecenter.pl ;-)
Flaha
CYTAT(Jędrek @ 24 09 2007, 11:10) *
W większych miastach pewnie. Forum nie działało, ale info o tym można było znaleść m.in. na onlinecenter.pl ;-)

Nie korzystam z tego serwisu w ogóle (pierwszy raz słyszę tą nazwę) forum jest moim głównym źródłem info smile.gif
Soul
I'm In! banana.gif
Maiden
Ja też.
barth
A ja nawet nie dostałem odpowiedzi negatywnej, więc raczej nie in confused.gif trudno, będą inne okazje biggrin.gif
Zeratul
gratulacje, nagrajcie jakis filmik z prezentacji smile.gif
Soul
Mięta ;]
TomisH
Fajnie chłopaki smile.gif
Maiden
Prezentacja ograniczy się do robienia za maskotke w Empiku ; )
Soul
Dostane strój MC laugh.gif
Zeratul
zaiebiscie!! to zrobcie taka akcje jak ten koles w GS z PS3 XDD
Soul
Żartowałem ;>

A ten gościu roxuje xDDDDDDDDD
Maiden
Poza mną i Małpą to przyszli tam tacy ludzie że... blow.gif
Te pokazy nie będą w pełni udane :0
Dość że nie obeznani w temacie, to jeszcze... Ulala...
Raptor
Sypnij troszke wieksza iloscia szczegolow Maiden smile.gif
Maiden
Na Warszawe zostaną rzucone cztery osoby + armia hostess
Ja, Małpa, plus dwóch maniaków Gears of War którzy z Halo mają tylko wspólnego co ja z Forzą Motosport.
Dość powiedzieć że gdy człowiek zaproponował nam gre w Halo 3 to tamtych dwóch wyszło z bombowym pomysłem olania Halo 3 i grania w Gears of War x_X

O grze nie wiedzą prawie nic. Fabuła? Gdzie tam...
Jeden z nich zarobił bana na Livie za granie na kopiach x_X a teraz bierze się za promocje Halo 3...
No i wyglądają tak że pożal się boże...

Edit: Nie będe robił zamieszania. Wyraziłem swoje zdanie. -> PW
Raptor
Coz, wynik 50% nie jest zly... w szkolach za 51% zaliczaja (ten 1% moga robic hostessy wink.gif) przedmioty.
A co do olania h3 i grania w GoW'a to rzeczywiscie zenada straszna - oni maja promowac halo3 a nie GoWa.
Jakies konkursy czy cos przewidziane? Chetnie bym sie przeszedl i zgnoil jednego i drugiego w H3 wink.gif.
barth
A już chciałem sie dołować, że mnie nie przyjęli, a tu laicy zatrudniają laików(bez obrazy Maiden, mam na myśli tamtych kolesi, nie nikogo kto naprawdę zna się na Halo)
TomisH
Panowie, prosta sprawa, że jak ktoś da ciała to już więcej się na prezentacjach nie pojawi hyh.gif
Furbik
CYTAT(Maiden @ 25 09 2007, 19:44) *
Ja, Małpa, plus dwóch maniaków Gears of War którzy z Halo mają tylko wspólnego co ja z Forzą Motosport.
Dość powiedzieć że gdy człowiek zaproponował nam gre w Halo 3 to tamtych dwóch wyszło z bombowym pomysłem olania Halo 3 i grania w Gears of War x_X

Jeden z nich zarobił bana na Livie za granie na kopiach x_X a teraz bierze się za promocje Halo 3...

Witamy!

To my "dwóch maniaków" Gears of War którzy wyglądają "pożal się boże". Chłopcy mam dla was radosną nowinę. Wcale nie wyglądacie lepiej! Nie ładnie tak obgadywać, to że powiedzieliśmy, że rzadko bywamy na forum PSX Extreme to nie znaczy, że wcale...

O grze wiemy sporo, w każdym razie wystarczająco dużo aby zachęcić ludzi do jej kupienia.

To jakaś choroba lubić Gears of War? Gramy w to co lubimy i nic wam do tego.

Dawno nie spotkaliśmy tak zakłamanych i bezczelnych typków jak wy. Obyśmy więcej nie musieli was oglądać. Wygląda na to, że kreujecie się tutaj na jakiś wymiataczy, którzy pozjadali wszystkie rozumy.

Jesteście żałośni..

Pozdrawiamy
Emil i Furb

TroniC
CYTAT(Furbik @ 25 09 2007, 23:11) *
CYTAT(Maiden @ 25 09 2007, 19:44) *

Witamy!

To my "dwóch maniaków" Gears of War którzy wyglądają "pożal się boże". Chłopcy mam dla was radosną nowinę. Wcale nie wyglądacie lepiej! Nie ładnie tak obgadywać, to że powiedzieliśmy, że rzadko bywamy na forum PSX Extreme to nie znaczy, że wcale...

O grze wiemy sporo, w każdym razie wystarczająco dużo aby zachęcić ludzi do jej kupienia.

Dawno nie spotkaliśmy tak zakłamanych i bezczelnych typków jak wy. Obyśmy więcej nie musieli was oglądać. Wygląda na to, że kreujecie się tutaj na jakiś wymiataczy, którzy pozjadali wszystkie rozumy.

Jesteście żałośni..

Pozdrawiamy
Emil i Furb

huh.gif
Soul
CYTAT
Witamy!

Jesteście żałośni..

Pozdrawiamy
Emil i Furb

Siema Flip i Flap ,mam dla was wiadomość , otóż niestety dla was ,wyglądamy o niebo lepiej ,czy wam się podoba czy nie , wiem prawda boli -no ale nie o tym mowa . Prawda jest tak że wy nawet nie wiecie jak się steruje w tej grze ( co się czym robi ) biegacie jak n00by ermm.gif macie takie pojęcie o tej grze ,jak Maiden o Forzy, a ja o Gearsach ,czyli zerowe ,założę się że karteczki ,które nam rozdano ostro szlifujecie na pamięć jak hostessy ermm.gif Z resztą nawet wam o tym powiedziałem po czym, Flap mi odpowiedział że znacie się na X360 , no i co z tego ?! To nie jest promocja X360 tylko Halo 3 , o który nie macie pojęcia .

To żadna choroby , gracie w co wam się podoba i ja to szanuje , tyle że z was tacy fani Halo jak z koziej dupy trąbka.

Zakłamani bezczelni?! rozwiń myśl ......

A kreujemy się tylko i wyłącznie na jedną osobę na Prawdziwego Fana Halo ! cool.gif Mamy do tego prawo , żyjemy tą grą.
TroniC
Soul wlasnie doedytowal to co mialem dopisac...
Musicie chlopcy zrozumiec ze Halo to nie jest GOW... To jest jak religia dla wiekszosci osob w tym miejscu. Wiec nie ma sie co dziwic rozgoryczeniu ludzi. Sam sie cholernie zdziwilem ze jacys goscie co beda promowac H3 woleli grac w inna gre - to co to za fani?? I wybrali takich ludkow zamiast np. Bartha (resp!) ?? Fakt - z tym wygladem to nie bylo fair , ale zostaliscie odebrani tak , jak byscie w czapkach wlezli do swiatyni...
Furbik
CYTAT
Siema Flip i Flap ,mam dla was wiadomość , otóż niestety dla was ,wyglądamy o niebo lepiej ,czy wam się podoba czy nie , wiem prawda boli -no ale nie o tym mowa . Prawda jest tak że wy nawet nie wiecie jak się steruje w tej grze ( co się czym robi ) biegacie jak n00by ermm.gif macie takie pojęcie o tej grze ,jak Maiden o Forzy, a ja o Gearsach ,czyli zerowe ,założę się że karteczki ,które nam rozdano ostro szlifujecie na pamięć jak hostessy ermm.gif Z resztą nawet wam o tym powiedziałem po czym, Flap mi odpowiedział że znacie się na X360 , no i co z tego ?! To nie jest promocja X360 tylko Halo 3 , o który nie macie pojęcia .

To żadna choroby , gracie w co wam się podoba i ja to szanuje , tyle że z was tacy fani Halo jak z koziej dupy trąbka.

Zakłamani bezczelni?! rozwiń myśl ......

A kreujemy się tylko i wyłącznie na jedną osobę na Prawdziwego Fana Halo ! :cool: Mamy do tego prawo , żyjemy tą grą.

A żyjcie sobie czym chcecie! Skąd w tobie taka zawiść? Człowieku przecież i tak przyszło za mało osób niż było potrzeba (przynajmniej w Wawie) więc co Ci przeszkadza że będziemy promować Halo? Lepiej by było żebyście robili to tylko wy? Rozumiem jesteście prawdziwymi Fanami, Maniakami i nie możecie żyć bez tej gry. Czy twoim zdaniem tylko takie osoby nadają się do jej promowania? Zwłaszcza, że NIE BYŁO innych chętnych. Czy jak ukończyłem kampanię w Halo 2 i pograłem trochę w multi to jestem skończonym n00bem, który nie ma o tej grze purpurowego pojęcia?

Te uwagi co do wyglądu moglibyście sobie darować. Obaj jesteście przecież tak cudownymi chłopakami (prawie że modele!) że tylko po pupci głaskać tongue.gif. O ile o tym kto się nadaje na promotora a kto nie można jeszcze dyskutować o tyle obgadywanie czyjegoś wyglądu to poziom do którego nie zamierzamy się zniżać.

TroniC, skoro to dla was prawie że religia to dlaczego tych ultra hardcoreowych mega fanów zgłosiło się tylko dwóch!? Nie wiem dlaczego ktoś miałby się poczuć dotknięty tym że lubimy sobie popykać w GoWa. Zapewniam Cię że lubimy też w Halo, inaczej byśmy się nie zgłaszali do tej roboty. Co do tego naszego grania w GoWa to też troche wyolbrzymili. Osobiście w GoWa mam ledwo 1000 killsów, grałem bardzo niewiele, ostatnio więcej, może dlatego tak to zostało odebrane.

Co do tego że nie wybrali Bartha. Akurat w Wawie było więcej miejsc niż kandydatów więc na pewno żadnemu wymiataczowi nie zamknęlismy drogi do kariery jako promotor.. tongue.gif
TroniC
CYTAT(Furbik @ 26 09 2007, 00:10) *
TroniC, skoro to dla was prawie że religia to dlaczego tych ultra hardcoreowych mega fanów zgłosiło się tylko dwóch!? Nie wiem dlaczego ktoś miałby się poczuć dotknięty tym że lubimy sobie popykać w GoWa. Zapewniam Cię że lubimy też w Halo, inaczej byśmy się nie zgłaszali.

Nie wiem dlaczego zglosilo sie tyle ile sie zglosilo , moge mowic tylko za siebie - moje zgloszenie pozostalo bez odzewu. I nie neguje waszego udzialu - tyle ze jakos nie odnioslem wrazenia zebyscie ta gra byli zainteresowani na wymaganym minimum (poszliscie grac w inna gre jak czytam...) jakie pasowaloby miec skoro podjaliscie sie tego zadania. Obawiam sie , ze odstawicie typowa dla tego kraju szopke - nie wiesz o czym mowie to zagadnij do jakiegokolwiek sprzedawcy w MM czy innm sklepie o jakas gre... Oczywiscie mam nadzieje ze sie myle i bedziecie sie sprawdzac w roli promotorow czego wam zreszta szczerze zycze.
Ins
Furbik, chocbys nie wiem co napisal, to akcja z graniem w Gearsy podczas promocji Halo 3 jest po prostu zalosna ... skoro zadni z was fani Halo, a potrzebujecie kasy to idzta lepiej rozdawac Metro albo na jakies promocje w marketach ...

PS. Pewnie w Gearsy slabiaki jestesta ;]
Insane Girl
Ja sie zgłosiłam i zaproponowali mi bycie hosstessa...dlatego, że jestem dziewczyną to nie nadaje sie do promowania? Nadaje się tylko do kręcenia za przeproszeniem tyłkiem...a wy macie być promotorami i proponujecie grę w GOW....no żałosne...
Soul
@Furbik

Absolutnie z niczym się nie zgadzam , mam tu na myśli Twoją wypowiedz , niczego nie komu nie bronie ,róbcie co chcecie! :P A fakt ,coś mało prawdziwych fanów w tej stolicy mamy......

Co do Uwag to Ty zacząłeś , a ja się próbuję bronić .
Furbik
CYTAT
Nie wiem dlaczego zglosilo sie tyle ile sie zglosilo , moge mowic tylko za siebie - moje zgloszenie pozostalo bez odzewu. I nie neguje waszego udzialu - tyle ze jakos nie odnioslem wrazenia zebyscie ta gra byli zainteresowani na wymaganym minimum (poszliscie grac w inna gre jak czytam...) jakie pasowaloby miec skoro podjaliscie sie tego zadania. Obawiam sie , ze odstawicie typowa dla tego kraju szopke - nie wiesz o czym mowie to zagadnij do jakiegokolwiek sprzedawcy w MM czy innm sklepie o jakas gre... Oczywiscie mam nadzieje ze sie myle i bedziecie sie sprawdzac w roli promotorow czego wam zreszta szczerze zycze.

W Warszawie jest 15 empików a w Krakowie 5. Pewnie w twoim mieście była większa "konkurencja" lub mniej miejsc i jakimś trafem Cię nie wybrali. Ale to przecież nie nasza wina! Nie poszliśmy grać w inną grę, tylko zastanawialiśmy się czy nie zagrać paru rundek w GoWa. (szczególnie że facet z agencji jest fanem tej gry). Widząc zapał pozostałych osób zrezygnowaliśmy z tego pomysłu na dobrą sprawę nim się jeszcze na prawdę pojawił.

Proszę nie porównuj nas do panów z MM, wiemy kto to Master Chief, znamy fabułę obu poprzednich części i z dużym zapałem czekaliśmy na trójkę. Na pewno mamy większą wiedzę niż pracownicy sklepu dla idiotów. Wiadomo, że pewnie nie wiemy o wszystkim tak dobrze jak koledzy którzy "zjechali" nas na tym forum ale zadaj sobie pytanie czy taka wiedza jest potrzebna promotorowi? Przeciętny człowiek nie będzie oczekiwał wielkiej kilkugodzinnej opowieści o fabule gry tylko, podania paru ciekawostek, krótkiego opisu, a może i stwierdzenia "musisz zagrać w tą grę bo jest zaje****ta i już!" Fan Halo i tak kupi tę grę bez słuchania jakiś farmazonów promotora. Sztuka przekonać tych, którzy z Halo nie mieli styczności lub tylko coś im się obiło o uszy. Mam nadzieję że nam się to uda. smile.gif

CZEMU SIĘ TAK UCZEPILIŚCIE TEJ GRY W GOWA? Nikt nie chciał zmieniać gry, luźno tylko stwierdziłem, że można by pograć w Gearsy. Równie dobrze mogło to znaczyć, że strzelimy sobie partyjkę w tą grę jak wrócimy do domów.

Soul jesteśmy FANAMI Halo a nie FANBOYAMI a to różnica, zasadniczo gramy we wszystko co nam się nawinie i nie obsmarowujemy błotem innych gier.
Soul
Nie to Ty mnie zjechałeś , a ja się broniłem.....
TroniC
CYTAT(Insane Girl @ 26 09 2007, 00:30) *
Ja sie zgłosiłam i zaproponowali mi bycie hosstessa...dlatego, że jestem dziewczyną to nie nadaje sie do promowania? Nadaje się tylko do kręcenia za przeproszeniem tyłkiem...a wy macie być promotorami i proponujecie grę w GOW....no żałosne...

Fakt - kompletni durnie. Gdyby mieli choc troche oleju w glowie to poprosiliby o promowanie gry I (!!) krecenie przy tym tylkiem wink.gif
Efekt zapewne bylby murowany - czyli brak H3 w Wawie...
A tak w Wawie podskoczy cena GoW tongue.gif

Ok Furbik - wierze ci na slowo ze dasz sobie rade. Do zobaczenia na live! Pozdr!
Uzny
napina!!!!!1111111111111111
kowal_dc
CYTAT(Furbik @ 26 09 2007, 00:37) *
Przeciętny człowiek nie będzie oczekiwał wielkiej kilkugodzinnej opowieści o fabule gry tylko, podania paru ciekawostek, krótkiego opisu, a może i stwierdzenia "musisz zagrać w tą grę bo jest zaje****ta i już!" Fan Halo i tak kupi tę grę bez słuchania jakiś farmazonów promotora. Sztuka przekonać tych, którzy z Halo nie mieli styczności lub tylko coś im się obiło o uszy.

jakby nie bylo gosciu ma racje co nie zmienia faktu ze moglibyscie wszyscy przestac pierd.olic
easye
ano - ale przynajmniej jutro atmosfera będzie w dechę biggrin.gif
Soul - jesteś MEGA - powaga - rozbawiłeś mnie. happy.gif
TomisH
Koniec tego Panowie. Bo polecą warniacze.

Jak napisałem - jak ktoś da ciała, to się więcej tym nie będzie zajmował.
A ty Maiden się nie oglądaj na innych, tylko rób swoje.
barth
Gearsy to też bardzo fajna gra, jednak z tego co słysze to wykazaliście sie troche mało profesjonalnym podejściem do tematu. Skoro macie prezentować gre to powinniście coś o niej wiedzieć, więc powinniście w nią zagrać, a wy wyjeżdżacie z propozycją pogrania w inny tytuł? Człowieku, niektórzy daliby sie zabić za taką okazje(ja np tłukłem się pociągiem 6h do Warszawy, pograłem, spędziłem kilka godzin na dworcu i znowu 6h w pociągu, wszystko do zagrania w Halo3). Troche wasze czyny zaprzeczają tez działaniom, niby jesteście fanami Halo, czekacie na część trzecią z wytęsknieniem jak mówisz, a kiedy nadarza się okazja aby w nią pograć..... ech kur.wa nieważne.

A to że mnie nie wybrali to ich strata, było, minęło, nie ma sensu wytaczać mnie jako argumentu, wogóle dziwna agresja tutaj zapanowała wink.gif
Raptor
Barth to nazywa sie napiecie przed premierowe wink.gif Kazdy na cos czeka, jest czyms podekscytowany i latwo moze sie dac sprowokowac - i tu odziwo Soul (jak na siebie) zachowal sie 'w miare', a powiem ze zanim kladlem sie spac wczoraj bylem prawie pewien, ze bede mial tu sporo do sprzatania i rozdawania fantow (warnow tongue.gif) z rana przy kawie (ktora zaraz ide parzyc). Mi tylko w glowie jedno: "Ja chce swoje Halo 3 sad.gif" (Tutaj Uzny by napisal: "34" - bo tyle razy juz powtarzalem wczoraj to zdanie tongue.gif).
@Tomish: Nie przesadzaj stary, jeszcze flakow sobie nie wypruwaja co jest wielkim zaskoczeniem wink.gif. Jezeli dyskusja bedzie zachowana na poziomie nie widze przeszkod by ja kontynuowac - inaczej spocznie na nim klodka wink.gif

@Furbik: Dobrze, ze sie tutaj wypowiadasz i bronisz. Jednak w tym dziale (i nie ma sie tu co dziwic) sa ludzie, ktorzy dla tej gry duzo zrobia na swoje mozliwosci/czas i dla nich jezeli ktos napisze 'Chodzmy pograc w GoWa' jak jest mozliwosc pograc w Halo3 bedzie bardzo razaca oraz bulwersujaca (stad jak widzisz padly - nawet z mojej strony - takie opinie). Ja osobiscie nie mam czasu na zabawe w promotora - bywa i nic na to nie poradze - dlatego sie nawet nie zglaszalem smile.gif.
barth
fakt faktem trzeba panom i tak pogratulować odwagi, bo brak większej liczby zainteresowanych posadą prezentera można chyba tylko zrzucić na karb braku odwagi do publicznych wystąpień u większej liczby ludzi, gratuluje też dostania tej posady wszystkim, bo czemuby im nie pogratulować.
Scena Halo chyba sie starzeje i dojrzewa, jakoś spokojniej sie tu robi, mało wyzywania jakoś biggrin.gif

Raptor: Poniewaz Fenix podaje mi dane osobowe wszystkich niegrzecznych i jezdze tak sobie po polsce i odwiedzam ich wink.gif
Lucek
ja bede robil w Galerii Krakowskiej. zgloszenie wyslalem w niedziele poznym wieczorem, w poniedzialek dostalem telefon ze ok, a wczoraj podpisalem umowe
jaszczoor
kiedy będą te pokazy i gdzie dokłądnie w tej galerii? Bo ja przyjde napewno smile.gif
Lucek
CYTAT(jaszczoor @ 26 09 2007, 12:30) *
kiedy będą te pokazy i gdzie dokłądnie w tej galerii? Bo ja przyjde napewno smile.gif

ja jestem dzisiaj od 17 do 21 w pępiku w krakowskiej
jaszczoor
dzisiaj to tak sobie moge ;/ Ile to jeszcze będzie dni trwało?
Lucek
CYTAT(jaszczoor @ 26 09 2007, 12:47) *
dzisiaj to tak sobie moge ;/ Ile to jeszcze będzie dni trwało?

jutro i w piatek jestem w tych samych godzinach, sobota-niedziela od 12 do 18
SpideyPL
Gdzie i kiedy będą promotorzy w Empikach w Warszawie? Pytanie do zaangażowanych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.