CYTAT
Witamy!
To my "dwóch maniaków" Gears of War którzy wyglądają "pożal się boże". Chłopcy mam dla was radosną nowinę. Wcale nie wyglądacie lepiej! Nie ładnie tak obgadywać, to że powiedzieliśmy, że rzadko bywamy na forum PSX Extreme to nie znaczy, że wcale...
O grze wiemy sporo, w każdym razie wystarczająco dużo aby zachęcić ludzi do jej kupienia.
To jakaś choroba lubić Gears of War? Gramy w to co lubimy i nic wam do tego.
Dawno nie spotkaliśmy tak zakłamanych i bezczelnych typków jak wy. Obyśmy więcej nie musieli was oglądać. Wygląda na to, że kreujecie się tutaj na jakiś wymiataczy, którzy pozjadali wszystkie rozumy.
Jesteście żałośni..
Pozdrawiamy
Emil i Furb
Siema Flip i Flap ,mam dla was wiadomość , otóż niestety dla was ,wyglądamy o niebo lepiej ,czy wam się podoba czy nie , wiem prawda boli -no ale nie o tym mowa . Prawda jest tak że wy nawet nie wiecie jak się steruje w tej grze ( co się czym robi ) biegacie jak n00by

macie takie pojęcie o tej grze ,jak Maiden o Forzy, a ja o Gearsach ,czyli zerowe ,założę się że karteczki ,które nam rozdano ostro szlifujecie na pamięć jak hostessy

Z resztą nawet wam o tym powiedziałem po czym, Flap mi odpowiedział że znacie się na X360 , no i co z tego ?! To nie jest promocja X360 tylko Halo 3 , o który nie macie pojęcia .
To żadna choroby , gracie w co wam się podoba i ja to szanuje , tyle że z was tacy fani Halo jak z koziej dupy trąbka.
Zakłamani bezczelni?! rozwiń myśl ......
A kreujemy się tylko i wyłącznie na jedną osobę na Prawdziwego Fana Halo !

Mamy do tego prawo , żyjemy tą grą.