Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: World In Conflict
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
kiender
Temat dotyczy jednej z najlepszych strategii RTS tego roku - "World in Conflict"

Twórcy wykorzystali nośny motyw - alternatywną historię naszego świata. W ich wizji zamiast upaść, Związek Radziecki postanowił dać sobie spokój z pieriestrojką i wypowiedział wojnę Zachodowi - wojnę, w której wykorzystane zostają wszystkie współczesne zdobycze techniki militarnej.

Osobiscie gram w ten tytuł od czasów Bety, teraz w demo a lada dzień premiera pełnej wersji - będzie można dzielić się wrażeniami thumbsup.gif Już teraz czuję że będzie to prawdziwy killer, w demo gram nonstop w trybie multi i wrażenia sa super

Jesli ma już doświadczenie z World in Conflict to zapraszam do przyłaczenia się do naszego klanu "Frogs of War" do sekcji tejże gry. Zgłoszenia prosze słać na "prywatną wiadomość"
signap
czym dokladniej rozni sie od zwyklych rtsow? buduj, upgrejdow, skilluj,wygrywaj ? czy cos wieciej?
stona
Ma bardzo fajnie rozwiązane multi. Otóż powiedzmy że do rozgrywki staje 3vs3 . Każdy kieruje jednym typem armii. Jeden np lotnictwem, jeden piechotą a jeden pancerniakami. Ogólnie to gra raczej tylko pod multi smile.gif
signap
moze ktos napisac wiecej jak to wyglada wszystko w SP? Bo recki z ocenami sa bliskie 9 a w grze zrezygnowano ze zbierania surowcow jak to bywa w innych rtsach
stona
W singlu? Eeee, ale to tak jak by pytać jak się gra w WoWa w singlu smile.gif Ta gra jest do multi smile.gif
Dr.Czekolada
Bez przesady, kampanie single również ma ciekawą ! (imo w singlu nie jesteśmy ograniczeni do jednego tylko typu jednostek). Mimo to w online daje kopa !!, ta gra jest RE-WE-LA-CY-JNA !!, jak rzaden inny tytuł oddaje piękno wojny (atomówek, rozwalonych zgliszczy budynków itp itd). w online jest po prostu czasem prawdziwy chaos, na lewo bombardowane jednostki piechoty, na prawo strzelają czołgi i nalot specnazu !!. Jak ktoś ma dobrego kompa, po prostu wstyd nie zagrać w ten tytuł. Podsumowując - porównanie tego do Wow jest nie na miejscu, bo WoW jest mmo, porównałbym to do BF 2 albo Enemy Territory, czyli sieciowa gra zespołowa w której jest kupa zabawy smile.gif. Narazie pykam w demo, Pragnę pełnej wersji !!.
signap
tzn jest demo MP?
Dr.Czekolada
MP ? - znaczy Multi ?. Of Course ! - zwykłe demo ma trening, 1 misię i online.
signap
Moze ktos opisac wrazenia MP bo wygralem gierke i niewiem czy ja sprzedawc bo SP mnie wczesneij nie zaciekawil
stona
Ktoś tam wyżej już to zrobił. Ściągnij sobie demo MP i pograj smile.gif
signap
a jesli MP demo rozni sie sporo od MP full?? biggrin.gif
stona
No nie sądzę wink.gif Grałem chwilę ale miałem lagi i wyłączyłem smile.gif
Wojti166
Widze ze dlugo tutaj nikt nie pisal tongue.gif to ja napisze odnośnie trybu MP, gra ktos? Jak tak to mozna by na jakis sparing sie ustawic np na hamaku pozdro laugh.gif
Ghost493
A tak btw. to mam ta gre do sprzedania. Cena do uzgodnienia. Nowka w folii smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.