Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Delta Halo . com
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Raptor
Wraz z premiera trzeciej odslony Halo wystartowala (juz oficialnie) nowa strona poswiecona naszej ukochanej serii - Delta Halo . com.
Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z jej zawartoscia i wyrazania opinii, ktore na pewno beda cennym zrodlem informacji dla redakcji nad czym popracowac czy co powinno sie na niej znalezc.

CYTAT(Delta Halo)
Nasze cele:
- dostarczanie najświeższych newsów ze świata Halo
- stworzenie kompletnej encyklopedii o Uniwersum Halo w całości po polsku
- dostarczanie najnowszych filmików w streamingu i w downloadzie bezpośrednim
- orgaznizowanie ustawek
- organizowanie turniejów LAN w gry Halo, Halo 2 i Halo 3
- organizowanie turniejów poprzez Xbox Live w gry Halo 2 i Halo 3
- rozbudowa polskiej sceny Halo
- integracja i dobra zabawa

>>czytaj dalej...

Zapowiada sie na odrodzenie starej poczciwej xtiny (masa filmow smile.gif) z niezlym zakretasem smile.gif
Powodzenia chlopaki, trzymam kciuki!

Autorami strony sa: Zeratul, Barth, Salwador, Insane Girl.
TomisH
Haha, a jednak już z treścią wygląda to nawet nawet na chwilę obecną. Congratsy! smile.gif
barth
Dzięki, dzięki, ale poczekaj, to dopiero początek, w planach mamy o wieeeeeeeeeeele więcej.
Jędrek
Mam sporą część filmików z xtiny, mogę coś poupload'ować ;-)

Salwador
czekaj jedrek:P..trzeba dwa dzialy zrobic..gameplaye..montage...filmy z turnieji:p
Zeratul
Salwador jak czesto sprawdzasz maila?

btw. podobno pojawil sie problem i maila potwierdzajace rejestracje nie dochodza? Czy to prawda? Ilu osobom sie to zdarzylo?
Widze 50 osob zarejestrowanych w bazie. W sumie na kazda rejestracje ja tez powinienem zostac poinformowany. Tak czy inaczej macie wszyscy konta aktywne i mozecie sie logowac.

Prosze raportowac jezeli emaila wam nie doszly.
qwerty_91
Mi nie doszedł mail z potwierdzeniem i dalej nie moge sie zalogowac wyskakuje "niepoprawny login lub hasło...." dałem przypomnienie hasła ale dalej nie doszło.

PS. mail doszedł
Owiec
Meil nie doszedl, tylko ten od Zeratula, ale konto dziala dobrze.
Pchela
potwierdzam, mejl nie przyszedl ale i tak mozna sie logowac wiec jest OK ;]
Lucek
Zeratulu drogi, mail niestety nie doszedł sad.gif jakby potrzebna byla pomoc w zakresie joomli to walcie smialo - jakiestam rozeznanie mam i postaram sie pomoc, podobnie z grafika
Zeratul
ok Lucek no to przyczyna dla ktorej do czesci ludzie maila nie dochodza? tongue.gif

Na bierzaco poki co wszystkim aktywuje konta!! Jak wroce do domu to bede robil testy.
Lucek
generalnie tak na szybko, najprostsze przyczyny moga byc takie:

- mail z ktorego niby sa wysylane prze php mail() nie istnieje - ale dostalem od Ciebie maila jako 'Delta-Halo', wiec malo prawdopodobne smile.gif
- ip/domena jest na blackliscie spamcopa tej czesci ludzi, do ktorych nie dochodzi bo ktos z tego samego serwa spamuje - dosc prawdopodobne

i 3 przyczyna, o ktora wypytalem zaprzyjaznionego admina

- domena nie ma ustawionego spf1
exe
JLTLEBLC mi przyszło do głowy ze ten skrót od bungie moze oznaczać np: Join Live To Lame Everybody Be Like Chef biggrin.gif
_Bobek_
Mi mejl z potwierdzeniem doszedl ;]]

Zeratul
dobra i tak pracuje nad tym by to poprawic
Valeq
mi nie doszedł mail ale konto mi chodzi
barth
Jeżeli chcecie pisać takie posty jak powyższy to proszę was, odpuście sobie, to nie ma sensu.
Zeratul
przeciez sam ich o to prosilem smile.gif

niewazne, juz przyjalem do wiadomosci, ze to trzeba poprawic tongue.gif

Ok panowie nie wysyłajcie już zgłoszeń z chęcią przyłączenia się, chyba że jesteście super specjalistami od php.
Tak czy inaczej dzięki wielkie za zainteresowanie się stroną i chęć pomocy!!

PS barth do roboty
Valeq
zeratul napisał żeby pisać jak mail nieprzyjdzie wiec to zrobilem

dziękuję
Salwador
w dziale media-varia znajdziecie parę halo skinów do msn,wmp oraz do Sony Ericksona..ja macie jakies swoje to zachęcam was do uploadu:)
Zeratul
Ok sprawa z rejestracja zostala poki co rozwiazana tak, ze nie musicie czekac na mail autoryzujacy, bo wasze konta sa aktywne zaraz po rejestracji. Jak to sie zmieni to dam znac smile.gif
Zeratul
zemy uruchomili forum delty jako awaryjne miejsce spamu jak forum PE zaliczy zgon
http://delta-halo.com/forumhalo/index.php?
Zeratul
KONKURS

Szczegóły na http://delta-halo.com w dziale konkursy!!
barth
http://www.bungie.net/fanclub/130198/Group/GroupHome.aspx
grupa Delty-Halo na Bungie.net łatwiej będzie odnaleźć gamertagi i cały ten halo syf wink.gif
Zeratul
jak wiecie istnieje take martwe forum jak forum delty... no i dobrze, ze jest martwe, bo jest glownie awaryjnym jakby to nie dzialalo... tak czy inaczej jest taka akcja, ze powstaje duzo klanow obecnie... i zeby se kazdy klan nie zakladal forum, bo to IMO hooiowy pomysl, to moge wam zrobic dzialy na forum delty, gdzie beda miec wglad tylko czlonkowie danego klanu... wiec jak ktos jest chetny niech da znac.
Zeratul
parę nowośc na stronie plus info o turnieju 4vs4 TDM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.