Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Future Racer's
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Psyko
Tak Wipeout, F-Zero, nadchodzaca ale nie zapowiadajaca sie zbyt smakowicie Fatal Interia. Z fjuczerów IMO rządzi Wipeout, z nadchodzącym cudnym HD na PS3 i prawowitym następcą takoż na tę konsole. Kazda część trzymała poziom, więc o następców nie ma się co bać. F-Zero? Ładne, ale nie ma tego fellingu co Wipe'y. Reszta jest poza stawką. A co Wy myślicie?
Pajda
Sadze, ze nadszedl juz czas na Rollcage 3, ktory moglby ostro namieszac. Widzialem ostatnio screeny z nowego Wipeouta i strasznie sie zawiodlem, cukierkowata do obrzydliwosci grafika definitywnie nie pasuje do tej gry.
nWo
No a sam feeling lotu, toz to nie leci toz to sunie sie po trasie, obrzydlistwo. NO ALE PREDKOSC JEST I WIPEOUT ONLINE wiec w podsumowaniu ..... zamkac ryjki i grac smile.gif osobiscie nie wierze jakoby HD byl TYM wipeout na ps3, wydaje mi sie ze gdzies czytalem newsa jakoby to tylko wstep to tego co nas naprawde czeka, taki przedsmak wipeouta na ps3, byc moze potrzebuja wiecej czasu na prace przy grze dlatego wypuszczaja cos co nazywam zapelniaczem czasu.
Psyko
Otoz to HD nie jest pelnoprawna kontynuacja... a Rollcage nigdy do mnie nie przemawial. Wipeout FTW icon_twisted.gif
jaszczoor
ja tam najbardzije lubiłem star wars racer. Teraz od jakiegos czasu poluje na star wars revenge na ps2 na allegro ale za cholere nie moge tego namierzyć ;/ Wie ktoś gdzie to można nabyć?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.