CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 12:29)

Tak posadź sobie 4 kę z BR na średnim dystansem gdy typ leci na Ciebie z ARem.. powodzenia ! Jak Ci się uda daj znać.
@Puma mało wiesz o Halo to nie GoW.
Dlatego też w moim za to przypadku używam drugiej krótko bierznej:P..Albo stick..:)
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 12:54)

Nikt nikomu nie broni z czym ma biegać , jak już mówiłem jak się komuś podoba AR niech sobie z nim biega . Chodzi tylko o to że ta broń jest przegięta i tyle i żadne gadanie nie pomoże , ta broń za szybko zabija i Bungie powinno coś z tym zrobić . Raz jak już mówiłem psuje to rozgrywkę, kto pierwszy zacznie strzelać z tej broni uwali cię na 100%

Broń ta jest dla noobów i tyle niczego nie uczy , nie wymaga skill'a nic! Z takim BR wszystko się zmienia o 90 stopni , broni tej dużo trudniej się strzela , wymaga celowania ,skupienia ......zresztą nie chce mi się już tu tłumaczyć wszyscy kumaci wiedzą o co chodzi ;)
W h2 jest sporo lamerskich broni ale BR oczywiscie pro:)
CYTAT(barth @ 12 10 2007, 12:56)

MLG: jeśli mogliby stworzyć idealnego multiplaya w Halo, to byłby to pokój 2 na 2, bez broni, a każdy gracz startowałby z pistolem i snajpą). Dajcie sobie spokój troche, ta gra ma łączyć a nie dzielić(tak, wiem, nie jestem pro, jestem noob, nie znam sie na multiplayu w halo, ale co z tego, skoro sama gra, nie ważne na jakich zasadach sprawia mi radość).
Teraz możecie na mnie bluzgać ;)
Święte słowa zgadzam się w 100% jest tylko pistol i niema nic:P
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 13:00)

barth od kiedy zacząłeś grać w Halo ?
Soul a od kiedy ty??:)...
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 13:37)

Zabicie z AR w H3 to tak jak zabicie z comba w H2 . Ten sam skill.
Więc w h2 się to przyjeło i jakoś ludzie żyją z tym do dziś...
Prosta sprawa panowie...Powinny byc dwie oddzielne gry...halo pro oraz halo...
halo dla wszystkich oraz halo tylko dla pro graczy ktorzy sie za nich uwazaja:P...
a co z Pro noobami takimi jak ja??:)
Gra jest dla wszystkich stworzona...!!oraz butcher ma racje!!:)