Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3 - wszystko co dotyczy Multiplayera
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Soul
Dokładnie Ar jest za mocny (czyt z noobiały) każdy Cię z tego może zabić ,jako broń startowa psuje rozgrywkę . Butcher pistol jest bronią skillową , AR przy tym to prości zna ,sama się namierza i wystarczy tylko wcisnąć B down.gif Skill co?! PRO jest posadzenie 4ki z BR ,HS ze snajperki itp ps biegaj z czym chcesz ,rób co chcesz i tyle Twoja broszka a z tą opinią zluzuj. Każdy kto wie o co chodzi w tej grze przyzna mi rację , tylko nie Butcher Pro Player.
Jędrek
Zer - Szkoda, że nie możesz skorzystać z pomocy swojej mamy, tak jak w przypadku Forzy 2. tongue.gif
Zeratul
snajperka jest lamerska...

mama nie pomagala mi przy forzie wiec STFU!
Uzny
Soul, nie masz racji.
Soul
Dla mnie i większość moich znajomych to lamerksa broń i tyle.
Maiden
Paweu robi sobie YaYa.

A mówiąc poważnie. Soul ma 100% racji, AR psuję rozrywkę. Mam (pipi) dużą moc na krótkich dystansach.
Zimol
CYTAT(Butcher @ 11 10 2007, 10:23) *
A co jest PRO? Pistol ? Melee ? rolleyes.gif
A jak sobie założę, że przez najbliższy rok grania w multi będę biegał tylko z Plasma Pistol to co ? Jestem n00bem czy tylko debilem ?

Debilne to jest tylko założenie tego postu... jak ktoś mówi, że AR jest znoobiały i prostacki to = najłatwiej z niego zabić, najłatwiej go opanować = używają go na przede wszystkim osoby początkujące albo co nie mówić.. słabe (mowa tu o aimie). Nie widzę tu powodu do gotowania się i bulgotania ze złości. A to czepanie się pistola z H: CE to już żałość i przeżytek... graj jak chcesz, nikt Ci nie patrzy na ręce raptusie...
Puma
CYTAT(Soul @ 11 10 2007, 16:12) *
Dokładnie Ar jest za mocny (czyt z noobiały) każdy Cię z tego może zabić ,jako broń startowa psuje rozgrywkę . Butcher pistol jest bronią skillową , AR przy tym to prości zna ,sama się namierza i wystarczy tylko wcisnąć B down.gif Skill co?! PRO jest posadzenie 4ki z BR ,HS ze snajperki itp ps biegaj z czym chcesz ,rób co chcesz i tyle Twoja broszka a z tą opinią zluzuj. Każdy kto wie o co chodzi w tej grze przyzna mi rację , tylko nie Butcher Pro Player.

Jestescie smieszni. Jak jestes dobry to sobie z tym poradzisz. Tak jak pila w GOW. Jestes slaby dasz sie pociąc jak wiesz jak sie bronic to nawet najwiekszy pilarz nic Ci nie zrobi. Sami PRO gracze, a sie daja zabijac w prosty sposob.
qwerty_91
Wiadomo że jak umiesz grac to dasz sobie rade z kimś kto ma AR ale jak ktoś gra cały czas na AR bo jest mocny i łatwo z niego to sie nie nauczy grac, bo w Ar biegniesz na siebie strzelasz i kto ma lepsze łącze i walnie pierwszy łokcia wygrywa.
Soul
Tak posadź sobie 4 kę z BR na średnim dystansem gdy typ leci na Ciebie z ARem.. powodzenia ! Jak Ci się uda daj znać.

@Puma mało wiesz o Halo to nie GoW.
Butcher
Widzę, że większość Halo Graczy źle odczytała przekaz mojego posta - wyjaśniam więc: KAŻDY Gracz w H3 multi ma PRAWO używać DOWOLNEJ broni, która jest dostępna w arsenale. Gdyby Bungie chciało wychować pokolenie hardkorowych PRO-Graczy Multi, arsenał składałby się z pistola i snajperki bez możliwości zoomowania. Ale to tylko GRA, kóra ma dawać PRZYJEMNOŚĆ milionom ludzi - tym co mają lat 10 i tym co mają lat 40 - dlatego arsenał mamy jaki mamy i przed ekranami siedzą miliony, a nie garstka zapaleńców. Może warto dostrzec ten prosty fakt? ŻADNA z broni nie jest zn00biała - to tylko WASZA opinia i macie do niej pełne prawo. Ale nie narzucajcie tego jako jedynej i słusznej prawdy całemu światu - bo do tego już nie macie prawa. I tylko tyle chciałem swoim postem przekazać. Nie jestem PRO i nigdy nie zamierzam być, bo mam to w d.u.p.ie, szkoda życia. Jedyne co się dla mnie liczy to dobra zabawa - biegam po mapach z tym, na co mam ochotę i resztę świata powinno to mało obchodzić. A nazywanie czegoś zn00białym uderza we mnie i innych Graczy szukających jedynie dobrej zabawy, zamiast perfekcji i chorego współzawodnictwa na punkty... Po prostu czasami warto zastanowić się nad głębszym sensem pisanych słów.

Mam już dość czytania - OD LAT - w kontekście Halo co jest PRO, co jest zn00białe, co można, a co nie i jak przez to postrzegani są Gracze, którzy - nie daj Boże! - używają takich, a nie innych broni. A jak przychodzi co do czego - i tak WSZYSCY biegają z AR.

Zimol: nie czepiam się pistola z H:CE. Więcej - wali mnie jak zeszłoroczony śnieg. Tyle, że on sam zapracował na swój status w oczach PRO Graczy i niestety już zawsze będzie przykładem wyciąganym przy różnych okazjach w podobnych dyskusjach.

Last but not least: spójrzcie na ostatnie posty - kto tu się czepia i napina? Nikt nie bulgocze i nikt się nie złości - po prostu wypowiadam odmienną opinię, która działa na niektórych niczym płachta na byka. A ja jestem wyluzowany jak zawsze smile.gif
Peace.
Prude
bycie n00bem nie wyklucza odczuwania przyjemności z gry xD
Soul
Nikt nikomu nie broni z czym ma biegać , jak już mówiłem jak się komuś podoba AR niech sobie z nim biega . Chodzi tylko o to że ta broń jest przegięta i tyle i żadne gadanie nie pomoże , ta broń za szybko zabija i Bungie powinno coś z tym zrobić . Raz jak już mówiłem psuje to rozgrywkę, kto pierwszy zacznie strzelać z tej broni uwali cię na 100% down.gif Broń ta jest dla noobów i tyle niczego nie uczy , nie wymaga skill'a nic! Z takim BR wszystko się zmienia o 90 stopni , broni tej dużo trudniej się strzela , wymaga celowania ,skupienia ......zresztą nie chce mi się już tu tłumaczyć wszyscy kumaci wiedzą o co chodzi ;)
barth
O tak, tu sie zgadzamy, nie ma to jak być PRO(sarkazm zamierzony), gadać że tylko MLG jest dobre, AR jest lolik noobik madafaka(bo mnie z niego zabijają, a to ja powinienem zabijać ich), itd. Szkoda tylko, że taka postawa w naszym kraju jest troche nie na miejscu, nie ma jakiejś super ligi(narazie, work in progress), nie ma sponsorów, kur.wa, nie ma nic na razie, jest tylko niezrozumiała wrogość do wszystkiego co nie jest PRO. Ludzie, lubie was, ale jak widze w każdym kolejnym poście hasło "to jest noob, bo nie jest pro" to po prostu odechciewa się grać. Spoko, rozumiem zasady, który wykluczają przypadkowość, tylko że ta przypadkowość jak dla mnie dodaje dużego fun factora(do dzisiaj pamiętam stare dobre stwierdzenie na temat MLG: jeśli mogliby stworzyć idealnego multiplaya w Halo, to byłby to pokój 2 na 2, bez broni, a każdy gracz startowałby z pistolem i snajpą). Dajcie sobie spokój troche, ta gra ma łączyć a nie dzielić(tak, wiem, nie jestem pro, jestem noob, nie znam sie na multiplayu w halo, ale co z tego, skoro sama gra, nie ważne na jakich zasadach sprawia mi radość).

Teraz możecie na mnie bluzgać wink.gif
Soul
barth od kiedy zacząłeś grać w Halo ?
Butcher
CYTAT(Prude @ 12 10 2007, 13:46) *
bycie n00bem nie wyklucza odczuwania przyjemności z gry xD

A napisałem gdzieś, że się wyklucza? Mam napisać wprost w imieniu swoim i innych? Że używając AR i szukając TYLKO dobrej zabawy w H3 epitet n00ba odbieram jako obraźliwy? A w jaki sposób UWAŻANIE się za PRO (na jakiej podstawie btw?) upoważnia kogokolwiek do nazywania innych n00bami ?

CYTAT(barth @ 12 10 2007, 13:56) *
jest tylko niezrozumiała wrogość do wszystkiego co nie jest PRO. Ludzie, lubie was, ale jak widze w każdym kolejnym poście hasło "to jest noob, bo nie jest pro" to po prostu odechciewa się grać. (...) Dajcie sobie spokój troche, ta gra ma łączyć a nie dzielić(tak, wiem, nie jestem pro, jestem noob, nie znam sie na multiplayu w halo, ale co z tego, skoro sama gra, nie ważne na jakich zasadach sprawia mi radość).

Miło widzieć, że są tu ludzie podzielający moje poglądy i tok rozumowania... Thnx.
qwerty_91
Nie wiem czemu gracze dzielą sie na "PRO" i nOObów jedni grają lepiej jedni gorzej każdy tak jak umie. Jakimś super graczem nie jestem ale AR jest trochę monotonne (biegniesz>strzelasz>łokieć) ale to nie odbiera radości z gry bo chyba nie zależy kto wygra tylko żeby się dobrze bawić.
Jędrek
Nie mam nic przeciwko kiedy ktoś gra z ARką, ale maxymalnie mnie w(pipi)ia ktoś, kto wchodzi do mojego lobby i zaczyna jechać po BRce, p.i.e.r.doli, że nie ma pojazdów (bo gra jest bardzo statyczna, a nie żywa -LOL). Każdy może sobie grać jak chce, nie wnikam jak gra 70% Polaków (AR'ka), ale jak grają ze mną niech przystaną na zasady moje, jak nie to boot.

Prędzej czy później sami się przekonają, a bungie zmniejszy siłę needler'a i AR.

Zeratul
Ale fajnie... czyli jestem pro, jak biegam albo z shotgunem albo dwoma maulerami? W koncu nie biegam ze zn00bialym AR... _-_
Po tym co tu wyczytuje, nigdy nie chcialbym byc pro...
Soul
Zabicie z AR w H3 to tak jak zabicie z comba w H2 . Ten sam skill.
Uzny
Zeby nie bylo, ja nie zartowalem (nigdy nie zartuje). Dla mnie AR jest kul bo mozna i granacikiem iebnac i dobic albo krotka seria i z lokietka. Ino to drugie nie wychodzi zbytnio na double-offhoscie bo opoznienie jest czasem takie ze smigniesz kolba sekunde wczesniej, uslyszysz dzwiek lamiacych sie kosci a i tak zginiesz, tym samym patrzac jak twoj przeciwnik biegnie sobie radosnie nie tracac nawet szilda smile.gif I to jest jedyne co mnie wkorwia, no ale wynika to bardziej z lagow i mega joinow niz samej "konstrukcji" ARa, zreszta wystepuje to przy piachowaniu kazda bronia, tylko najczesniej uzywa sie do tego wlasnie ARa i moze dlatego jest on az tak znienawidzony, nie wiem. Podsumowujac, AR jest fajny a Soul nie ma racji kiss.gif
Dziobak_
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 13:29) *
Tak posadź sobie 4 kę z BR na średnim dystansem gdy typ leci na Ciebie z ARem.. powodzenia ! Jak Ci się uda daj znać.

Ja jestem lamą straszliwą, więc w sumie jaa na kłódkę, ale tu się zgodzę. Ciężko jest posadzić 4 strzały w leb z BRki, jak leci na ciebie jakiś wieśniok z AR. Zwłaszcza, że wczoraj będąc na custom gamesie z kumplem zauważylem jedna ciekawą rzecz. Otóż:
-4 strzały CENTRALNIE w czerep- zgon
-4 strzały powyżej łba, z celownikiem nadal świecącym sie na czerwono- zonk, potrzeba 5!
O ile się nie mylę, to w H2 nei było takiego "podziału". Jesli siemylę, to prosze mnie poprawić smile.gif

A nawiązując do podziału PRO | noob- bieganie z BR wyrabia duzo lepiej aiming, więc jeśli ktoś chcę się uczyć grać "na porządnie", to niech lepiej sobie poćwiczy strzały z BR smile.gif. Trochę lipsztyk, że Bungie nie wrzuciło trybu rankingowego, gdzie zaczynałoby sie z BR. Zamiast takiego Team Rockets chociażby, za którym chyba mało kto przepada
Butcher
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 14:37) *

CYTAT(Uzny @ 12 10 2007, 14:41) *
Dla mnie AR jest kul bo mozna i granacikiem iebnac i dobic albo krotka seria i z lokietka.

Ano właśnie, kolejna ciekawostka: kto i na jakiej podstawie decyduje (ZA MNIE) co jest skillem, a co jest n00bowskie ? Dlaczego w/w zagrań nie nazwać celowo obraną "taktyką" (na co np. wskazuje Uzny), a n00bowkimi zagraniami ? A Spartan Laser nie jest n00bowski ? Przecież z palcem w nosie wsadzasz Triple Killa jak Ci się pełny Warthog nawinie... To samo Rockets... Dziwne...
Yaxa
Dzizas przestancie juz z tym, kazdy gra jak chce zasady sa rowne dla wszystkich. A to, ze jedna bron jest bardziej skillowa od drugiej to nie jest jakies wymyslanie tylko fakt. Ja sie nie wkurzam, ze ludzie biegaja z AR'kami, przeciez tez moge uzywac tej broni. Aha no i to gadanie o "Pro" graczach to troche na wyrost bo nikt w Polsce nie utrzymuje sie z grania w Halo wiec pro-gamerow tak naprawde nie ma u nas.
barth
Soul serio sie mnie pytasz?

Fakt, AR jest ciut za silne, Needler też, ale zamiast ciągle pieprzyć i zatruwać innym życie tym tematem wole grać, mieć radoche i po cichu liczyć na "pacza".
Drugi fakt - BR jest bardziej skillowe niż AR, też uważam że jest to fajniejsza/zabawniejsza broń, ale dlaczego mam nie używać AR, skoro większość używa? Dlaczego na siłe mam sie ograniczać? Póki nie wyjdzie stosowny "pacz" póty będe śmigał ze wszystkimi broniami jakie są dostępne w stosownym trybie/zestawie zasad, olewając to czy jestem noobem czy nie.
Salwador
CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 12:29) *

Dlatego też w moim za to przypadku używam drugiej krótko bierznej:P..Albo stick..:)

CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 12:54) *
Nikt nikomu nie broni z czym ma biegać , jak już mówiłem jak się komuś podoba AR niech sobie z nim biega . Chodzi tylko o to że ta broń jest przegięta i tyle i żadne gadanie nie pomoże , ta broń za szybko zabija i Bungie powinno coś z tym zrobić . Raz jak już mówiłem psuje to rozgrywkę, kto pierwszy zacznie strzelać z tej broni uwali cię na 100% down.gif Broń ta jest dla noobów i tyle niczego nie uczy , nie wymaga skill'a nic! Z takim BR wszystko się zmienia o 90 stopni , broni tej dużo trudniej się strzela , wymaga celowania ,skupienia ......zresztą nie chce mi się już tu tłumaczyć wszyscy kumaci wiedzą o co chodzi ;)

W h2 jest sporo lamerskich broni ale BR oczywiscie pro:)

CYTAT(barth @ 12 10 2007, 12:56) *
MLG: jeśli mogliby stworzyć idealnego multiplaya w Halo, to byłby to pokój 2 na 2, bez broni, a każdy gracz startowałby z pistolem i snajpą). Dajcie sobie spokój troche, ta gra ma łączyć a nie dzielić(tak, wiem, nie jestem pro, jestem noob, nie znam sie na multiplayu w halo, ale co z tego, skoro sama gra, nie ważne na jakich zasadach sprawia mi radość).

Teraz możecie na mnie bluzgać ;)

Święte słowa zgadzam się w 100% jest tylko pistol i niema nic:P

CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 13:00) *
barth od kiedy zacząłeś grać w Halo ?

Soul a od kiedy ty??:)...

CYTAT(Soul @ 12 10 2007, 13:37) *

Więc w h2 się to przyjeło i jakoś ludzie żyją z tym do dziś...

Prosta sprawa panowie...Powinny byc dwie oddzielne gry...halo pro oraz halo...
halo dla wszystkich oraz halo tylko dla pro graczy ktorzy sie za nich uwazaja:P...
a co z Pro noobami takimi jak ja??:)
Gra jest dla wszystkich stworzona...!!oraz butcher ma racje!!:)
TreLLa
CYTAT
Ano właśnie, kolejna ciekawostka: kto i na jakiej podstawie decyduje (ZA MNIE) co jest skillem, a co jest n00bowskie ? Dlaczego w/w zagrań nie nazwać celowo obraną "taktyką" (na co np. wskazuje Uzny), a n00bowkimi zagraniami ? A Spartan Laser nie jest n00bowski ? Przecież z palcem w nosie wsadzasz Triple Killa jak Ci się pełny Warthog nawinie... To samo Rockets... Dziwne...

Ano właśnie -wejście trzech koalicjantów do warthoga można nazwać celowo obraną taktyką.
Pozytywne Halo do przodu!! Niech każdy orze jak może

btw: AR jest dobry tylko na krótki dystans więc nie trzeba aż tak się zamartwiać .
Bądź co bądź Młotek jest zaiebisty wreszcie kibole znaleźli coś dla siebie laugh.gif
kowal_dc
Super... najpierw wojna pomiedzy graczami H1 vs H2, po premierze H3 mialo sie to zmienic ale niektorzy poprostu lubia sie klocic smile.gif teraz ludzie beda sie dzielic na tych co uzywaja AR i tych z BR... LOL wy chyba naprawde nie macie co robic, mnie tez denerwuje AR'ka ale po to mam customy zeby grac na to co chce zreszta bardziej wku.rwia mnie granie z hamburgerami bo zawsze mam off-host (host ma ZNACZNIE wieksza przewage) lub brak wiekszej liczby trybow enyłej czekam na update a jak ktos ma jakis problem to se zagrajcie versusa i sie okaze kto jest M3g4 1337 Pr0 wink.gif
Raptor
Jak dla mnie to poconiektorzy naduzywaja (czesc Soul) slow: noob, znoobowacialy itp.
AR jest bardzo dobrze wywazona bronia (prawie identyko jak w h1 - no tak double melee byl noob wink.gif). Ale tak na starcie imo powinno byc samo BR, co nie zmienia faktu, ze ta bron wcale nie jest dla noobow czy cos w tym stylu. To, ze cie 'noob' z niej zabije (latwiej mu i (pipi)?) nie oznacza, ze jest dla lamusow.

To tak jak bylo z noob combo w h2 (plastma + br) - ah noobowate, a i tak kazdy pro z tym latal.
Soul
Dla mnie AR jest z dupy wyjęty i tyle , to że jest z noobiały nie oznacza że jest dla noobów , sam z nim biegam bo się z nim rodzę .......

@ Dziobak

BR 4 serie , 3 w ciało ostatnia w głowę = zgon , przez to że strzela się z tej broni nieco trudniej niż w H2 czasami nawet 6 stką nie zabijesz , posadzenie 4ki wymaga tak zwanego skill'a .

@ Butcher

Nikt za Ciebie o niczym nie decyduje ,dla mnie ta broń jest nie skillowa i tyle , a to że dla Ciebie n/p AR jest skillową bronią to już Twoja broszka nie moja. Pewno że AR nie ogranicza się tylko do seria +melee , jest jeszcze opcja rzucenia ładnego granacika , tyle że ta opcja już czegoś od nas wymaga.

@ barth

Tak poważnie pytam

BTW a kto Ci się karze ograniczać?

@ Salwador

Tylko nie zawsze masz tego sticka w kieszeni.....

Moja przygoda z Halo zaczęła się jakieś pół roku przed premierą Halo 2

Pewnie że żyją , mają inne wyjście ?

@ Raptor

Tak prawie identyko jak w H1 dobre sobie , masz jeszcze jakieś dobre żarty do opowiedzenia ???

Ludzie idą na łatwiznę jak w każdej grze .

pozdro.

barth
No to Soulik gram chwile dłużej od ciebie, bo zacząłem chwilę po premierze H1. A ograniczasz mnie ty, mówiąc, że to noobowa broń, gdybym się przejmował przestałbym z niej strzelać i ginął 2x częściej niż teraz wink.gif
Soul
Ciekawe jak sobie radzisz w MP.

A to że ktoś bierze do głowy to co wypisuje to już jego broszka .
barth
Radze sobie średnio, ale co ma czas grania do umiejętności? To nie zawsze idzie w parze
Soul
Nie , ale powinno ;] zresztą nie ważne;]
Zimol
Nie chce mi się odpowiadać na posty wszystkich powyżej dlatego tylko powiem dwóm osobom...

Butcher - napisałem tylko że AR jest za silny i wnioskując co napisali tu wszyscy, mam rację. Uczepiłem się samego sensu postu ("Nie lubisz AR? I co?! Zabronisz mi z niego strzelać lub nazwiesz noobem?!"), który był niskich lotów po prostu. A co do pistola kończąc, jest to pewien symbol tak jak symbolem najbardziej w(pipi)iającego nieumiejetnego fragowania bylo noob combo, symbolike po kilku latach trudno zmienić, ja to rozumie. I tak jak napisałem, ja nikomu nie patrze na ręce, może do mnie strzelać nawet ze zdualowanego SMG z odległości 1000m... (pipi)ie mnie to... łatwiej mi go bedzie zabic...tongue.gif

Soul - uspokój się, nie ma sensu sie rozpieniać i noobić na wszystkich (skąd te frustracje? Level Ci spadł? Joke wink.gif ), AR jest elementem tej gry a sposobów na zastopowanie szarżującego ARowca jest mnóstwo. Pograsz, potrenujesz, zrozumiesz... a takimi napinkami tylko postraszycie ludzi od tego forum. pozdro

I NA KONIEC UROCZYSCIE OGŁASZAM.. AR <ZA JE BIS TA> broń jest i jak będe gral w Halo Czy z każdym z was to conajmniej raz was z tego fragnę (ciebie Soul to nawet pare razy), żebyście mnie popamiętali cool.gif
Soul
Nie dziwota w końcu to z noobiała broń ;) JOKE dobra kończę tą jałową dyskusję ;P AR rządzi ;P
Zimol
CYTAT(Soul @ 13 10 2007, 12:20) *
Nie dziwota w końcu to z noobiała broń wink.gif JOKE dobra kończę tą jałową dyskusję ;P AR rządzi ;P

Oooo.. Molo pogodziło... tak BTW... mój Gamertag od pewnego czasu dostępny to Molo PL cool.gif
Soul
good too know
saptis
Nie wiem dlaczego, ale od dluzszego czasu mam Skill 13 pomimo tego, ze wygrywalem juz kilkadziesiat meczy i nieraz bylem MVP to level nie idzie w gore. Cos sie zawiesilo, spadlem juz nawet na 12, wrocilem znowu na 13 ale wyzej juz nie chce wejsc. smile.gif
barth
A jak tam kill/death spread? on ma bardzo duże znaczenie na levele
saptis
Kill/Death Ratio mam 0.99. smile.gif
Yaxa
Nie patrz na ogolne ratio tylko na ratio po meczu, powinno byc na plusie, a swoja droga to nawet samo bungie Ci nie wytlumaczy co trzeba dokladnie zrobic zeby podskoczyl level.
Zeratul
Pewnie nie wiedza wink.gif
dureń
(Serio)
Mam taki problem. Miałem 40 skill rozwalałem, byłem głównie 2, a od wczoraj nie mogę wygrać ani jednego meczu- zawsze jestem ostatni. Załamałem się. Wyładowałem złość na jakimś crapie. Czy to ogromny spadek formy i czy to tak zostanie? dry.gif
kowal_dc
http://www.youtube.com/watch?v=WU0q2g_PV5A
brak mi slow, caly czas myslalem ze to jakies lagi czy cos, a ile nerwow przy takich akcjach... dry.gif
Raptor
Yup, a te wszystkie nooby mi jeczaly i nie wierzyly... fajnie, ze ktos zrobil fimlik wink.gif. /slap fil4!
Zeratul
a ja tu nerwy tracilem... i sie okazuje, ze dalej bede tracil, ale przynajmniej bede wiedzial WHY!!!!!!!????
CichyGrzmot
Ciekawe tylko ile podobnych kruczków ukryli w grze ''wspaniali'' twórcy... ninja.gif
Bungie- kocham was wacko.gif
biszat
jakby ktos chcial pograc to mozecie dodac gt biszat siedze codziennie wieczorkami.
Velius
CYTAT(biszat @ 31 10 2007, 01:33) *
jakby ktos chcial pograc to mozecie dodac gt biszat siedze codziennie wieczorkami.

to samo co wyzej,gamertag zamieszczony ponizej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.