Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3 - wszystko co dotyczy Multiplayera
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
TroniC
W sumie in plus...
Flaha
Halo 3 Lan u Filipa by Flaha w folderze o takiej samej nazwie znajdziecie wszystkie zdjecia i filmiki z owego lana ! Miłego ogladania tongue.gif
Psyko
Za co dostaje sie exp w multi? Ma to zwiazek z koncowa klasyfikacja (miejscem)? Gdzie moge poczytac o zalozeniach wszystkich trybow multi, poogladac filmiki z mapami, slowe czy istnieje cos na wzor Tekken Zaibatsu, tylko o Halo?
Kerlo
za pierwsze miejsce lub remis w matchmaking (nie custom). Najlepszy sposob na poznanie mapy to granie na niej... Teoria nie rowna praktyce.
Bukkake Na Resach^Zielony
oraz top3 w ffa

http://www.mlgpro.com/getbetterfast
Manifestus
Hmmm, grałem w halo 1 i 2 ze znajomymi poprzez link, itd. Było świetnie.
Kilka dni temu kupiłem x360 i Halo 3, gram już kilka dni przez Xbox live!
I nie rozumiem jednego, dlaczego wszyscy zachwycają się tym Xbox Live i multiplayer w Halo 3 skoro:

Nie mogę wybrać trybu rozgrywki (np. Rocket)
Nie mogę wybrać mapy
Nie mogę się do nikogo dołączyć
Ciągle gram na tych samych 3 mapach!

Przecież to męczy po pewnym czasie.
A umawianie się na określoną godzinę z określoną liczbą graczy (co nie zawsze się udaje) nie ma nic wspólnego z "usiąść po pracy i wyluzować się przy swojej ulubionej rozgrywce".
Wytłumaczy mi ktoś to?
Bieniu
CYTAT(Manifestus @ 28 09 2008, 15:56) *
I nie rozumiem jednego, dlaczego wszyscy zachwycają się tym Xbox Live i multiplayer w Halo 3 skoro:

Nie mogę wybrać mapy

A umawianie się na określoną godzinę z określoną liczbą graczy (co nie zawsze się udaje) nie ma nic wspólnego z "usiąść po pracy i wyluzować się przy swojej ulubionej rozgrywce".
Wytłumaczy mi ktoś to?

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli...
Ty nie grasz czasami basic training?

W custom games możesz grać z kim Ci się tylko podoba, o której Ci się podoba, w co Ci się podoba - a wszystko na mapie jaką sobie tylko wybierzesz smile.gif

Matchmaking jak sama nazwa wskazuje - rządzi się swoimi prawami. Nie zawsze grasz w to na co masz ochotę / co Ci się podoba...
Manifestus
CYTAT(Bieniu @ 28 09 2008, 17:23) *
CYTAT(Manifestus @ 28 09 2008, 15:56) *

Nie mogę wybrać mapy

Wytłumaczy mi ktoś to?

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli...
Ty nie grasz czasami basic training?

W custom games możesz grać z kim Ci się tylko podoba, o której Ci się podoba, w co Ci się podoba - a wszystko na mapie jaką sobie tylko wybierzesz smile.gif

Matchmaking jak sama nazwa wskazuje - rządzi się swoimi prawami. Nie zawsze grasz w to na co masz ochotę / co Ci się podoba...

Tylko, że ja hostuję, a przy łączy 1024/128 raczej się to nie układa
Kerlo
Jesli grasz w halo tylko dla trybu z rakietami, to lepiej sprzedaj halo i kup sobie coda 4, wez perka na rpg i zasuwaj. W H3 jest troche playlist, w ktore mozna sobie dluuuuugo pograc. Prawda, ze niektore mapy sie nudza bo smierdza, ale jest pare naprawde dobrych map i trybow, ktore mozesz grac miesiacami.
Manifestus
Rakiety dałem tylko dla przykładu
miniu
CYTAT(Manifestus @ 28 09 2008, 21:39) *
Tylko, że ja hostuję, a przy łączy 1024/128 raczej się to nie układa

Jak to hostujesz ?
To wychodz z party przed meczem i dolaczaj podczas jak ci daje caly czas hosta kerlo tak robi i jest ok.
Manifestus
A można dokładniej ten "zabieg" opisać?
Kerlo
a no tak, ze twoj kumpel ustawia tryb i mape, wlacza gre i juz po rozpoczeciu ciebie zaprasza wink.gif
maciekk
WTF? Zagrałem dzisiaj parę meczy i w ogóle expo się nie podnosi. Czy ja czegoś nie wiem? huh.gif
Strong
Nie wiem czy w tym temacie mozna to pisac, najwyzej skasujecie:

Szukam kogos do przejscia kampanii w co opie na legendary, chetni piszcie na moj gt.
MaZZeo
Słuchajcie mam problema, mam nadzieje ze ktoś mi szybko wytłumaczy co i jak...

Wchodzę w matchmaking, szuka mi gier, rozegrałem 3 partie ale to było max 8 graczy na slayer, jak mogę zagrać w 16 graczy podzielonych na 2 teamy?
Raptor
Z tego co pamietam wycofali ten tryb (Big Team Battle).
MaZZeo
tzn ze nie ma w ogóle team deathmatcha?
miniu
CYTAT(MaZZeo @ 11 11 2008, 14:55) *
tzn ze nie ma w ogóle team deathmatcha?

Jest ale nie w 16 osob
Jordan23Carolina
Napiszcie mi proszę, jakie muszę dodatki ściągnąć, aby korzystać ze wszystkich trybów? smile.gif
Ściągnąłem tylko 2 map packi...
miniu
CYTAT(Jordan23Carolina @ 11 11 2008, 22:09) *
Napiszcie mi proszę, jakie muszę dodatki ściągnąć, aby korzystać ze wszystkich trybów? smile.gif
Ściągnąłem tylko 2 map packi...

Aby korzysac ze wszystkich playlist w machmakin-gu musisz miec sciagniete wszsytkie dotad wydane map-packi czyli wliczajac cold storage wszystkie trzy (pierwszy i cold storage sa darmowe trzeci nadal jest platny)
Jordan23Carolina
No to te dwa mapki-packi mam...
A co to są HiVidoc's?
miniu
A takie tam filmiki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.