Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rule of Rose
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
renge_karen
Witam!

Własnie w moje łapki wpadło Rule of Rose gra troche ora na dekiel zwłaszcza gdy gra sie w klimacie ale... No własnie.

Jestem w tym domu dzieciakow po raz drugi. Jest December 1930 i zabilam poraz pierwszy tego "psa" - Stray Dog'a - wychodze z domostwa i tłucze go poraz drugi (co tam ze splowa kotra dostałam ma tylko jeden nabój) i sprawe zakanczam siekierka. Nagle wszystko sie zatrzymuje i ziomal (tzn. "pies") pada i pisze mi ze nie uratowałam dzieciakow, ktos sie złowieszczo śmieje i leca napisy koncowe....

I co to juz koniec???? huh.gif
Gra konczy sie po kilku godzinach i nie ma juz nic wiecej.... Moze jest jakis sposob zeby uratować dzieciaki?? I żeby grać dalej....

PS: A gdzie jest ten pokój w ktorym mozna zmienic ubranka???
Dante
ostumes

After finishing the game with the Good Ending, you will get a Four Leaf Clover Key. Once you start a new game, the key will be in your bin and you can now access the four leaf clover room for extra costumes!
Unlockable How to Unlock
Brown as a chair Inspect Chair in 4 Leaf Clover Room
Gothic Lolita with Maid Brown Get Good Ending
Nurse Get Good Ending
Octopus with Crab Brown Find "October Ticket" in 'Once Upon a Time' Chapter
Rag Doll with Stuffed Brown Find 4 "Broken Robots" in 'Rag Princess Sews' Chapter
Tennis Instructor Get Good Ending

opis- http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/930042/49164

Gry nie skończyłem bo nie miałem czasu (jeszcze do niej wróce) ale zakładam że masz bad ending więc pora robić good
renge_karen
Dzieki za pomoc =3 na pewno teraz bedzie very good end ^^
Taka happy ^D

Tylko szkoda ze po angielsku ale to juz nie taki wielki problem =3
AiszA
Już jest taki topic wink.gif

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.