rkBrain
28 09 2007, 19:58
Która seria jest lepsza? W zeszłym roku powstał podobny temat, jednak tegoroczne wydania nieco się różnią. Wykorzystanie tilta w NBA od EA zapowiada się ciekawie. Właśnie ściągam dema.
nie jestem fanem NBA ale z trójki demek NBA LIVE 08, NBA 08 i NBA 2K8 najładniejsze, najmion\dniejsze jest dziecko od Segi. Animacja zawodników to małe mistrzostwo świata.
NBA 2K króluje już od ery Dreamcasta i jeżeli szukasz kosza, który cię wciągnie to jest tytuł dla ciebie.
Witam, a kiedy ma byc premiera NBA 2k 08 ??
Mam jeszcze takie zapytanie o sterowanie w tej grze : co tak naprawde daje mozliwosc uzycia prawej gałki analoga do rzutow w poruwnaniu do kwadrata o ile sie nie myle?
BartIrlandia
29 09 2007, 18:04
Jako ze dostepne sa juz demo wersje wszystkich tegorocznych odmian enbiejów stwierdzam cos co nie sadzilem ze kiedykolwiek wydostanie sie z moich ust. W roku 2008 NBA Live od EA jest zdecydowanie najlepsza. NBA 2k8 poszlo bardzo w strone zrecznosciówki. Jesli chodzi o mnie przez nastepny rok zostaje przy NBA 2k7
Jak dla mnie po zagraniu w dema i Nba Live 08 i Nba 2k8 uwazam iz pozycja druga jest zdecydowanie lepsza

Zawsze uwielbialem kosza od EA od 99 roku grajac w niego na PC czy tez konsole ale teraz Nba2k8 zmiata konkurencje... oczywiscie to moim zdaniem
Nba 2k8 wymiata jest dużo lepsza od NBA Live 08
Tomasson225
7 02 2008, 23:22
Najlepsze NBA moim zdaniem to to 2K8!!! Animacja zawodników i AI przeciwników to mistrzostwo świata!!! Żaden mecz nie jest prosty... Żeby być dobrym nie wolno żonglować drużynami. Trzeba się "wyuczyć" jednej. To samo tyczy się rzucania osobistych. Dla mnie wybór w tym roku jest prosty: NBA 2K8!!!
powiem tak , z kumplem zagrywamy sie w demko 2k8 , i jest to bardzo dobra gra , choc osobiscie mi sie bardziej podoba nba live gdyz wole bardziej efektowne akcje (prostrsze aley yupy , replaye lepszeeeee , itp ) ale kamerka w demku nba live sssiiieeeee , choc mi to nie przeszkadza az tak bardzo tak juz z kolegami nie pogram , no i duzo trudniejsza jest 2k8 , ... , jak bym mial wybierac = 2k8
Wczoraj przybyła do mnie paczuszka z usa, a w niej NBA 2K8 wszystko zarąbiście, ale gdy odpaliłem gierkę na tv to była czarno biała, po podłączeniu kablem HDMI do monitora jest już normalnie.
Wiecie może co jest grane, czy na standardowym kablu mogę odpalić ją w kolorze??
Gra ktoś z was na NBA 2K8 online??
gdzie mozna znalezc liste jak wykonac wszystkie tricki w 2k8, bo oprocz zwodu lewo prawo i czasem przod -tyl to reszta wychodzi raczej fuksem i np "pivota" to wogole nie wiem jak sie robi.
KeNdziK
13 03 2008, 01:50
Pantani
18 07 2008, 09:58
CYTAT(BartIrlandia @ 29 09 2007, 19:04)

Jako ze dostepne sa juz demo wersje wszystkich tegorocznych odmian enbiejów stwierdzam cos co nie sadzilem ze kiedykolwiek wydostanie sie z moich ust. W roku 2008 NBA Live od EA jest zdecydowanie najlepsza. NBA 2k8 poszlo bardzo w strone zrecznosciówki. Jesli chodzi o mnie przez nastepny rok zostaje przy NBA 2k7
No włsnie,chce kupic NBA 2k? na X360 i zastanawiam sie nad 2k7 lub 2k8 w 2k6 grałem,która gra waszym zdaniem jest lepsza?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.