Don_Pedro
28 09 2007, 23:02
W sieci pojawiły się już pierwsze filmiki prezentujące gameplay z przygotowywanego na 2008 rok
Secret Agent Clank. Szykuje sie kolejna swietna pozycja na PSP!
http://next-gen.com.pl/index.php?option=co...35&Itemid=2
TGSowy filmik wygladal calkiem, calkiem - co prawda Clank to nie Daxter, nie jest osobowościowo zbyt rozwiniety ale dobra gra nie koniecznie musi miec charyzmatycznego glownego bohatera - plus bedzie jeszcze Quark (czy jak mu tam

)
Ja tam Clanka lubię a jesgo misje w oryginalnym Ratchetcie były fajne więc zacieram ręce na kolejny świetny tytuł platformowy.
Poproszę więcej takich spin-offów na PSP! Może byc mega miodnie, no i cos co nie jest sequelem
Popieram. Bohaterowie, których lubimy i dobrze znamy w grach, które na PSP sprawdzają się najlepiej. Widać, że powoli Sony rusza z grami na PSP.
Ruszaja z PSP bo PS2 sie konczy a porty PSP->PS3 sa troche sensu pozbawione

Mam nadzieje ze z Clanaka wyrosnie dobry platformers
Secret Agent Clank juz jest do kupienia w internecie.
Powiem tyle.
Sam już takową gre posiadam, ale nie wszystkim się spodoba. Fajny gameplay i ciekawa zabawa. Jeżeli lubicie Ratcheta to SAC wam się napewno spodoba
ja sie zaliczam do tych "nie wszystkich "

gralem tylko w demo, ktore to skutecznie zniechecilo mnie do tej gry :F
tak naprawdę to gra jest warta uwagi i polecam ją nawet Tobie

Spróbuj bo warto a nic nie stracisz - wersja demonstracyjna była bardzo okrojona i nabugowana (wiadomo, demo)
wiem co dla mnie jest dobre. wiem jakie gry lubie, a jakich nie. nie znasz moich preferencji jako gracza.
Bartezoo
19 06 2008, 22:19
Oj Coati nie spinaj się ;f. Kolega chciał dobrze no;]
Mi się już przejadła cała serio Ratcheta przy części trzeciej (1 i 2 uwielbiam do tej pory).Size Matters też mnie podszedł.Niby grafika cacy i wsio ale jakoś tak nuda już.
Hehheheheh Coati gorszy dzień masz? AAAAAA zapomniałem przecież ty to taka męska feministka nie?

Dobra bez żartów przyzwyczaiłem się już do tego że Coati po mnie jeździ, ale mniejsza z tym xD
Gra ogólnie fajna, nie dla wszystkich (patrz ten typek z blondaskiem w avatarze

) ale niektórym się spodoba i jest warta uwagi. To taki przygodowy Need for Speed
LOOL Dostałem za to warna

/\ /\
poprostu dozbierales sobie do kolejnego... niepotrzebnie zdejmowalem poprzedni :F - CoATI
<komus wladza uderzyla do glowy>
ekhm... taka wladza to zadna wladza - coati
Daxter był na PSP jeszcze świerzakiem - kolorowa platformówka ze ślicznusią graficzką, ale nie miałem siły go ukończyć - w końcu ile można skakać i pacać łapką te robaki?

Ratchet też do mnie nie przemówił - po prostu jakoś tak nie docierało do mnie ciągłe skakanie, skakanie, skakanie i szczelanie do nudnych wrogów.
Dlatego nawet nie zabieram się za Clanka

Wole sie zabawić w LEGO Indiana Jones
Jak to jest cos, szkoda ze nie na PSP, 3cia czesc, takie boom jak Crash Bandicoot 1 2 i 3:D
Redmitsu
23 06 2008, 13:49
Po przejsciu R&C : Tools of Destruction i Size Matters nie mam ochoty na granie w nastepne czesci Ratcheta (przynajmniej narazie) . Seria juz w ogole nie ewoluuje do przodu . A edycja z Clankiem wydaje mi sie krokiem do tylu . Samym Clankiem w Ratchecie gralo sie okropnie , tutaj bodajze mamy troszke wiecej ruchow itp jednak nie kreci mnie to by z tego powodu rzucaj sie na ta gre :<
MoniqaPS2PSP
8 07 2008, 16:11
a ja jestem fanem serii i mi się spodobało

clank ma zagrania a'la snejk z mgsa ;P to że seria nie idzie do przodu mi nie przeszkadza. Gorzej jak by to był kolejny R&C Gladiator-strzelanina z elementami platformowymi...

szkoda tylko,że spadł poziom trudności zarówno w R&C SM jak i agencie clanku (albo to ja się starzeje

) Przejście agenta clanka zajeło mi niecałe 9 godzin (bez misji dodatkowych). Ocena 10/10. W 100% gra spełniła moje oczekiwania. Bardzo dobry platformer z odpowiednią dawką humoru.
shinian
22 08 2008, 19:23
Najdziwniejsze jest to, że Secret Agent Clank jest jedną z dłuższych gier w tej serii. Pierwsze przejście zajmuje około 8-9h. Żeby jednak wszystko wymasterować potrzeba znacznie wiecej czasu. Narazie na liczniku mam 24h i kupiłem dopiero 3/4 wszystkich broni (oraz upagrade'ów do nich), odblokowalem 21 skillpointów (z 65), znalazłem wszystkie tytanowe śrubki, ukryte symbole i 3 karty. No i odblokowałem figurke odnawiajaca zycie. (sporo osób ma kłopoty z znalezieniem sekwencji uruchamiajacej, wiec odrazu podam: góra, góra, dół, dół, lewa, prawa, lewa, prawa, kółko) Uważam, że spokojnie dobije do 35h zanim odblokuje wszystko. Tyle czasu zajeło mi wymasterowanie R&C2. Reszta pękała poniżej 25h.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.