Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mała Brytania
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Tytek
Ogląda ktoś ten wypasiony serial??

kosmiczny humor,wypaśne gagi
tylko pora jest do kitu,ale da sie przebolec.
Figaro
Widziałem kilka razy i takie sobie.
Ale rzeczywiście niekiedy coś im się uda świetnego zrobić x]
Soq
Takie sobie? Chyba nie mówimy o tym samym serialu smile.gif Jak ktoś nie trawi angielskiego humoru, to polecam zobaczyć Little Britain smile.gif Gwarantuję, że będziecie mieć erotyczne sny z Vicky Pollard wink.gif

Polecam tylko w oryginale. Lektor to kpina
Figaro
No właśnie widziałem z lektorem. Może widziałem jeden ze słabszych odcinków... Kit wi.
ogqozo
Dla mnie genialne. Chyba najlepsza parodia europejskiego stylu życia, którą widziałem. A nie jestem żadnym prawicowym świrem - oglądając "Małą Brytanię", śmieję się z tego, co popieram, a to wielkie osiągnięcie. Styl jest charakterystyczny, taki skeczowy, nie każdemu pasuje, w każdym razie ja ten serial uwielbiam. Mam nawet kompletny, oryginalny scenariusz drugiego sezonu w domu.

Taka rozmowa opiekuna z niepełnosprawnym:

Lou: It's your birthday coming up, and I've booked a table up the Harvester.
Andy: Yeah, I know.
Lou: Is there anyone you want me to invite?
Andy: George Michaels.
Lou: George Michaels? We don't know him.
Lou: I don't think he'd come. And besides, you don't like George Michaels. You said that "Jesus to a Child" aside, you found his output emotionally vapid.
Lou: What about your brother, Declan?
Andy: George Michaels!

(w końcu załatwiają George'a Michaela biednemu kalece)

George Michael: Hello, Andy.
[pause]
George Michael: Nice to meet you
[pause]
George Michael: . Happy birthday.
Andy: I don't like him. I want him to go. I prefer Tony Hadley.
Lou: Sorry about this, George. You'd better go.
Andy: Tell him that "Jesus to a Child" aside, I find his output emotionally vapid.

Skrajnie charakterystyczny brytyjski humor. W sieci można znaleźć masę genialnych cytatów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.