Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bionic Woman
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
laki

Walcząc między barmanem, a zastępczą mamą wobec jej nastoletniej siostry, Jaime Sommers nie myślała, że życie jest tak ciężkie. Ale kiedy niszczycielski samochód przypadkowo stawia ją u śmiertelnych drzwi, jedyną nadzieją Jamie na przetrwanie jest skrajna myśl, sekretna technologia, która wiąże się z dużym kosztem. Z całkiem nowym życiem i długiem do zapłaty, Jamie musi dowiedzieć się jak dobrze używać swoich nadzwyczajnych zdolności, chociaż ciąży ludzkie poświęcenie, ona musi to zrobić. Ostatecznie, jest to podróż Jamie do odkrycia siebie i swojego wnętrza, która pomoże jej ogarnąć swoje nowe życie jako... The Bionic Woman.
Goldi69-PL-
sredniak choc efekty niezle, oblukam jeszcze ze 2-3 odcinki jak zrobia z tego megabajke to daruje sobie, zwlaszcza ze duzo lepszych seriali wyszlo.
laki
Oglądałem pilotażowy odcinek i powiem, że może być ciekawie biggrin.gif
Masorz
ja słyszałem że gra tu Katee Sackhoff lepiej znana jako Starbuck z Battlestar Galactica...
Mikes
Nie lubię tego serialu, reklama zawsze pojawia sie na Herosach i nie dosc ze jest na poł ekranu to jeszcze jest tam o 5 sekund za dlugo xD
signap
info o tym serialu przypomina mi troche Bourna
ListuniO
Obejrzałem dwa pierwsze epizody... Szczerze nic nadzwyczajnego... wierze jednak że zrobią z tego coś dobrego bo za serialem stoi ekipa od Battlestar Galactica który IMO jest najlepszym serialem jaki w życiu oglądałęm...
Faktycznie Katee Sakhoff gra w tym serialu ale nie główną role...
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.