Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Testament
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > Rock
FreestylerMax PL
To jest super kapela niewiem czy ktos słucha tego ale moim zdanie panowie wymiataja na całego!!

Pisonka D.N.R i True BELIEVER najlepsza na swiecie!!

Słuchal ktos z was Testamentu?

TESTAMENT jest jednym z najbardziej znanych zespołów z Bay Area – San Francisco – centrum thrash metalu. Grupa szybko stworzyła własny, charakterystyczny styl opierający się na połączeniu szybkiego tempa, ciężkiego brzmienia z wirtuozerią i inteligentnymi tekstami. Mimo, że zespół nigdy nie osiągnął statusu równego grupom Slayer, Metallica, Megadeth, czy Anthrax zjednał sobie rzesze fanów, wiernych grupie od wielu lat.

SKŁAD ZESPOŁU:
Chuck Billy – śpiew
Eric Peterson – gitara elektryczna (Dragonlord)
Alex Skolnick – gitara elektryczna (Savatage)
Greg Christian – gitara basowa (Legacy)
Nick Barker – instrumenty perkusyjne

golab
no fajny zespół grający thrash z nurtu bay area, c'nie?
totencham
No całkiem fajny zespół. Mam jedną płytę - The New Order. Całkiem dobre granie. Gdyby ktoś dysponował linkami do czegoś jeszcze, to byłbym bardzo wdzięczny.
totencham
Dzięki bardzo.
Pelle
Jak dla mnie płyta "Low" jest nieco dziwna, najlepszy kawałek jak dla mnie to "Burnt Offerings"
FreestylerMax PL
Moim zdaniem 2 najlepsze piosenki TESTAMNETU to D.N.R i TRUE BELIEVER
Pelle
CYTAT(FreestylerMax PL @ 30 09 2007, 09:54) *
Moim zdaniem 2 najlepsze piosenki TESTAMNETU to D.N.R i TRUE BELIEVER

Widać że bardzo Ci się podoba "The Gathering" smile.gif Dodałbym jeszcze "Allegiance" i "Down For Life", ogólnie cała płytka "The gathering" jest zaj.ebista.
FreestylerMax PL
a jak oceniacie Wokaliste zespołu!!?? Moim skromnym zdanie jest lepszy od wokalisty Slayera
Mathiu
CYTAT(FreestylerMax PL @ 1 10 2007, 07:16) *
a jak oceniacie Wokaliste zespołu!!?? Moim skromnym zdanie jest lepszy od wokalisty Slayera

Mustaine > Araya? Wolne żarty. Takie moje zdanie :>
Manor
CYTAT(Mathiu @ 1 10 2007, 09:40) *

Mustaine > Araya? Wolne żarty. Takie moje zdanie chytry_.gif

Wolne żarty to pisanie że Mustaine to wokalista Testmentu ;]
Mathiu
CYTAT(Manor @ 1 10 2007, 12:19) *
CYTAT(Mathiu @ 1 10 2007, 09:40) *

Mustaine > Araya? Wolne żarty. Takie moje zdanie :>

Wolne żarty to pisanie że Mustaine to wokalista Testmentu ;]

Haha o kur.wa XD Rzeczywiście pojechałem, wybitnie mi się je.bło z Megadethem ;) Sry. Nie no wokal Testamentu jest ok, ale nadal za bardzo mi tu wieje heavy metalem. Jednak Araya ma ten thrashowy "brud" w głosie... co z tego, że ostatnio na koncertach już niedomaga ;)
psx18
Nic nie ujmując Testamentowi to bardziej stawiam na Slayera. Co do Megadeth to uważam że to jena z najlepszych kapel metalowych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.