mord00k
29 09 2007, 22:13
Więc tak. cFosSpeed Console wskazuje na od 15 do nawet 50 programów podłączonych do sieci. Problem w tym ,że w praktyce większość oprócz 2-3 to program :
CODE
ashwebsv.exe
no i problem w tym ,że po c(pipi) mi to sieć zapycha. Znaczy czasem (baardzo rzadko tego nie ma) i chodzi dużo szybciej. Wirusów mi nic nie wykrywa. Ki (pipi)?
Googlowanie nie boli

To proces avasta.
mord00k
29 09 2007, 22:33
Wcześniej już do tego doszedłem ,że to avast. Tylko co z tym zrobić. Bo fajnie ,że avast coś robi tylko ,że mi to serio transfer zżera. A antivira zmieniać nie chcę.
Jak nie chcesz to męcz się z avastem. Innego wyjścia nie ma :|
raczek_nie_boraczek
30 09 2007, 10:37
Bym radził KASPERSKY ANTY-VIRUS zainstalować jest lepszy niż avast nie zamula neta i jest lepszy moim skromnym zdaniem
A bonusowo jak byś chciał mogę Ci podać źródełko do legalnych cdkejów do Kaspra internet sekiurity 6
zduniacz
30 09 2007, 12:14
Najlepiej to w ogole odinstalowac antywirusa. Ostatnio mialem jakies 2 lata temu. i wszystko smiga. Tylko po co ja sie przyznaje, zaraz mi ktos pewnie cos wysle i zarazi komputer...
Zduniaczowi gratulujemy lekkomyślności
mord00k
30 09 2007, 14:51
Dobra to Stonuś podaj mi to źródło to się przesiądę na Kaspra

. Właściwie i tak mi się płatna inaczej subskrybcja avasta skończyła;f
Ja równiez jade bez antyvira w chuuuj czasu, stona dawaj cd keye xD
Ja od 5 lat. Tyle samo, ile bez Windowsa.
Może zacznij od najprostrzej rzeczy tj. przeinstaluj tego avasta ;]
kotlet_schabowy
12 10 2007, 23:18
W chwilach, kiedy naprawdę bardzo Ci potrzeba każdego dodatkowego kb/s radzę po prostu wyłączyć ten proces poprzez menedżer zadań (ctrl+alt+del).
Start -> Uruchom -> wpisz msconfig -> Uruchamianie
Odznacz ten proces , zrestartuj komputer i dziala.
Prawdopodobnie jest to ochrona dostepowa , online .
Ew. jest to menager aktualizacji .
Oznacza to ze aktuallizacje automatyczne zostana wylaczone ktore i tak mozesz manualnie sam co jakis czas wykonywac.
Jesli naprawde to zainstaluj Kaspersky - wlacz heurystyke , i jakis firewall np. Zonealarm , wlacz zapore i to powinno starczyc ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.