Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tzar
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Figaro
Zna ktoś ten tytuł? Jak wam się podoba? Może jestem jakiś dziwny, ale to jedna z oich ulubionych strategii. Już jej ni mam na dysku, toteż ucałuję stopy, ręce i czółko człekowi który zapoda linki do tej gry (cholerstwa nie ma chyba nigdzie w necie ;/ albo to ja jestem ślepy)
Dante

Jak ten tzar to mozna poPEBować żeby go znalezć a najlepiej chyba pójść do sklepu bo jak dobrze pamietam był kiedys w ekstra klasyce(gdzieś mam płytkę)
Figaro
Tak, chodzi o tego Tzara. A są inne? smile.gif
Cikul
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Pamiętam, PIĘKNA gierka. Jak zaczynaliśmy z kolęgą grać o 5 wieczór to kończyliśmy o 12 w południe dnia następnego wacko.gif . Koleś z bramy wychodził w nocy a jak szedł do budy to jeszcze rano na peta wpadał a my żeśmy dalej grali. To były czasy..... się łezka mi w oku zakręciła. Ale gra pierwsza klasa good.gif
Fenrir2
Ooo pamiętam to były czasy. Ta giera swego czasu mną pozamiatała. biggrin.gif
kwiatekgracz
Nie wiem czymu, ale ta gra mi zię zapipiście podobała. Pamiętam jak grałem po kilkanaśccie godzin w plansze smile.gif. Kody, pakowanie postaci do ok 200 lv i masakra. Gra była super. Naprawę miała coś w sobie;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.