Zna ktoś ten tytuł? Jak wam się podoba? Może jestem jakiś dziwny, ale to jedna z oich ulubionych strategii. Już jej ni mam na dysku, toteż ucałuję stopy, ręce i czółko człekowi który zapoda linki do tej gry (cholerstwa nie ma chyba nigdzie w necie ;/ albo to ja jestem ślepy)
Dante
6 10 2007, 10:19
Jak ten tzar to mozna poPEBować żeby go znalezć a najlepiej chyba pójść do sklepu bo jak dobrze pamietam był kiedys w ekstra klasyce(gdzieś mam płytkę)
Pamiętam, PIĘKNA gierka. Jak zaczynaliśmy z kolęgą grać o 5 wieczór to kończyliśmy o 12 w południe dnia następnego . Koleś z bramy wychodził w nocy a jak szedł do budy to jeszcze rano na peta wpadał a my żeśmy dalej grali. To były czasy..... się łezka mi w oku zakręciła. Ale gra pierwsza klasa
Fenrir2
30 11 2007, 18:06
Ooo pamiętam to były czasy. Ta giera swego czasu mną pozamiatała.
kwiatekgracz
15 12 2007, 13:53
Nie wiem czymu, ale ta gra mi zię zapipiście podobała. Pamiętam jak grałem po kilkanaśccie godzin w plansze . Kody, pakowanie postaci do ok 200 lv i masakra. Gra była super. Naprawę miała coś w sobie;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.