Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
J.D
Jest juz topic o UT3 ale na PS3 ten jest o wersji stricte PC.

Unreal Tournament 3 jest na dzień dzisiejszy chyba najbardziej oczekiwaną produkcją FPS nastawioną na rozgrywkę sieciową, gra działa na silniku Unreal Engine 3.0. Oficjalne wymagania sprzętowe wg Epic Games Unreal Tournament 3

Wymagania minimalne:
- jednordzeniowy procesor 2GHz
- 512MB pamięci RAM
- kartę graficzną Geforce 6200 lub Radeon 9600
- 8GB miejsca na dysku?

Wymagania rekomendowane:
- dwurdzeniowy procesor o taktowaniu 2,4GHz
- 1GB pamięci RAM
- karta graficzna Geforce 7800GTX lub Radeon X1300

Demo Unreal Tournament 3 juz jutro w piatek 12 pazdziernika

Unreal Tournament 3 Trailer PC
http://pl.youtube.com/watch?v=aEKnmsTSe_I
Unreal Tournament III E3 2007 Trailer
http://pl.youtube.com/watch?v=XJdF_O0Xk5E
Jinxters
Kurczę chciałem założyć ten temacik bo kocham UT tongue.gif Jestem bardzo zdenerwowany bo akurat jak pojawić się ma demko mi padł komp(procek) i śmigam na brata a jemu demko zagra na minimum dry.gif
stona
CYTAT(J.D @ 11 10 2007, 14:17) *
Wymagania rekomendowane:

Już drugi raz widzę taki suchar w wymaganiach. To jest jakiś błąd a wiara to powtarza.

Kiedy demo?
Dawido
Powinno byc R1800. A ja zawsze myślałem że gra jest sponsorowana przez NVidia:) Cieniutka karta z DX10 kroi podciwego 7800GTX hahahahah smiech na sali...
signap
CYTAT(stona @ 12 10 2007, 10:17) *
Wymagania rekomendowane:

Już drugi raz widzę taki suchar w wymaganiach. To jest jakiś błąd a wiara to powtarza.

Kiedy demo?

niedlugo jak pamietem to jutro chyba
J.D
CYTAT(signap @ 12 10 2007, 11:38) *
CYTAT(stona @ 12 10 2007, 10:17) *
Wymagania rekomendowane:

Kiedy demo?

niedlugo jak pamietem to jutro chyba

Demo 12 pazdziernika pisze o tym od poczatku w pierwszym poscie
Jinxters
Ciekawe od której godziny demko będzie dostępne i ile będzie zajmować...narazie i tak cisne Call of duty 4 demo
Mejm
Na gamershell juz jest.
Coati
jak to ladnie u mnie wyglada na low detalach xD

mimo tragicznej jakosci grafiki na moim sprzecie, gra jest strasznie miodna, a muzyczka w menu przywolala wspaniale wspomnienia smile.gif

/edit

spakowany plik instalacyjny: okolo 700mb
zainstalowana gra: niespelna 1gb
Dawido
I oto kolejna gra (po COD4) ,która działa na maxa w 1440x900 na moim R1950. Po co nam nowe karty? Nooo chyba że jesteś uzależniony od AA smile.gif
Jinxters
Jestem świeżo po demku zarówno w singlu jak i w multi. Gierka wypas,obok CoD4 i Gearsów(to akurat pewne nie jest) hit multi tego roku na PC. Graficzka piękna(nawet na niskich ustawieniach), no i genialnie zoptymalizowany kod(Panowie z Epic to geniusze! [382]bow.gif ). No i według mnie jst ten MIÓD którego brakowało np. w UT2004. Tylko jak sprawdzić ping podczas grania w multi??
signap
czytajac GOL natrafilem na posta jednego kolesia z ekipi PCF ktorzy portowja Girsow na Pc - ogolnie chodzilo to ze GOW bedzie posiadal tyle opcji do ustawienia ze pojdzie nawet na 3-4 letnich komuterach ktore mozna bylo kupic w marketach.
Mejm
Pogralem w max ustwieniach (swoja droga malo ich, chyba ze cos przegapilem, same suwaki jeno) w 1024. Gra wyciagala od 22-46 klatek. Na planszy z mostem byl drop do 15 ale tylko na poczatku. Graficznie ladnie bo jakze by moglo byc inaczej ale jesli idzie o zasady to nic sie nie zmianilo, no moze oprocz wywalenia adrenaliny. Po prostu stary UT w nowej oprawie.

Zauwazylem tez dogrywanie tekstur (tak jak w przypadku bioshocka). Widac ten engine naprawde nie lubi innych kart niz 8xxx. Jednak porownoujac predkosc dogrywania UT z bio to tak jakby porownywac TGV z polskim skladem wegla. 2s. max i tekstury dograne.
stona
CYTAT(signap @ 13 10 2007, 12:49) *
czytajac GOL natrafilem na posta jednego kolesia z ekipi PCF ktorzy portowja Girsow na Pc - ogolnie chodzilo to ze GOW bedzie posiadal tyle opcji do ustawienia ze pojdzie nawet na 3-4 letnich komuterach ktore mozna bylo kupic w marketach.

Tekst brzmiał dokładnie że: Da się pograć nawet na sprzęcie za 700 pln z hipermarketu wink.gif
Jinxters
Pierwsze mecze w multi za mną tongue.gif Spoko się gra choć niektórzy są wymiatacze straszne no i przeszkadza ten robot co jak do niego wsiądziesz to już normalny biegający ma małe szanse. Plansze są zaprojektowane w boski sposób ohmy.gif
Dawido
Ten mech daje za dużą przewage! Proponowałbym zmniejszyc damage tego kurewskiego działa plus zmniejszyc częstotliwośc strzału.
stona
A tam, mech ma swoje słabe strony i czasami dość szybko pada na twarz. Ale fajnie się pruje z tego działka do ludków którzy między sobą walczą. A ta jego druga broń to jakaś kijowa.Nikogo nie udziobałem tym karabinkiem :|

Gierka daję radę , szybka rozgrywka,fajna graficzka. IMHO bronie są trochę nie tegens ale nie można mieć wszystkiego wink.gif
Pijany
Gra w to ktos ? Calkiem fajne, z tymze nie moge grac online. Wyskakuje jakis komunikat po niemiecku (mimo ze zmienilem juz jezyk na angielski, pewnie pluje sie o orginalny cd-key) , znacie adresy jakis scrackowanych serwerow gdzie by mozna bylo sobie pograc ?
stona
Raczej nie.
Chcesz sobie pograć online : możemy popykać w demko smile.gif
Pijany
Czyli bez oryginalnej gry sie nie obejdzie ? A jak jest z nowym Call of Duty ? Tez org. musi byc by sobie pograc online ? Niechce mi sie sciagac 7gb zeby znow sie przekonac dopiero na wlasnej skorze ;/
wozek
w codzie4 tez musisz miec oryginal.
ShoGun1337
Moja konfiguracja:
Procesor: Athlon 64 X2 3600+
Grafika: Galaxy Nvidia GeForce 8600 GT 512 MB DDR3
Ram: 1 GB Ram 667 MHZ DDR2
Muzyka: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio

Powiem tak, działa na maxa bez problemu 1024 x 768 (40-100 fps)
Bartezoo
I co związku z tym?
Dobre w UT jest to z udawaniem martwego.Sam gra śmierdzi girsami ale jest dużo bardziej arcade i przez to mniej mi sie podoba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.