Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Laptop
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Ocelot
Hejka, możecie mi zapodać jakie¶ propozycje laptopów tak powiedzmy w granicach 3.000(nawet jak powiedzmy 3.299 to biore) w okolicach wawy? I co mogę się po takiej cenie spodziewać?
J.D
Za kwote ok. 3000 zl kupisz bardzo dobry laptop z napewno jakim¶ dwurdzeniowym prockiem (np. 1,86 GHz), 2GB RAMu i jakas grafika Nvidi badz Radeona 256MB, plus dysk 120-160 giga. Rozejrzyj sie poszukaj na Allegro, znajdziesz wiele ofert warszawskich firm

Model o którym mówilem to TOSHIBA SAT. A120-10L za równo 3000 zl
Ocelot
Hej wielkie dzięki za odpowiedĽ. Odziwo nie mogę znaleĽć dokładnie tego kompa o którym mówisz (dziwna teoria zakazu podawania linków do allegro się kłania), ale znalazłem kilka innych i mam pytanko: znalazłem interesuj±cego : HEL80 T5500 2GB 160GB Gef7600 tyle że to nie żaden ACER, toshiba czy fujitsu tylko jaki¶ dla mnie nieznany Compal Hel 80:/ i nie wiem czy to przypadkiem nie jaki¶ lipton confused.gif

ad. tyle że owy komp 3.180
ghost.
nikt Ci nie zakazuje wrzucania na forum linków z allegro - nie wolno jedynie wrzucac linków do SWOICH aukcji - tak ciezko poczytac regulamin zamiast marudzic?

Pie.rdol kompy z windowsem, dozbieraj tysiaca i kupuj MacBook'a
J.D
CYTAT(Ocelot @ 11 10 2007, 21:23) *
Hej wielkie dzięki za odpowiedĽ. Odziwo nie mogę znaleĽć dokładnie tego kompa o którym mówisz (dziwna teoria zakazu podawania linków do allegro się kłania), ale znalazłem kilka innych i mam pytanko: znalazłem interesuj±cego : HEL80 T5500 2GB 160GB Gef7600 tyle że to nie żaden ACER, toshiba czy fujitsu tylko jaki¶ dla mnie nieznany Compal Hel 80:/ i nie wiem czy to przypadkiem nie jaki¶ lipton :/

ad. tyle że owy komp 3.180

http://www.pat-com.pl/FujitsuSiemens/Intel_VBI/587/
O ten laptop ci chodzi , firma jak firma ważniejsze sa bebechy laptopa a ten ma dobre, cena ok 3000 zl bez systemu operacyjnego
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.