Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Muł
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Mikex
Witam Was bardzo serdecznie smile.gif
Ostatnimi czasy ( nie mam pojęcia dlaczego ) komputer zaczął mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mulić. Skanowałem NOD'em 32, spybotem S&D i nic nie znalazłem. Myślałem, że mam jakiegoś robaka, no ale nic nie wyszło. Czy znacie może jakieś programy, które mogłyby mi pomóc ? happy.gif
Być może ustabilizują pracę kompa, bo mówię wam ... jest strasznie ... nawet teraz kiedy to piszę aktualizuje mi się zone alarm (taka codzienna aktualizacja) i praktycznie każda literka pojawia się z 3-sekundowym opóźnieniem sad.gif Dodam, że nie mogę w tym momencie nic zrobić - nawet kiedy ruszę rolką w dół to strona zjedzie na dół po jakimś czasie i to jeszcze cały czas się wiesza confused.gif
Błagam Was - jeśli wiecie jak mi pomóc to napiszcie tu ... będę wielce rad smile.gif
P.S. Format nie wchodzi w rachubę sad.gif

Pozdrawiam,
Mikex.
neospiderman
Na początek włącz menadżer zadań i zobacz czy coś ci procka na maxa nie zmula.
koniol21
http://www.psxextreme.info/Mu-t56508.html
Rafael_Sorel
Odinstaluj największego zamulacza czyli NOD32
Oran
Co do Noda - a to ciekawe... To co zamiast niego? Pewnie Norton? -_-
wilku00034
menedżer zadań -> zakładka procesy -> zakończ proces pochłaniający najwięcej mocy procka (chyba ze to explorer.exe lub bezczynnośc systemu wink.gif ).
Jeśli explorer pochłania dużo mocy być może przegrzewa Ci się proc confused.gif
signap
CYTAT(Oran @ 18 03 2008, 20:49) *
Co do Noda - a to ciekawe... To co zamiast niego? Pewnie Norton? -_-

avg - w sumie 5mb zrzera (sam AV), Zone Alarm (oba Free) 6mb
Oran
Chodziło mi o to, że Nod zżera sam raptem 7.5 mb... A podczas operacji nie obciąża zbytnio procka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.