Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsza gra na PlayStation 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3
Re
HEhehe nom:D To nie jest jakby co standardowy tekst:D bo z ciekawości przejrzałem wszystkie swoje instrukcje i w niektórych jest, a w niektórych nie ma i faktycznie działa biggrin.gif

A instrukcje jak wiadomo w większości są także po polsku, szczególnie od electroników po polsku biggrin.gif I od tego czasu zawsze niczym zielony człowiek, który po raz pierwszy widzi grę czytam instrukcje od dechy do dechy z czystej ciekawości, a może coś znajdę biggrin.gif Bo na wciśnięcie dwóch konkretnych guzików po włączeniu konsoli bym za chiny nie wpadł.
RobertKWL
Napewno bardzo ładną grą jest James Bond: Everything or Nothing. Moim zdaniem, najlepsza gra na PS2 smile.gif
Seigaku
Tomb Raider: Anniversary, GoW2, RE4.
kamil
Według mnie najładniejszy jest Dragon Ball Sagas! Pro gra! Grafika wymiata!
Wojnareeq
jak dla mnie RE4 - bije tę z GOW2 na głowę! I może jeszcze MGS3. A jeśli na Gacka RE4 była jeszcze lepsze, to... żałuję, że mam tę konsolkę, a gry nie kupiłem sad.gif W Burnout Revenge nie grałem, ale podobno też ma grafikę miód biggrin.gif
Zwyrodnialec
Mam obie wersje RE4 na PS2 i GCN i różnica jest widoczna gołym okiem, na konsoli Nintendo znacznie lepsze są tekstury. Czy choćby sam ogień, jest bardziej sugestywny.

Żeby nie było offtopowo, to najładniejszą grą jest RE4, God Of War 1/2 i Okami (technicznie może nie jest to najwyższa półka, ale sam dizajn tego "namalowanego" świata jest bezkonkurencyjny).
Ken Marinaris
FRONT MISSION 5 i wszystko jasne
verde94
na ps2 to ico i shadow of the colossus [nie chodzi o rosdziałke i detale] ale o design... amek gdzieś na zapomnianej przez boga ziemi, pustka, zakazany świat coś pięknego, a jeśli chodzi o tak zwaną przez małe dzieci grafe to chyba tekken 5 jest ok. ;p
Snejk
Okami. Przecudowna oprawa. Jedna z najpiękniejszych jakie widzialem
Sonotori
Pierwsza i druga Onimusha zasługują na wyróżnienie. Grafa całkiem nieszpetna. Komu to przeszkadzało?
dante1991
Gran Tourismo 4
Black
God of War 2
Shaddow Of The Colossus(Nie tyle o grafę,co o rewelacyjny design tamtego świata i kolosów oczywiście biggrin.gif )
Tekken 5
Metal Gear Solid 3
Burnout Revenge
Final fantasy X
Tomb Raider : Anniversary
Devil May Cry 3
Valkyria Profile 2
ICO

i wiele innych o których zapomniałem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.