ShrekuGT
18 03 2008, 21:29
jakoś o GT4 nikt nie mówi:) a tak poza tym to w sumie wanda z kolosem jest śliczna:) MGS3 no i devil3:) jak ja się jarałem grafą w tej grze:) aha i burnout riwendż

kurcze jest tego trochę jeszcze
Killzone najładniejszy????

Hahaha żart:D Chyba raczej Black gragficznie z FPP jest najlepszy. Wystarczy pograć a potem się przesiąść na Killzone czy MOHa i widzi się różnice <LoL>
GT4, do tej pory kumpel pyta jak czasem robię fotki czy to aby na pewno auta z GT4:D
Tomb Raider: A. Piękna, dorysowanie, detale, tekstury, postacie i różne efekty. Wg. mnie piękna.
SotC - chyba jasne:D
MGS2/3. - Szczękopad generalnie. Dżungla i zwięrzęta, ptaki, owoce na drzewach, kamera z Subsistence, ahhhh.
Resident4:D:D Tu nie wiem jak wyciągneli tak grafę. Miszcze.
Burnout 3 - miód:D
Omnibus
20 03 2008, 18:32
Ja tam praktycznie ślepy jestem, ale się jednak wypowiem

Kingdom Hearts 2 i Tekken 5 to według mnie gry które z PS2 wyciskały maksa graficznie... Jak zapewne i kilka[naście] innych gier, które w tej chwili mi umknęły.
Najładniejsze gry to:
Resident Evil 4
Onimusha 3 [świeetna gra POLECAM!!]
Burnout 3
Fahrenheit [miooodzio]
Prince of Persia wszytskie części
no i może Killzone i Black
aa no i God of War i DmC
ShrekuGT
25 03 2008, 15:49
CYTAT(Dayman @ 25 03 2008, 09:16)

Najładniejsze gry to:
Resident Evil 4
Onimusha 3 [świeetna gra POLECAM!!]
Burnout 3
Fahrenheit [miooodzio]
Prince of Persia wszytskie części
no i może Killzone i Black
aa no i God of War i DmC
Fahrenheit najładniejszą grą??? ja chyba niedowidze w takim razie:)
grafika moze nie ale wykonanie:D
ShrekuGT
25 03 2008, 16:20
Gra genialna pod każdym względem poza grafiką niestety
Snake_Plissken
25 03 2008, 16:25
Metal Gear Solid 2 i 3
God of War 1 i 2
Resident Evil 4
Killzone
trylogia Jak & Daxter
Burnout 3 Takedown
Final Fantasy XII
Soul Calibur 3
CYTAT(ShrekuGT @ 25 03 2008, 16:20)

Gra genialna pod każdym względem poza grafiką niestety

Powinien film powstać na bazie tej gry;]
Najładniejszą grafikę posiada...
God Of War II
gdyż:
mimo, że gra wyszła na PS2 to graficznie bije niektóre "hity" wydane na PS3. I tu tkwi potęga tej gry!
PS. Szkoda że na PS3 niema w GoD2 cieni

Żenuja...
Więc:
God of War 1 i 2Tomb Raider: Anniversary (mokre ciało Lary

)
Metal Gear Solid 2 i 3 (minimalnie lepsza grafa w "dwójce", ale wykonanie, dżungla itp. to przebija "trójka")
Blackseria J&DResident Evil 4The Getaway nie powala grafą, ale miażdzy rozmachem Londynu!
- God Of War 1, 2 (rozmach)
- Metal Gear Solid 3 (genialne ukazanie dżungli)
- Burnout Revenge (speeeed

)
Nie będę wymieniał za bardzo tytułów, bo z większością się zgadzam (GOW1/2, MGS2/3,RE4 itd).
Jednak ja bym nie wymienił Burnouta 3. Zbyt dawno nie grałem w Revenge, żeby o nim powiedzieć, ale zagrajcie w Dominatora, bo chyba nie graliście, skok graficzny między B3, a BD jest ogromny moim zdaniem. Porównywałem na B3 na X1 z BD PS2 i na 3 ciężko mi było patrzeć, a BD wyglądał rewelacyjnie. Te oświetlenie, tekstury, modele pojazdów znacznie lepsze. Skok jest naprawdę wielki. Obie gry miałem w tym samym czasie akurat jak grałem, a grałem w 480p na panoramie CRT. Moim zdaniem B3 przy BD jest wręcz brzydki.
raven_raven
28 03 2008, 15:55
Metal - sory, noł ofens, ale... Pier.dolisz jak potłuczony.
Dzis rano właśnie zapodałem sobie B3 (a dosyć długo nie grałem) i w pięć minut nacieszyłem swój wzrok jak nigdy wcześniej! Ta gra mimo 4 lat na takiej PS2 wygląda nadal cudownie, tekstury są ostre jak żyletka, asfalt prze-cudowny (genialny bump-mapping i efekty świetlne, nic tak nie napier.dala w oczy jak asfalt odbijający słońce przy pędzie 300 km/h), samochody prawda, mają mniej polygonów, ale są bardziej plastyczne i IMO lepiej wyglądają stłuczki w ich wykonaniu, iskry przy pocieraniu się aut to majstersztyk, a same trasy... Piękny blur i wiele nawet stosunkowo dalekich obiektów... Może i Burnout Dominator oraz Revenge są bardzo ładne, ale według mnie Burnout 3: Takedown mało która gra może pobić (a na pewno nie Dominator i Revenge). Nie tyle co w kwestii ilości polygonów na ekranie, ale o sam kunszt wykonania gry i wspaniałości efektów przy jednoczesnym pięknej płynności... A już na pewno B3 nie jest grą brzydką

.
segal258
29 03 2008, 12:59
Najładniejsze gry moim zdaniem to:
-God of war 1 i 2
-Okami
-metal gear solid 3
-shadow of the colossus
-Resident evil 4
-killzone
-black (nie grałem ale widziałem

)
ps:Nie pisałem gier w kolejności , po prostu wszystkie są zaje.biste i zaje.biscie wyglądają
Najładniejsza gra to Silent Hill 3. Poza tym:
-Silent Hill 4
-Resident Evil 4
-GoW
-Tomb Raider Anniversary
-GT4
-Burnout 3
-MGS2
ogicool
31 03 2008, 14:26
obstawiam God of War
sir_ryszard
31 03 2008, 14:34
Gran Turismo 4
MoniqaPS2PSP
1 04 2008, 03:50
farenheit najładniejszy <lol> gra jest świetna ale grafa to koszmar!
GoW 1 i 2
mgs 3
burnout 3/4/dominator
VP2 silmeria (ta gra mnie zabiła,zbieram na rozrusznik serca...)
Wanda z kolosem
gt4
black
krzystofik
23 04 2008, 18:10
Z tych co grałem :
Metal Gear Solid 3:Snake Eater
God of War
Gran Turismo 4
seria Pro Evolution Soccer (od 3 do 2008)
James Bond Everything or Nothing
NBA 2k3 też niczego sobie
ghosthunter !
mgs3
tekken 5
black
GoW 2
ff X
Sonotori
22 05 2008, 17:48
CYTAT(Suavek @ 19 10 2007, 15:10)

Okami (sama grafa nie powala ale wykonanie tak)
Przyznaję, że tego zdania nie zrozumiałem. Grafa czy technologia? Grafika (jak muzyka) może się podobać, lub nie. Ōkami posiada grafę iście artystyczną, a technologicznie trochę trudno ją porównać z mainstreamowymi grami na PS2. Zwolnienia są be (na szczęście rzadko się zdarzają), a poza tym wszystko cacy (moim skromnym zdaniem).
Paweł_PS
22 05 2008, 21:01
God of War mi sie podobał, jeśli chodzi o grafikę
MGS 3
Resident Evil 4
God of War
Dragon Quest VIII
Moim zdaniem jeszcze bardzo ładnie wygląda Need For Speed Most Wanted i poza tym wszystkie gry które wymieniliście
theGrimReaper669
23 05 2008, 16:56
silent hill 3
mord00k
23 05 2008, 17:00
Okami
I nie ma reszty.
black
okami
ff 12
tekken 5
gow 2
mgs 3
re4 (bieda w porownaniu do wersji ngc, ale i tak jest niezle)
burnout dominator
tomb raider anniversary
IMO: OKAMI, God of War II, Gran Turismo 4, Tekken 5, Burnout Revenge, BLACK
Plugawy
24 05 2008, 13:02
CYTAT(Siwy_ @ 23 05 2008, 22:30)

black
okami
ff 12
tekken 5
gow 2
mgs 3
re4 (bieda w porownaniu do wersji ngc, ale i tak jest niezle)
burnout dominator
tomb raider anniversary
bieda, ale chyba jeśli chodzi o grafe. Choć ta i tak jest za(pipi)ista na możliwości PS2. W innych aspektach wersja PS2 pozostawia tą z GC w tyle.
Najładniejsza grafa - RE4
Najlepiej zrobione gry - God of War, T5, Ratchet 3 , GTA: SA, RE4
Standardowo:
God Of War,
RE 4,
Silent Hill,
Burnout 3,
Metal Gear Solid 3.
Mozna zamknac temat
raven_raven
28 05 2008, 19:21
Sam się zamknij.
Zacytuje ciebie samego z shoutboxa w twym profilu:
CYTAT
Szkoda mi słów na Ciebie. Weź skończ najpierw 12-13 lat, urośnij i pogadamy.
raven_raven
29 05 2008, 19:01
chyba ty !!
Maciomaniak
29 05 2008, 19:13
LOL, przestańcie się przepychać jak małe dzieci, albo wracajcie do piaskownicy, bo to nie jest temat na takie pierdoły.
Najładniejsza grafika? Zdecydowanie GoW II, RE4, Black, GoW, Burnout Dominator... Za czołówką stawki jest Burnout 3 i Metal Gear Solid 3, za nimi jeszcze pędzi Okami razem z Gran Turismo 4. Później cały peleton.
NEMESIS U.S.
8 06 2008, 19:36
Oczywiście najlepsze gry pod względem wizualnym to God of War II, MGS 3, Tekken 5, RE4, jeszcze SCIII wygląda całkiem przyzwoicie, choć twórcy umieścili w grze zbyt wiele kolorów niezbyt kontrastujących ze sobą, czyli odniosłem wrażenie, że wszystkiego jest "napchane na siłę".
-MGS 3
-GOD OF WAR 2
-ALONE IN THE DARK ( w niektórch lokacjach)
-BATTLEFIELD 2:MODERN COMBAT
Moim zdaniem: B: Revenge (w Dominatora nie grałem), Black, OKAMI, GT4, RE4? szare takie

, SC:PT (ogólnie słaba grafa, ale oświetlenie ładne

)
wymieniliscie full gier no ale zapomnieliscie o king kongu:) tez ladny cukiereczek jezeli chodzi o grafe na ps2
montana
19 07 2008, 15:07
RE4 , GT4 , Burnout : Dominator , Black , GoW I i II a i Okami rzecz jasna
Lesiu_adi
19 07 2008, 16:16
Primal
jak? gdzie? kiedy? Primal?! dawno w to gralem i moze zbytnio niepamietam ale raczej tego tytulu nie zaliczylbym do grona gier z dobrą grafiką...
Lesiu_adi
20 07 2008, 14:47
Zapuść sobie tą grę w 480p 16\9

Primal może i nie jest najładniejszy, ale po co mam pisać po raz któryś tam o GOW, MGS, RE4 ???
Tak poza tym ta gra ma świetny klimat i nie zalicza się do grona fps'ów którym na rynku jest zdecydowanie za dużo ....
obsluguje progressive'a? hmmm moze faktycznie

sprawdze
Lesiu_adi
21 07 2008, 00:15
http://hdgames.net/Jak bym nie grał to bym nie pisał

W sumie to fajnie od czasu do czasu pograć sobie w gry past gen
HEhe Black w progressivie wygląda zaj.edwabiśćie poprostu:D Jakby przywędrował z next-genów:D
pawel_k
21 07 2008, 12:39
CYTAT(Re @ 21 07 2008, 13:23)

HEhe Black w progressivie wygląda zaj.edwabiśćie poprostu:D Jakby przywędrował z next-genów:D
ale black nie ma ps
Ghost493
21 07 2008, 13:41
2/27/2006@8:38:24 AM: PAL: Press "X" and "Triangle" during bootup to enable Progressive Scan.
Owszem ma

Raz, że grałem i wiem. B3:T też ma 100%

Mało tego, aby takie rzeczy wiedzieć wystarczy przeczytać intrukcję obsługi do Blacka, gdzie jak byk jest informacja na pierwszej stronie:)
" Przytrzymaj X i /\ po włączeniu konsoli Playstation 2, aby wybrać tryb progresywnego skanowania."
Czytajcie, a nie zbłądzicie. Rzekłem.
pawel_k
21 07 2008, 21:25
CYTAT(Re @ 21 07 2008, 16:38)

Owszem ma

Raz, że grałem i wiem. B3:T też ma 100%

Mało tego, aby takie rzeczy wiedzieć wystarczy przeczytać intrukcję obsługi do Blacka, gdzie jak byk jest informacja na pierwszej stronie:)
" Przytrzymaj X i /\ po włączeniu konsoli Playstation 2, aby wybrać tryb progresywnego skanowania."
Czytajcie, a nie zbłądzicie. Rzekłem.

fuck

instrukcję czytałem ale pewnie stwierdziłem że to jest standardowy tekst, a że nie ma w opcjach PS to uznałem że nie ma go wcale

będę musiał po urlopie sprawdzić...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.