Ależ ja jestem spokojny

. Jak zwykle zresztą
CYTAT
Zieeeew, ty zawsze jesteś kontrowersyjny więc się nie przejmuj tongue.gif.
Aha

.
CYTAT
A czy ktoś to zapowiada ?, będzie rozwinięciem jedynki to się liczy, ja nie oczekuje bóg wie czego.
Ludzie. Sami twórcy nie wiele mówią, ale ludzie robią z tego tytułu nie wiadomo co, a naprawdę nie zapowiada się to na grę na 10, ba nawet na 9.
CYTAT
Z tym się zgodzę, a single rzeczywiście był....... zieeeeeew .
Nom.
CYTAT
Różni, ma zapewniony marketingowy sukces i nie jest kiczowata jak 99 % innych ,,innowacyjnych" shooterów.
Nie jest kiczowata - to fakt. Ale z marketingu to się można śmiać, bo Sony w ogóle tego tytułu nie reklamuje, zresztą oni akurat mało co reklamują. IMO najsłabszym punktem Sony jest marketing - zawsze obiecują góry złota, a wychodzą zaledwie pagórki srebra

. Ponadto, premiera za 4 miechy, a kampanii, jak nie było tak nie ma.
CYTAT
??.
Ciężko to przez net wyjaśnić

.
CYTAT
A Gears Of War to niby monstrum prędkości ?.
A czy ja coś mówiłem o obleśnym, ciężkim i powolnym jak słoń, Marcusem Fenixem?
Nie można porównywać tłustych i ledwo poruszających się słoni z ekipy Fenixa (i jeszcze cięższymi boomerami), ze zwinnymi jak prima balerina chimerami z Nathanem Hale'em na czele

.
CYTAT
Ja bym się skusił o stwierdzenie że nawet pogorszona confused.gif.
Być może. O programistach to nie świadczy najlepiej. Mieliśmy dostać przeskok, a dostajemy płotek przy którym się przewracamy na glebę.
CYTAT
Ale razi jego ,,zamkniętość" , po prostu chyba nie lubie takich baz/budynków/zasłon w jakich pokazali gameplaye, jakoś tak ciasno.
Podobno mają dopiero pokazać wielkie bitwy. Zobaczymy na GC.
CYTAT
Po prostu twoje osobiste oczekiwania przerastają to, co myślisz że pokaże Res 2 - proste, ja oczekuje kontynuacji przygód Nathana (zresztą ten koleś przypomina mi mojego szkolnego qmpla, zawsze się z niego brechtamy z tego, więc smaczek mamy tongue.gif) i tego samego multiplayera który zawładnął mną przy 1 przysiadówkach koło PS3.
No właśnie. Fabuła i Online to jedyne co mnie w ogóle przekonuje do kupna. Chce wiedzieć co się stanie, jak Nathan się przemieni w Chimerę

.
A Online jak Online. Dobra rozgrzewka przed KZ2.
A czy łykną to się przekonamy. Zwłaszcza, że wyjdą Far Cry 2 i Call of Duty 5, więc RES 2 wcale nie będzie bez konkurencji.