Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mario Kart
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_5293_en.html

-będzie można ścigać się motorami
-premiera na wiosnę 2008
-razem z grą będzie sprzedawana Wii Wheel

Kolejna gra po SMG i MP3, która zachęca mnie do zakupu Wii. Tylko ta cena konsoli confused.gif.

Michael7
Z tego co widać kolejna fajna gierka na konsole Nintendo. Screen'y nie prezentują się świetnie ale ogólnie jest dobrze biggrin.gif Ważne żeby gra była dobra i grywalna przede wszystkim smile.gif
jiloo
CYTAT(Michael7 @ 9 01 2008, 18:47) *
Z tego co widać kolejna fajna gierka na konsole Nintendo. Screen'y nie prezentują się świetnie ale ogólnie jest dobrze biggrin.gif Ważne żeby gra była dobra i grywalna przede wszystkim smile.gif

jakos nigdy nie bylem ani fanem wyscigowek, ani fanem wasacza.
ale wyscigi w czystaej arcade'owej formie do mnie trafiaja. podobaja mi sie takie tytuly Grip Shift czy Excite Truck. zreszta i karty od Nintendo mi nie obce (gralem na GBA i N64). we francji mialem tez okazje pograc na automacie Mario Kart Arcade GP. zabawa z kolegami byla przednia.
dlatego mam nadzieje, ze do mojej kolekcji trafi kolejna czysto arcade'owa rajcujaca pozycja z obowiazkowym online smile.gif
Baron Ski
Nikt z Was jeszcze nie gra w ten gorący tytuł? Ja zapraszam do przeczytania wyczerpującej recenzji Mario Kart Wii, którą znajdziecie tutaj:

http://onlygames.pl/artykul-mario_kart_wii...enzja-1138.html

Powiem tak - nowości w rozgrywce (motorki, tricki) ładnie wbiły się w realia serii, ale tryb Battle został solidnie s(pipi)y. Wymóg startowania w teamach (sześciu na sześciu) to jakiś poroniony pomysł. Klasyczne "każdy na każdego" z poprzednich części było dużo bardziej grywalne. Przez zmiany w Battle w ogóle odpuszczam sobie ten tryb, koncentruję się na zwykłych wyścigach. Tu jak zwykle - Mario Kart rządzi.
M4c
IMHO świetna gierka, mój Friend code: 3909-7753-9870
HunterX
Moim zdaniem to świetna nie jest, ale na pewno dobra. Nigdy wcześniej nie grałem w Mario Kart, lecz sądzę, że poprzednie części się zbytnio nie różnią. W każdym bądź razie dostałem wczoraj gierkę na urodziny i sobie pogrywam w wolnych chwilach. biggrin.gif
c1n3k
nareszcie kupilem i jestem pozytywnie zaskoczony smile.gif czysty miod biggrin.gif
moj friend code: 3781-0053-3505
jakbu
Jak dla mnie gierka jest hardcorowa, gram na Wii Wheel.
c1n3k
tez na poczatku gralem na wii wheel ale pozniej przesiadlem sie na wiilot + nunchuck i jest zdecydowanie wygodniej i precyzyjniej. w sobote dorwe classic controllera i sprawdze czy jest jeszcze lepiej ;]
HunterX
Granie na Wii Wheel jest fajne i ma sens grając w pierwszej, no i drugiej klasie. 150-tki już tak łatwo się nie zaliczy. Przynajmniej mi coś nie idzie. icon_wink.gif W sumie jak skończę Metroida to zobaczę jak się gra zestawem Wiimote + Nunchuck bo nawet nie próbowałem w ten sposób.
Geno21
A jak jakieś tricki sie wykonuje po wybiciu sie z ramp??
c1n3k
zalezy od sterowania - jezeli grasz z wiilotem to przy wybijaniu z rampy potrzasasz nim a jezeli grac na classic controllerze albo padzie od gc to naciskasz "gora" na krzyzaku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.