CYTAT(POSNANIAK @ 28 10 2007, 23:21)

ligę to mamy na console gaming ja w swoim imieniu dziękuję za rozgrywki krajowe. w fps-ach na ps3 graczy na dobrym poziomie jest max 20. ludzie nie poświęcają tyle czasu na granie żeby dojść do wprawy gwarantującej jakieś tam wyniki. mogę powiedzieć na przykładzie resistance : dobrych graczy obecnie aktywnych jest kilkunastu w klanie polish elite team(gramy codziennie także klanówki na CG) są jeszce kolesie z MiP-u ale w resi nie grają. konsole kupuje się raczej nie dla fps-ów to chyba wszyscy wiedzą i stąd mała ilość graczy w Polsce, konsol jest mało i to się szybko nie zmieni , a hardkorowców jeszcze mniej. obecnie polskich graczy na resistance jest ok 150 a z tego ilu dobrych to już napisałem więc tak szczerze to nawet nie ma z czego wybierać. CG małym serwisem???? tam grają wszyscy liczący się gracza fps na ps3, więc prosze nie umniejszać zanczenia ligi na CG dziwnymi tekstami typu "co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie." pozatym na Cg jest już ledder na cod4 i tam pewnie zagramy ."na równy poziom z Pc-towcami"?????? zapraszam na konsole i niech jakiś Pc-towiec zademonstruje swoje umiejętności przy pomocy sixaxisa. myszką to moja matka nawet potrafi celować że się tak wyrażę. europejska scena w fps-ach jest i my na niej jesteśmy bez niczyjej pomocy. sami się zorganizowaliśmy , wyselekcjonowaliśmy i gramy .pozatym cała twoja wypowiedz świadczy o zerowej orientacji jeśli chodzi o organizację meczy klanowych za pośrednictwem ps network oraz witryny CG . jeśli już chcesz wypowiadać się na ten temat to zasięgnij rady u lepiej zorientowanych ,a potem pisz. to nie jest taka partyzantka jak uwazasz. my nie gramy dla kasy i nagród tylko dla czystej satysfakcji kopania tyłków innym. to koniec tematu z mojej strony. pozdro adi jutro klanówka;p
"w fps-ach na ps3 graczy na dobrym poziomie jest max 20."
Tego nie wiesz zwłaszcza że ja chce rozmawiac wyłącznie o CoD 4.
"ludzie nie poświęcają tyle czasu na granie żeby dojść do wprawy gwarantującej jakieś tam wyniki"
Właśnie to chcemy zmienic.
"konsole kupuje się raczej nie dla fps-ów to chyba wszyscy wiedzą i stąd mała ilość graczy w Polsce"
Kupuje sie je dla gier miedzy innymi dla CoD 4 nie bacząc na to jakiego typu jest gra która nas interesuje, a CoD 4 namiesza w świecie większości graczy.
"CG małym serwisem???? tam grają wszyscy liczący się gracza fps na ps3, więc prosze nie umniejszać zanczenia ligi na CG dziwnymi tekstami typu "co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie." "
CG w porownaniu do prężnie rozwijających sie lig PC-towych jest bardzo małym serwisem. Niestety.
""na równy poziom z Pc-towcami"?????? zapraszam na konsole i niech jakiś Pc-towiec zademonstruje swoje umiejętności przy pomocy sixaxisa. myszką to moja matka nawet potrafi celować że się tak wyrażę."
Niestety nie posiadam konsoli ng. Ale widze że ty posiadasz komputer. Skoro tak łatwo jest celowac i klikac myszą zapraszam do zmierzenia się ze mną jestem byłym Pro graczem Call of Duty 2 po 2 miesięcznej przerwie w niespełna 2 tygodnie wróciłem już do najlepszej formy. Chętnie zademonstruje ci kilka moich popisowych Camp-Rashowych zagrywek Kampą na NoScoopie (NoZoom) oczywiście nie dam ci fory (ja mówie serio). Napisz do mnie na PW, mail albo GG (2528137). Jak tylko kupie PS3 co może byc kwestią 2/3 miesięcy chętnie pokaże ci że na padzie też potrafie grac. Pamiętaj że ja również jestem konsolowcem jedynie nie stac mnie na kupowanie takiego drogiego sprzętu.
"europejska scena w fps-ach jest i my na niej jesteśmy bez niczyjej pomocy. sami się zorganizowaliśmy , wyselekcjonowaliśmy i gramy"
Jest jej początek i dopiero sie rozwija a niestety z twojim podejsciem będzie sie długo działo. Co do zorganizowania i wyselekcjonowania to: No popatrz identycznie zrobiły setki tysięcy graczy PC-towych zanim ty w ogóle zainteresowałeś się e-sportem.
"pozatym cała twoja wypowiedz świadczy o zerowej orientacji jeśli chodzi o organizację meczy klanowych za pośrednictwem ps network oraz witryny CG"
Dziwnym trafem napisałem to w pierwszym poście. Nie mam większego pojęcia jak to wszystko u was działa. Wiem za to o wiele więcej o samym e-sporcie i zasadach jakie nim żądzą niż twoja osoba. Więc nie ubliżaj więcej mojej kompetencji w temacie e-gamingu . Jednocześnie proszę abyś napisał w tym poście wszystko co powinienem wiedziec na ten temat żeby prowadzic z tobą dalszą dyskusje.
"my nie gramy dla kasy i nagród tylko dla czystej satysfakcji kopania tyłków innym"
Jeżeli w waszych leadrach można by wygrywac duże nagrody pieniężne nie przyjmował byś ich? A jeżeli byś je przyją to co by to dla ciebie oznaczało? Że grasz dla pieniedzy? Nie pisz pochopnie bo możesz obrazic innych graczy tylko za to że mogą chciec posiadac szanse poczuc sie docenienionym i szczęśliwym po wygraniu zasłużonej nagrody za swój talent i ciężki wkład w E-Gaming.