Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Konsolowa Scena Call of Duty 4 Multiplayer
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
*:::PLACHU:::*
Witam wszystkich. Jestem redaktorem serwisu CoD4.pl (największy Polski serwis poświęcony Call of Duty 4: Modern Warfare) obecnie zajmujemy się promowaniem PC-towej sceny Multiplayer w grze Call of Duty 4. Niestety do czasu ukazania się tej gry w Europie zamieszczamy jedynie informacje dotyczące samej gry aby zaspokoic ciekawską rzeszę jej fanów, którzy to z kolei już za nie długo będą zmagac się w swoich przyszłych klanach podczas rozgrywek ligowych budując w ten sposób polską scenę e-gaming-ową CoD4. My jako serwis mający za zadanie, zdawania relacji z tych rozgrywek, zarówno na poziomie światowym jak i europejskim z szczególnym naciskiem na polskie czołowe klany, postanowiliśmy z szacunku dla wszystkich graczy, bez względu na platformę jaką posiadają, zaproponowac także i wam "konsolowcą" współpracę. Dla tego mam do was kilka pytań:

1.Jesteście chętni do zaangażowania się w rozbudowę Polskiej Multiplayer-owej sceny konsolowej Call of Duty 4?

2.Czy macie w planach zakładanie własnych klanów oraz uczestniczenie w ligach zarówno Ogólnoświatowych jak i Europejskich?

3.Oraz czy chcecie abyśmy przeprowadzali z wami wywiady na temat samej gry i meczy a także relacjonowali wasze zmagania na konsolowej scenie CoD4?

4.A może są wśród was osoby chcące zajmowac sie tą właśnie sceną na naszym serwisie?

Mówiąc prościej chcemy dowiedziec się czy są wśród was poważni e-sportowcy. My jako stale rozwijający się serwis nie wykluczamy założenia własnej Dywizji Konsolowej do której wyselekcjonowalibyśmy zdolnych graczy. Oraz ewentualnej konsolowej ligi.

Jeżeli wyrazicie zainteresowanie w wspólnym rozwijaniu naszej pasji e-gaming-owej myślę że bez problemu mógłbym zangażowac z pośród was, kilka wybranych osób do tworzenia własnego działu konsolowego na naszym serwisie.

Czekam na posty oraz ewentualne maile pod adresem sk8plachu@gmail.com

Ps. Ten post nie ma pod żadnym pozorem pełnic funkcji Reklamy naszego serwisu. Jeżeli zamieszczony link do naszej strony jest dla was w jakimś stopniu "uciążliwy" proszę Moderatora działu o usunięcie samego linku a nie całego posta. Pozdrawiam użytkowników forum oraz ekipę "zgredzioli" (tak też was czytam z tym że posiadam jedynie PS2...).
Adi_TEAM LBN
Odpowiedz na pierwsze 3 pytania brzmi TAK. Od dawna czekalem by ktos zorganizowal cos powaznego jesli chodzi o konsolowy gaming. Co do 4 pytania to nie jestem pewien czy znajde czas. Mam nadzieje ze polska scena CoD4 na PS3 bedzie duza. Teraz tylko czekac do premiery i biegiem do sklepu!!!

WHO WILL BE OWNED?? biggrin.gif
xeda
Tez mam taka nadzieje co ty Adi ze PS3 scena Cod4 bedzie na tyle duza aby mozna w polsce zorganizowac jakeis rozgrywki klanowe ,solowe ewentualnie. Mysle ze duza ilosc graczy z RFoM przezuci sie na Cod4 jak wyjdzie. Pozdro dla fpsowcow.
bolekps3
ja napewno sie zaopatrze w giere
Faranell
Ja pewnie tez zaopatrze sie w Coda4;) Ekipa bedzie smile.gif I DZIEKI nam na pewno scena bedzie wygladac lepiej;d
Kevinus
Seria CallOFDuty zajmuje sie od czesci pierwszej. naleze do klanu o tradycji od COD1 zaopatrzam sie w Cod4 zarowno na PS3 jak i na PC , mam nadzieje na to ze wiecej graczy z polski bedzie posiadalo ta ze wersje . Chcialbym przylaczyc sie do gry. Za soba mam juz 3,5 roku gry w Cod-y takze znam pewne smaczki i mam co nieco umiejetnosci.
POSNANIAK
pomysł selekcji graczy przez jakiś tam serwisik jest do bani co to wogóle ma znaczyć????? selekcji to dokanamy między sobą;d . liga krajowa????? to kompletny bezsens: tylko grając regularnie przeciw graczom z zagranicy można podnosić swoje umiejętności. dlatego prawdziwa liga będzie na console gaming. od kiszenia się we własnym krajowym sosie nikt nie zacznie kopać tylków najlepszym zza granicy.
CYTAT(POSNANIAK @ 21 10 2007, 11:53) *
piszę więc jeszcze raz: pomysł selekcji graczy przez jakiś tam serwisik jest do bani co to wogóle ma znaczyć????? selekcji to dokanamy między sobą;d . liga krajowa????? to kompletny bezsens: tylko grając regularnie przeciw graczom z zagranicy można podnosić swoje umiejętności.

Ale czy ty wogóle wiesz o czym ja napisałem? masz jakaś błedną interpretacje. Serwis będzie zajmowac sie pisaniem nie tylko o PC-towej scenie ale także Konsolowej a co do selekcji to mamy na myśli nasz własny team który sami wybierzemy. Nikogo na razie ani nie zapraszamy, ani nie odprawiamy z kwitkiem. Jeżeli każdy by miał takie podejście jak ty to nie istniała by żadna scena e-gamingowa tylko same ligi między narodowe. A wiesz dla czego ludzie tacy jak ty grają tylko z zagranicznymi klanami? Dla tego że konsolowa scena e-sportowa jest o wiele mniejsza i mniej popularna od PC-towej co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie. Przez co niektórzy na prawdę dobrzy gracze nie świadomi tego że ich umiejętności mogą byc kiedyś coś warte albo stac się powodem dumy dla reszty polskiej sceny zarówno konsolowej jak i PC-towej, nawet nie pomyśleli by żeby grac w jakimś klanie i szukac w internecie jednej z bodajże 5 stron oferujących rozgrywki dotyczące waszego sprzętu bo dla "zielonych" w temacie może byc to czarna magia. Tym czasem ja oferuje zwykłą współpracę która może tylko po lepszyc sytuacje e-sportu konsolowego w polsce. Mogło to zabrzmiec troche zbyt patriotycznie ale tak to już jest. Jeżeli nie wykażecie żadnego zainteresowania napewno nie będziemy was zmuszac bo było by to bez celowe. Nam zależy na wciągnieciu was na równy poziom z Pc-towcami ale to od każdego z was zależy czy chcecie się za angażowac czy nie. Więc nie zniechęcajcie ani nie namawiajcie nikogo niech zainteresowani wyrażą swoje opinie.

Sory za dziką składnie ale mam duzo pracy i mało czasu.

A i jescze dodam że nie wiem pod jakim względem gra w ligach międzynarodowych wyklucza grę w lidze która my moglibyśmy utworzyc.
Pozdrawiam.
Adi_TEAM LBN
W sumie obaj macie po trochu racje. Mysle ze taka liga krajowa przyda sie chociazby po to zeby wylonic najlepszych polakow a pozniej stworzyc z nich jeden klan i ruszac na arene miedzynarodowa (tak jak zrobilismy w resie).
POSNANIAK
CYTAT(*:::PLACHU:::* @ 27 10 2007, 23:41) *
CYTAT(POSNANIAK @ 21 10 2007, 11:53) *
piszę więc jeszcze raz: pomysł selekcji graczy przez jakiś tam serwisik jest do bani co to wogóle ma znaczyć????? selekcji to dokanamy między sobą;d . liga krajowa????? to kompletny bezsens: tylko grając regularnie przeciw graczom z zagranicy można podnosić swoje umiejętności.

Ale czy ty wogóle wiesz o czym ja napisałem? masz jakaś błedną interpretacje. Serwis będzie zajmowac sie pisaniem nie tylko o PC-towej scenie ale także Konsolowej a co do selekcji to mamy na myśli nasz własny team który sami wybierzemy. Nikogo na razie ani nie zapraszamy, ani nie odprawiamy z kwitkiem. Jeżeli każdy by miał takie podejście jak ty to nie istniała by żadna scena e-gamingowa tylko same ligi między narodowe. A wiesz dla czego ludzie tacy jak ty grają tylko z zagranicznymi klanami? Dla tego że konsolowa scena e-sportowa jest o wiele mniejsza i mniej popularna od PC-towej co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie. Przez co niektórzy na prawdę dobrzy gracze nie świadomi tego że ich umiejętności mogą byc kiedyś coś warte albo stac się powodem dumy dla reszty polskiej sceny zarówno konsolowej jak i PC-towej, nawet nie pomyśleli by żeby grac w jakimś klanie i szukac w internecie jednej z bodajże 5 stron oferujących rozgrywki dotyczące waszego sprzętu bo dla "zielonych" w temacie może byc to czarna magia. Tym czasem ja oferuje zwykłą współpracę która może tylko po lepszyc sytuacje e-sportu konsolowego w polsce. Mogło to zabrzmiec troche zbyt patriotycznie ale tak to już jest. Jeżeli nie wykażecie żadnego zainteresowania napewno nie będziemy was zmuszac bo było by to bez celowe. Nam zależy na wciągnieciu was na równy poziom z Pc-towcami ale to od każdego z was zależy czy chcecie się za angażowac czy nie. Więc nie zniechęcajcie ani nie namawiajcie nikogo niech zainteresowani wyrażą swoje opinie.

Sory za dziką składnie ale mam duzo pracy i mało czasu.

A i jescze dodam że nie wiem pod jakim względem gra w ligach międzynarodowych wyklucza grę w lidze która my moglibyśmy utworzyc.
Pozdrawiam.

ligę to mamy na console gaming ja w swoim imieniu dziękuję za rozgrywki krajowe. w fps-ach na ps3 graczy na dobrym poziomie jest max 20. ludzie nie poświęcają tyle czasu na granie żeby dojść do wprawy gwarantującej jakieś tam wyniki. mogę powiedzieć na przykładzie resistance : dobrych graczy obecnie aktywnych jest kilkunastu w klanie polish elite team(gramy codziennie także klanówki na CG) są jeszce kolesie z MiP-u ale w resi nie grają. konsole kupuje się raczej nie dla fps-ów to chyba wszyscy wiedzą i stąd mała ilość graczy w Polsce, konsol jest mało i to się szybko nie zmieni , a hardkorowców jeszcze mniej. obecnie polskich graczy na resistance jest ok 150 a z tego ilu dobrych to już napisałem więc tak szczerze to nawet nie ma z czego wybierać. CG małym serwisem???? tam grają wszyscy liczący się gracza fps na ps3, więc prosze nie umniejszać zanczenia ligi na CG dziwnymi tekstami typu "co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie." pozatym na Cg jest już ledder na cod4 i tam pewnie zagramy ."na równy poziom z Pc-towcami"?????? zapraszam na konsole i niech jakiś Pc-towiec zademonstruje swoje umiejętności przy pomocy sixaxisa. myszką to moja matka nawet potrafi celować że się tak wyrażę. europejska scena w fps-ach jest i my na niej jesteśmy bez niczyjej pomocy. sami się zorganizowaliśmy , wyselekcjonowaliśmy i gramy .pozatym cała twoja wypowiedz świadczy o zerowej orientacji jeśli chodzi o organizację meczy klanowych za pośrednictwem ps network oraz witryny CG . jeśli już chcesz wypowiadać się na ten temat to zasięgnij rady u lepiej zorientowanych ,a potem pisz. to nie jest taka partyzantka jak uwazasz. my nie gramy dla kasy i nagród tylko dla czystej satysfakcji kopania tyłków innym. to koniec tematu z mojej strony. pozdro adi jutro klanówka;p
CYTAT(POSNANIAK @ 28 10 2007, 23:21) *
ligę to mamy na console gaming ja w swoim imieniu dziękuję za rozgrywki krajowe. w fps-ach na ps3 graczy na dobrym poziomie jest max 20. ludzie nie poświęcają tyle czasu na granie żeby dojść do wprawy gwarantującej jakieś tam wyniki. mogę powiedzieć na przykładzie resistance : dobrych graczy obecnie aktywnych jest kilkunastu w klanie polish elite team(gramy codziennie także klanówki na CG) są jeszce kolesie z MiP-u ale w resi nie grają. konsole kupuje się raczej nie dla fps-ów to chyba wszyscy wiedzą i stąd mała ilość graczy w Polsce, konsol jest mało i to się szybko nie zmieni , a hardkorowców jeszcze mniej. obecnie polskich graczy na resistance jest ok 150 a z tego ilu dobrych to już napisałem więc tak szczerze to nawet nie ma z czego wybierać. CG małym serwisem???? tam grają wszyscy liczący się gracza fps na ps3, więc prosze nie umniejszać zanczenia ligi na CG dziwnymi tekstami typu "co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie." pozatym na Cg jest już ledder na cod4 i tam pewnie zagramy ."na równy poziom z Pc-towcami"?????? zapraszam na konsole i niech jakiś Pc-towiec zademonstruje swoje umiejętności przy pomocy sixaxisa. myszką to moja matka nawet potrafi celować że się tak wyrażę. europejska scena w fps-ach jest i my na niej jesteśmy bez niczyjej pomocy. sami się zorganizowaliśmy , wyselekcjonowaliśmy i gramy .pozatym cała twoja wypowiedz świadczy o zerowej orientacji jeśli chodzi o organizację meczy klanowych za pośrednictwem ps network oraz witryny CG . jeśli już chcesz wypowiadać się na ten temat to zasięgnij rady u lepiej zorientowanych ,a potem pisz. to nie jest taka partyzantka jak uwazasz. my nie gramy dla kasy i nagród tylko dla czystej satysfakcji kopania tyłków innym. to koniec tematu z mojej strony. pozdro adi jutro klanówka;p

"w fps-ach na ps3 graczy na dobrym poziomie jest max 20."

Tego nie wiesz zwłaszcza że ja chce rozmawiac wyłącznie o CoD 4.

"ludzie nie poświęcają tyle czasu na granie żeby dojść do wprawy gwarantującej jakieś tam wyniki"

Właśnie to chcemy zmienic.

"konsole kupuje się raczej nie dla fps-ów to chyba wszyscy wiedzą i stąd mała ilość graczy w Polsce"

Kupuje sie je dla gier miedzy innymi dla CoD 4 nie bacząc na to jakiego typu jest gra która nas interesuje, a CoD 4 namiesza w świecie większości graczy.

"CG małym serwisem???? tam grają wszyscy liczący się gracza fps na ps3, więc prosze nie umniejszać zanczenia ligi na CG dziwnymi tekstami typu "co sprowadza was do małych turnieji z zagranicznymi klanami za pośrednictwem nielicznych witryn internetowych które w jakiś sposób zrzeszają was abyście mieli z kim wogóle grac na normalnym poziomie." "

CG w porownaniu do prężnie rozwijających sie lig PC-towych jest bardzo małym serwisem. Niestety.

""na równy poziom z Pc-towcami"?????? zapraszam na konsole i niech jakiś Pc-towiec zademonstruje swoje umiejętności przy pomocy sixaxisa. myszką to moja matka nawet potrafi celować że się tak wyrażę."

Niestety nie posiadam konsoli ng. Ale widze że ty posiadasz komputer. Skoro tak łatwo jest celowac i klikac myszą zapraszam do zmierzenia się ze mną jestem byłym Pro graczem Call of Duty 2 po 2 miesięcznej przerwie w niespełna 2 tygodnie wróciłem już do najlepszej formy. Chętnie zademonstruje ci kilka moich popisowych Camp-Rashowych zagrywek Kampą na NoScoopie (NoZoom) oczywiście nie dam ci fory (ja mówie serio). Napisz do mnie na PW, mail albo GG (2528137). Jak tylko kupie PS3 co może byc kwestią 2/3 miesięcy chętnie pokaże ci że na padzie też potrafie grac. Pamiętaj że ja również jestem konsolowcem jedynie nie stac mnie na kupowanie takiego drogiego sprzętu.

"europejska scena w fps-ach jest i my na niej jesteśmy bez niczyjej pomocy. sami się zorganizowaliśmy , wyselekcjonowaliśmy i gramy"

Jest jej początek i dopiero sie rozwija a niestety z twojim podejsciem będzie sie długo działo. Co do zorganizowania i wyselekcjonowania to: No popatrz identycznie zrobiły setki tysięcy graczy PC-towych zanim ty w ogóle zainteresowałeś się e-sportem.

"pozatym cała twoja wypowiedz świadczy o zerowej orientacji jeśli chodzi o organizację meczy klanowych za pośrednictwem ps network oraz witryny CG"

Dziwnym trafem napisałem to w pierwszym poście. Nie mam większego pojęcia jak to wszystko u was działa. Wiem za to o wiele więcej o samym e-sporcie i zasadach jakie nim żądzą niż twoja osoba. Więc nie ubliżaj więcej mojej kompetencji w temacie e-gamingu . Jednocześnie proszę abyś napisał w tym poście wszystko co powinienem wiedziec na ten temat żeby prowadzic z tobą dalszą dyskusje.

"my nie gramy dla kasy i nagród tylko dla czystej satysfakcji kopania tyłków innym"

Jeżeli w waszych leadrach można by wygrywac duże nagrody pieniężne nie przyjmował byś ich? A jeżeli byś je przyją to co by to dla ciebie oznaczało? Że grasz dla pieniedzy? Nie pisz pochopnie bo możesz obrazic innych graczy tylko za to że mogą chciec posiadac szanse poczuc sie docenienionym i szczęśliwym po wygraniu zasłużonej nagrody za swój talent i ciężki wkład w E-Gaming.
xeda
Popieram kolege Placha.
To samo mowi Posnaniak co i ja tobie ale ciebie sie nie przekona ,spox kazdy ma swoje zdanie i tak bedziemy grac razem w fps konsolowe,pozdro:)
POSNANIAK
CYTAT(*:::PLACHU:::* @ 29 10 2007, 01:57) *
Niestety nie posiadam konsoli ng. Ale widze że ty posiadasz komputer. Skoro tak łatwo jest celowac i klikac myszą zapraszam do zmierzenia się ze mną jestem byłym Pro graczem Call of Duty 2 po 2 miesięcznej przerwie w niespełna 2 tygodnie wróciłem już do najlepszej formy. Chętnie zademonstruje ci kilka moich popisowych Camp-Rashowych zagrywek Kampą na NoScoopie (NoZoom) oczywiście nie dam ci fory (ja mówie serio). Napisz do mnie na PW, mail albo GG (2528137). Jak tylko kupie PS3 co może byc kwestią 2/3 miesięcy chętnie pokaże ci że na padzie też potrafie grac. Pamiętaj że ja również jestem konsolowcem jedynie nie stac mnie na kupowanie takiego drogiego sprzętu.

łuuu prawie sie przestraszyłem. pc to uzywam zgodnie z przeznaczeniem , czyli : do netu , grafiki , obróbki zdjęć itd nikt juz mnie nie zmusi do grania na piecu, grałem dawno temu i naprawdę nie mam ochoty na traumatyczne przezycia związane z graniem na pc (no wiesz ciągłu upgrade sprzetu , samozawieszające się okienka itd). od tego są konsole , a jak ktoś jest masochistą to niech grzeje blachę ja sie wyłączyłem z tego 9 lat temu i nic już tego nie zmieni. więc jak się zaopatrzysz w ps3 to zapraszam. ja nie będę się silił na jakieś śmieszne wyzwania bo naprwadę nie muszę nic nikomu udowadniać, z tego się naprawdę kiedyś wyrasta. peace
Po pierwsze nie musisz sie przede mną tłumaczyc ja rozumiem ze niektórzy boja sie porażki jak ognia jeżeli chcesz powiedziec coś na ten temat pisz na PW juz raz to napisałem. A nieco wracając do tematu nie da się ciebie przekonac do swoich racji a ze znam już twoją opinie to albo pisz sensowne posty które wnoszą coś nowego do tematu albo zajmij sie pisaniem w innych tematach. Nie za śmiecaj tego topicu dziecinnymi sprzeczkami i textami ubliżającymi innym graczą np. ze względu na posiadany sprzęt jednocześnie zadzierając nos na wszystkich którzy maja inne zdanie niż ty.
Mam nadzieje że tym razem zrozumiałeś co napisałem w przeciwnym razie poproszę moderatora aby kasował każdy następny "bezpłodny" post. "peace" or out.
POSNANIAK
nie zasłaniaj sie moderatorem ,proponuje jeszcze o pomoc poprosić matkę i pana boga. zucasz bezsensowne wyzwania. jeśli już to ja tez takie żucę : możemy zagrać w resistance online 1vs1 i przysięgam że jeśli zabijesz mnie choć raz przyznam Tobie rację. czy poziom wyzwania jest wystarczajaco absurdalny jak dla Ciebie?????wiesz dobrze że byłbyś bez szans tak jak ja na cod więc po co te teksty. na tym kończę i przestań się napinac tak zwany "profesjonalny graczu" bo to moje umiejętności ludzie odpisujący w tym topicu znają a o tobie nikt nie słyszał. nie moge sie doczekac aż kupisz ps3 i zagramy w coś bardziej dynamicznego niz camperskie cod. kończę na tym i do zobaczenia na ps network
ps. kto tu zadziera naosa tzw. "profesjonalny graczu" , osobiste wycieczki pomine milczeniem. zauważ że nazywasz CG małą witryna a sam proponujesz coś czego rozumiem jeszcze nie ma;d;d;d;d generalnie tak to wychodzi jak blacharz pomyli fora.
Foxter
mi osobiscie wystarczy CG i mam do niego wieksze przekonanie niz do nie istniejacego serwisu. w tym przypadku istnieje tylko pomysl na powstanie takiej sceny. polskie klany nie potrzebuja codziennych konfrontacji midzy soba. wystarczy raz na jakis czas zagrac przy piwku pomiedzy soba mecz sparingowy i to wszystko. no chyba, ze wystarczy wam informowanie innych o wynikach takich sparingow biggrin.gif

no, ale probuj... jestem ciekawy co z tego wyjdzie. rozumiem, ze to bedzie taki polski CG? tak?
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Foxter @ 30 10 2007, 21:12) *
polskie klany nie potrzebuja codziennych konfrontacji midzy soba.

ale niektorzy gracze(np. ja) potrzebuja
Darnok
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 30 10 2007, 22:42) *

No to jesteś jednym z nielicznych, a z kilku osób nie da się zrobić sceny. Inicjatywa fajna, ale mam dwa pytania:
- Jak uatrakcyjnisz rozgrywkę, zakładając, że stałych klanów (liczę ogólnie Ps3), którzy coś "chcą" (nie wszystkim się fox udaje biggrin.gif patrz "warhawk" hiehie) jest 3 w porywach do 4 (MiP biggrin.gif, NBK, POL, (303 jak jeszcze istnieje), jak któryś zapomniałem to przepraszam).
- jak w ogóle chcesz zachęcić do gry te 3 klany, zakładając, że niektóre klany mogą niechętnie do takich inicjatyw podchodzić (koszulka dla lidera, breloczek? 10 tyś w żywej gotówce?)

Prawda jest taka, że dopóki braknie ludu, to nie ma mowy o konsolowym e-sporcie, przynajmniej nie teraz. Identycznie było na komputerach (albo ps2)- kto by 5 lat temu pomyślał, że taka fajna moda z zachodu zagości u nas na dobre? Pomysł fajny, ale nie teraz. Powróć do tego tematu (o ile interesują cię inne gry) po premierze "Battlefielda" , "Killzone 2" ew. COD5 gdy jeszcze kilka tysięcy osób w Polsce czarnulki nabędą (i by przynajmniej 10% miało dostęp do internetu)

POSNANIAK:<joke mode on> Nuub żeś biggrin.gif tagger jeden i larker biggrin.gif <joke mode off>
Adi_TEAM LBN
LOL jesli chodzi o CoD to jednak dla POL wystarczy CG. W Polsce w CoD z tego co wiem sa 2 klany MiP i POL wiec o lidze nie ma mowy. A Plachu juz sie chyba sam zagubil w tym co chcial stworzyc i rzucil to w p izdu.
POSNANIAK
CYTAT(Darnok @ 3 01 2008, 17:04) *
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 30 10 2007, 22:42) *

No to jesteś jednym z nielicznych, a z kilku osób nie da się zrobić sceny. Inicjatywa fajna, ale mam dwa pytania:
- Jak uatrakcyjnisz rozgrywkę, zakładając, że stałych klanów (liczę ogólnie Ps3), którzy coś "chcą" (nie wszystkim się fox udaje biggrin.gif patrz "warhawk" hiehie) jest 3 w porywach do 4 (MiP biggrin.gif, NBK, POL, (303 jak jeszcze istnieje), jak któryś zapomniałem to przepraszam).
- jak w ogóle chcesz zachęcić do gry te 3 klany, zakładając, że niektóre klany mogą niechętnie do takich inicjatyw podchodzić (koszulka dla lidera, breloczek? 10 tyś w żywej gotówce?)

Prawda jest taka, że dopóki braknie ludu, to nie ma mowy o konsolowym e-sporcie, przynajmniej nie teraz. Identycznie było na komputerach (albo ps2)- kto by 5 lat temu pomyślał, że taka fajna moda z zachodu zagości u nas na dobre? Pomysł fajny, ale nie teraz. Powróć do tego tematu (o ile interesują cię inne gry) po premierze "Battlefielda" , "Killzone 2" ew. COD5 gdy jeszcze kilka tysięcy osób w Polsce czarnulki nabędą (i by przynajmniej 10% miało dostęp do internetu)

POSNANIAK:<joke mode on> Nuub żeś biggrin.gif tagger jeden i larker biggrin.gif <joke mode off>

oczywiście Darnok buraku swoje 96000 killów zrobiłem wyłącznie bullsayem przyklejając gościom tagi do dupy , oczywiście chowając sie przezornie za murkiem albo w krzakach , no i czasem laarkiem także z ukrycia.;p;p;p
bolekps3
darnok ty też tu jesteś laugh.gif bedzie siedziało zguba tego forum jest bliska starwars.gif
Darnok
Posnaniak: No i widzisz, prawda nie boli smile.gif nożem bym cię w resie pojechał chytry_.gif
Bolek: Jak Ty tu już jesteś, to ja już martwy jestem chytry_.gif
W sumie temat martwy, nawet autor się już nim nie interesuje...
CYTAT(Darnok @ 7 01 2008, 20:48) *
Posnaniak: No i widzisz, prawda nie boli smile.gif nożem bym cię w resie pojechał chytry_.gif

Racja racja bo to ja czekam na inicjatywę. Pomyślcie co mnie obchodzi wasz los?? Czy ja jestem działaczem charytatywnym? Jak są zainteresowani jest liga nie ma zainteresowanych nie ma ligi PROSTE. Zdecydujcie sie to może odpisze macie szanse róbcie z tym co chcecie ja mogę tylko pomóc czekam na posty od osób które jeszcze sie nie wypowiadały.
Adi_TEAM LBN
CYTAT(*:::PLACHU:::* @ 24 04 2008, 12:24) *
CYTAT(Darnok @ 7 01 2008, 20:48) *

Racja racja bo to ja czekam na inicjatywę. Pomyślcie co mnie obchodzi wasz los?? Czy ja jestem działaczem charytatywnym? Jak są zainteresowani jest liga nie ma zainteresowanych nie ma ligi PROSTE. Zdecydujcie sie to może odpisze macie szanse róbcie z tym co chcecie ja mogę tylko pomóc czekam na posty od osób które jeszcze sie nie wypowiadały.

Niestety sie troche spozniles z tym postem bo liga sie wlasnie robi. Ludzie z www.call4duty.pl lacza sie z arenywalk.pl i ma z tego powstac pierwszy polski portal taki jak CG/CB/GB
klim
Oby sie coś ruszyło bo może to zachęci jakoś do gry i tworzenia klanów. Granie w klanie jest fajne tongue.gif

Dobra liga resa będzie!! 2 miejsce mamy pewne biggrin.gif
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 24 04 2008, 13:17) *
Niestety sie troche spozniles z tym postem bo liga sie wlasnie robi. Ludzie z www.call4duty.pl lacza sie z arenywalk.pl i ma z tego powstac pierwszy polski portal taki jak CG/CB/GB

Minęło sporo czau i co macie?? ;] i bądź tu miły.. Nie macie nic. Te dwa serwisy tak sie połączyły że niech was.. Bo wiecie dużo osób gada że sam zrobi to i to i tamto i będzie świetnie ale na gadaniu się zwykle kończy. Dla tego ja wysunąłem do was inicjatywę wspólnego stworzenia ligi. Nie chcieliście mojej pomocy więc przykro mi teraz już jest za późno miłej zabawy może kiedyś jak będe miał własną konsole wysunę taką propozycje jeszcze raz. MOŻE. Puki co zastanówcie się nad waszym podejściem do tego typu spraw.
Mihau_ALU
Nieoficjalna "jeszcze" Polska Liga Cod4 - PS3
Zapraszam zainteresowanych. Forum ma dopiero tydzien, ale szybko sie rozwija. Liga beta rusza od przyszlego piatku. Zgloszenia klanow maximum do 11-go czerwca.
klim
Zanim arenywalk się tam z tym callofduty4.pl połączą to już cod5 wyjdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.