rkBrain
20 10 2007, 23:04
Gra jeszcze nie miała premiery ale temat przyda się już teraz. Wpisujcie swoje dane. W treści podajcie skąd jesteście. Będzie można się powymieniać kartami. Dodatkowo podajcie gdzie można nabyć booster packi w przystępnej cenie. Za miesiąc zamieszczę w pierwszym poście aktualną listę graczy. Mam nadzieję, że będą organizowane oficjalne turnieje.
Martwi mnie sprawa quiterów oraz drukowanie kart. Nie wiem jak to będzie rozwiązane. Przydałaby się czarna lista osób nagminnie wychodzących z gry.
Lista graczy:
PSN ID: rkBrain
PSN ID: San-sama
PSN ID: maxi33
PSN ID: faranel
PSN ID: Welna_PL
PSN ID: Gerath
PSN ID: Wendieg0_Pol
PSN ID: mksbart
PSN ID: Editore
PSN ID: dzordz
PSN ID: Kukles-PL
PSN ID: Michciu
PSN ID: YukiDeSan
PSN ID: SZKoDNik_PL
PSN ID: izikk
PSN ID: San-sama
Juz nie moge doczekac sie potyczek online

Mam nadzieje, ze tutaj ludzie beda fair i nie beda drukowac kart(z drugiej strony karty to polowa sukcesu bo liczy sie takze strategia

)
PSN ID: maxi33
Faranell
21 10 2007, 09:11
PSN ID: faranel
Tanie boostery? amazon.com
Mam nadzieje,ze jakos to wszystko bedzie dobrze rozwiazane:) Oko bede mial pewnie za tydzien w piatek,jesli nie to za 2;d
karol885
21 10 2007, 10:07
PSN ID: Welna_PL

)
PSN ID: Gerath
wendiego
22 10 2007, 17:58
Nick: Wendieg0_Pol
Czy ktoś z obecnych tu będzie sciągać Eye of Judgment z USA ? Albo na allegro, ktoś może wygrał aukcję, gdzie sprzedawane były wersje USA?
karol885
22 10 2007, 18:49
CYTAT(wendiego @ 22 10 2007, 18:58)

Czy ktoś z obecnych tu będzie sciągać Eye of Judgment z USA ? Albo na allegro, ktoś może wygrał aukcję, gdzie sprzedawane były wersje USA?
Ja i faranell jestesmy jendnymi z tych szczesliwcow ktorzy zdazyli kupic na aukcji allegro
BartIrlandia
26 10 2007, 08:53
PSN ID: mksbart

za godzinke bede juz mial
PSN ID: Editore
Ja swoją kopię będę miał już w środę

W zeszłym tygodniu wyczaiłem
polski sklep internetowy co sprzedaje karty i talie podstawowe i w środę też dotrą do mnie boosterki, to sobie dopalę zestaw podstawowy

Kto chętny do gry w Halloween ?
karol885
8 11 2007, 11:24
Pierwszy turniej EoJ odbedzie sie juz w niedziele. Jesli ktos jest chetny to oto link do wszystkich informacji :
http://gamelord.pl/index.php?option=com_co...3&Itemid=31 Niestety ja jeszcze nie otrzymałem swojej wersji wiec udziału wziąć nie moge ;(
rkBrain
17 11 2007, 22:09
Egzemplarz z Allegro okazał się niewypałem. Wyszły lepsze gry a czterech stów szkoda, więc... Dziękuję za uwagę.
Faranell
19 11 2007, 09:02
CYTAT(rkBrain @ 17 11 2007, 22:09)

Egzemplarz z Allegro okazał się niewypałem. Wyszły lepsze gry a czterech stów szkoda, więc... Dziękuję za uwagę.
A czemu niewypal? Kupowales u Mrowka?
rkBrain
19 11 2007, 20:42
Tak. Gościu trochę niepoważny. Pierwszy raz chyba taki interes robił. Wlepili mu cło na granicy. Teoretycznie mógłbym się domagać wysłania towaru za wylicytowaną cenę ale dam sobie spokój. Nie napisałem mu negatywa bo gościu zwrócił kasę.
EYE OF JUDGMENT - SERVERY SĄ REGION FREE !!!! NIE SIAĆ PLOTEK.
Faranell
21 11 2007, 15:46
CYTAT(Gerath @ 21 11 2007, 08:50)

Gosh.... servery sa region free ale zobacz sobie czy zagrasz z kims customa,jesli posiadacie rozne wersje.Wydaje mi sie,ze nie powinno byc problemow,ale jakos kumpel mial problem:) Sprawdze to dzisiaj i dam znac.
Hehe niestety nie mozna zagrac customa,posiadam wersje USA kumpel Euro i przy wchodzeniu do pokoju wyskakue "Room is Full" . Ma ktos tez tak?
Gram regularnie z gościem z USA i jakimś Koreańczykiem nie mam z tym absolutnie żadnych problemów.
Room is full wyskakuje ponieważ może się ktoś wbijać do pokoju tuż po jego założeniu.
karol885
21 11 2007, 17:40
CYTAT(Faranell @ 21 11 2007, 15:46)

Gosh.... servery sa region free ale zobacz sobie czy zagrasz z kims customa,jesli posiadacie rozne wersje.Wydaje mi sie,ze nie powinno byc problemow,ale jakos kumpel mial problem:) Sprawdze to dzisiaj i dam znac.
Hehe niestety nie mozna zagrac customa,posiadam wersje USA kumpel Euro i przy wchodzeniu do pokoju wyskakue "Room is Full" . Ma ktos tez tak?
Faranel "Room is Full" nie ma nic wspólnego z regionami. Sam mam wersje USA(ta sama co Ty) a grałem z TCZYSEM (wiesz o kogo chodzi) który kupił giere w Hiszpanii i nie ma kompletnie żadnych problemow. Poprostu ktos sie wbija do waszego pokoju. Swoja droga wkurza brak opcji np. private room gdzie mogly by wejsc tylko osoby zaproszone
Faranell
21 11 2007, 18:48
CYTAT(karol885 @ 21 11 2007, 17:40)

CYTAT(Faranell @ 21 11 2007, 15:46)

Faranel "Room is Full" nie ma nic wspólnego z regionami. Sam mam wersje USA(ta sama co Ty) a grałem z TCZYSEM (wiesz o kogo chodzi) który kupił giere w Hiszpanii i nie ma kompletnie żadnych problemow. Poprostu ktos sie wbija do waszego pokoju. Swoja droga wkurza brak opcji np. private room gdzie mogly by wejsc tylko osoby zaproszone
Welna to wlasnie z Tczysem probowalismy;D
Wieslawa
1 12 2007, 12:17
PSN ID: dzordz
Witam , gdzie na sieci mozna znalesc pelne zasady , opis mechanizmow i spis wszystkich kart z opisem ich dzialania ? Przymiezam sie powli do tej gry , ale chcialem zobaczyc czy bedzie mi sie podobala

Karcianki lubie , ale chodzi o same mechanizmy , czy to cos jak TTG rodem z FF VIII , czy bardziej M:tG podobne cos

Pozdrawiam
Wieslawa
2 12 2007, 16:44
CYTAT(Byron @ 1 12 2007, 14:44)

Witam , gdzie na sieci mozna znalesc pelne zasady , opis mechanizmow i spis wszystkich kart z opisem ich dzialania ? Przymiezam sie powli do tej gry , ale chcialem zobaczyc czy bedzie mi sie podobala

Karcianki lubie , ale chodzi o same mechanizmy , czy to cos jak TTG rodem z FF VIII , czy bardziej M:tG podobne cos

Pozdrawiam

w temacie PS3 / eye of judgment... Tutaj jakbyś nie zauważył znajduje się spis graczy online
michciu77
2 12 2007, 19:42
No to jeszcze ja

PSN ID: Michciu
powoli zaczynam rozumieć o co w tym wszystkim chodzi

piszcie!
YukiDeSan
Sosnowiec
Bosterki bede zamawial w boxach z ebaya, wiec jak ktos chetny to sie z cena dogadamy, wymiany tez wchodza w gre, ale tylko w obrebie miasta w ktorym mieszkam....karty latwo ulegaja uszkodzeniu i trzeba placic dodatkowo za wysylke
izikk
Mysłowice..
widzę, że na forum mamy graczy z Katowic / Mysłowic / Sosnowca w Judgmenta... Ciekawe, ciekawe...
rkBrain
15 02 2008, 20:55
Aktualizowałem listę.
PS. Ja niestety skapitulowałem. Kupno gry nie jest problemem. Problemem jest rozbudowa talii. Wiadomo, że można grać podstawowym deckiem ale mija się to z celem. Tym bardziej, że pod koniec marca wychodzi nowa seria kart. Ja równie dobrze będę bawił się przy Warhawku za znacznie niższą cenę. Minimum dla Eye of Judgment to ponad 350zł.
EDIT: Znalazłem na eBay dobrą ofertę. 170zł w tym kamera i koszty przesyłki. Jeśli się poszuka to można znaleźć. Gra ukazała się jakiś czas temu więc ceny cały czas spadają.
rkBrain
20 03 2008, 23:39
Czy ktoś z tej listy jeszcze gra? Kukles i izi wystawili na Pchlim Targu więc ich skreśliłem. Jeśli ktoś już nie gra niech wyśle mi wiadomość.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.