Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy Xbox Live Gold przez cały rok!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ping
nie wiem jak Wy to robicie ale ja próbuje wstukać na moje jedno konto drugi kod po dwóch dniach i i tak nie mogę. kod stworzyłem na innego maila niż wcześniej.
ShtaS
na jednego GT możesz nabić tylko 100 pkt. Jeśli chcesz otrzymać na tego samego GT więcej pkt to musisz na danym, utworzonym w serwisie koncie malować nowe bryki, oceniać te istniejące i za o wszystko dostajesz kolejne punkt. Zostaną ci one "wypłacone" jakoś we wrześniu - wtedy otrzymasz na podanego przy rejestracji maila kod doładowujący (którego wartość będzie zależeć od tego ile "zarobiłeś" podczas trwania promocji).
signap
O dziwo wczoraj na moim koncie do GT zrobilem 100 i jakos przez przypadek potem znalazlem dodatkowe 2x, dzisiaj maluje, oceniam i nadal 200 confused.gif
saptis
Nabilem juz kilkaset punktow na podanej wczesniej stronie, wczoraj wpisalem kod na 100 MSP na odpowiedniej stronie i udalo sie. Dzisiaj 24 h po wpisaniu tamtego chce wpisac kolejny i wyskakuje napis, ze wykorzystalem juz maksymalna ilosc kodow promocyjnych.

Na stronie promocji rejestrowalem sie danymi innymi niz konto XBL US i pierwszy kod z 100 MSP zaakceptowalo normalnie.
Mam kody, ale zadnego nie chce mi przyjac.
Co to ma byc ? smile.gif
signap
poczytaj strone lub 2 wstecz wink.gif
saptis
Nie pamietam danych na ktore zdobylem te kody, wyglada na to, ze bede musial zalozyc nowe konto XBL i na stronie promocji i grac codziennie na tym jednym. smile.gif
Dziobak_
Słuchajcie, czy to nie jest przypadkiem tak, że na jedno konto mailowe zdobywamy te 2k MSP, skrzynek mamy np. 10 co daje nam łacznie te 20 koła punktów i potem możemy wszystkie 10 kodów wpisac na jednym GT?
Nitro619
CYTAT(Dziobak_ @ 15 07 2008, 13:20) *
Słuchajcie, czy to nie jest przypadkiem tak, że na jedno konto mailowe zdobywamy te 2k MSP, skrzynek mamy np. 10 co daje nam łacznie te 20 koła punktów i potem możemy wszystkie 10 kodów wpisac na jednym GT?

hm a czy wydaje ci się że jeśli teraz Microsoft'owi chciało się zakładac blokadę ( możliwość wpisania tylko jednego kodu na dane konto) na marne 100 MSP to nie założy takiej samej na kody po 2 000 pkt. ? Poza tym inną sprawą jest że jesli więcej osób tak wali (po 20 kont na głowę ) to wszyscy będziemy mieli farta jeśli dobiejmy do 1 000 MSP na konto, bo coś czuję że te 24 000 000 MSP to szybko zejdą ... closedeyes.gif
signap
MS nic nie zmienil w tej sprawie ze kupujac gre Arcade z konta NoobX1235 bez problemu zagrami na koncie 12MasterChiefRox21?
ShtaS
Nope, nadal ten sposób działa : )
signap
Moze zle to ujelem, MS dal 100msp na 1 konto po przez kod za auto na maila- moze to jest jakis specialny kod po skonczeniu akcji ktory nie pozwala na granie z innego konta?
MasterShake
drugi miesiac mam lajwa za darmo, fajnie jest
TomisH
CYTAT(Dziobak_ @ 15 07 2008, 12:20) *

Skoro już 100MSP się nie da, to nie będzie się dało całości.
signap
cos mi sie wydaje ze 50x2 dostajemy tylko raz 50 za oceniane wozu, za dodanie nowego juz. Czy tylko ja tak mam?
Lucek
CYTAT(signap @ 18 07 2008, 12:52) *
cos mi sie wydaje ze 50x2 dostajemy tylko raz 50 za oceniane wozu, za dodanie nowego juz. Czy tylko ja tak mam?

codziennie tak mozna - ja mam juz 800 punktow. limit to 2000 podobno
signap
no robilem na swoich kontach i wpadlo mi tylko 50 a robilem 2 czynnosci confused.gif
Lucek
czasem to jakos dziwnie zlicza - na swoich innych kontach mam o 50 punktow mniej a robilem wszystko tak samo confused.gif
ShtaS
Ja zazwyczaj dostawałem 100 dziennie, a wczoraj na jednym z kont weszło mi tylko 50 oO Natomiast na innych normalnie po 100
Nitro619

No i (pipi) pięknie, dziekuję osobiście wszystkim osobom które porobiły po sto kont catfight.gif Sam mam 2 i na jednym uzbierałem 750 MSP, na drugim 650...jak to mówią lepsze to niż nic no ale mogło być lepiej dużo... sad.gif
ShtaS
No, szkoda ze sie skonczylo, ale starczy akurat na uno rush, turtlesy, zume i zmiane gt. To do nastepnego xD
signap
oby jakos MS podciagal do tych minimalnych 800 bo co ja zrobie z 600msp confused.gif kupie sobie avatara?
Nitro619
CYTAT(signap @ 18 07 2008, 15:49) *
oby jakos MS podciagal do tych minimalnych 800 bo co ja zrobie z 600msp confused.gif kupie sobie avatara?

no ja mam tą samą sytuację, chciałem sobie kupić jakiś DLC ale brakuje mi tych 100 MSP, to je po prostu na allegro dokupię jak już będę miał te 700... trzeba sobie jakoś radzić ;p
ShtaS
noo, do 800 to nie trudno dobic - kody na 100 pkt są po 5 zeta.
kuruku
Mam 700 pkt., a za rejestrację 100 pkt. Mimo, że pierwsza setka wliczona jest do ogólnej punktacji, to może kod, który przyjdzie na maila będzie zawierał te 700 pkt. Wtedy w sumie wyszłoby 800. Mam nadzieję, że tak będzie.

To co teraz? Czekamy, aż do września?
signap
5 za 100 to raczej nie warte
ShtaS
jak komus brakuje 100 albo 50 pkt do gry/ map packa za 800 MP to imo OPŁACA SIĘ.
signap
kto sprzedaje 100msp?
Krzys PL
xboxonline77
RobertKWL
CYTAT(ping @ 12 07 2008, 22:41) *
zróbcie sobie 100 gamertagów i w ciągu 20 dni macie 200000 punktów.

Ale to i tak na każdym będzie tylko 2000 MSP. Więc czy jest sens ??
jasiopatryk
Jest, za 2000 MSP masz dwie gry Arcade i jakiś dodatek, które po pobraniu na dysk są dostępne na wszystkich kontach wink.gif
signap
mozna i 4 gry arcade wink.gif albo Tomb Raidera Aniversary (2400) jesli mamy normalnego TR Legend ( http://www.xbox.com/en-US/games/t/tombraideranniversary/ )

Btw to kiedy dadza nam te kody na tyle ile uzbieralismy?
Nitro619
CYTAT(signap @ 19 07 2008, 13:11) *
Btw to kiedy dadza nam te kody na tyle ile uzbieralismy?

powinni zacząć je rozsyłać koło połowy/końca września
Soniak
Pomimo że założyłem temat i jechałem po żebrakach smile.gif, to mam pytanie... Kto ma jeszcze dużo tych punktów? Zainteresowani pisać na PW smile.gif Mam sprawę hehe
Masher
Szkoda, że się skończyło. Dopiero teraz zobaczyłem, że coś takiego było. No cóż uroki wakacyjnych wypraw smile.gif
jasiopatryk
Mam kilkanaście kodów 100 MSP. Jak ktoś chce moge wysłać via PW (najlepiej wymienił bym się zdrapka za zdrapkę 100 MSP - 48 h)
signap
KOD
CB7HF-X22TD-C772F-CTYJB-PRWJW
JQ22J-T2Y8V-R2RRT-YPXWX-KCHPJ
PT6BQ-RC7J9-6VF4T-M8R97-PWVPJ
CFHTD-WRK8G-GTF6Y-R9RMM-76GR8
CB4KF-6T4QR-TB43G-TM6HQ-PBB8W
PP88M-WXVF3-23BB4-3B9K8-7KWJW

dawniej mi oferowano 48h kod teraz dam kilka ale kto pierwszy ten lepszy smile.gif
Owiec
Pierwszy zdjety przeze mnie. Dziekowa.
Masher
Może trochę za późno ale mogę się zamienić smile.gif
Gosc_Nawarko_*
Poratujcie kodzikiem chociaz jednym jezeli ze ktos mam wiecej. Prosze pisac na gg 4758068
alexx-1
Daj ktos chociaz jeden kod na PW.... pliiiissss slinotok.gif
signap
sprawdzales te pare postow wyzej?
Masher
Ja sprawdzałem i żaden już nie działa.

edit: nieaktualne
Nitro619
jak byłby ktoś zainteresowany to chętnie wymienię kod na 100 MSP za triala na 48h Xbox Live Gold wink.gif kontakt PW albo gg (987324)

edit: nieaktualne
Logan
Prosze o jeden kod.Mam teraz 3dni wolne i z ogromną checia bym popykał przez siec w BFBC.
z gory dziekuje.
marek1712
Uwaga - pojawił się nowy scam do wyłudzania kont graczy!
Dostajemy niby od jednego z przyjaciół wiadomość, że należy się zalogować na stronie ht*p://xboxpromotion.tk - wtedy dostaniemy 5000MSP i pół roku Golda. Nie należy tego robić - narażamy siebie na co najmniej utratę GT (a w gorszym przypadku - numeru karty kredytowej/płatniczej).
Poza tym adresy .tk przekierowują na inne strony; oryginalny adres tej strony to: h**p://h1.ripway.com/cr4zyh4ck3r/xbox/index.html - co najmniej podejrzane, bo MS wszędzie stosuje .aspx.
Raptis
ma ktoś triala 48h?tongue.gif pw plz !
KOSHAOLIN OBI
Od kilku dni można grać w gry multiplatformowe typu lost planet colonies całkowicie za darmo,
skoro na piecu grają bez opłat postanowiono i nam je znieść tylko nie wiadomo na jak długo. rolleyes.gif
Sztajniec
Serio? Fajna sprawa, szczególnie, że mam zamiar sprawić sobie Girsy jakoś niedługo : D

BTW - Może ktoś użyczyć zdrapkę? :F

Edit - El Loko Chocko mnie poratowal miesiecznym goldem, dzieki wielkie : DDD
Owiec
Gry sa ,az trzy - Lost Planet Coloniec, Shadowrun i jakas jeszcze jedna i za free beda do nastepnego updateu, tak wiec nie ma sie czym podniecac.
raVen20
wielka prośba-odstąpił by mi ktoś 1 zdrapkę 48h, chciałem przetestować grę sc4 na swoim łączu,będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.