Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy Xbox Live Gold przez cały rok!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
signap
na allegro zapewnie sprzedaja te kody ktore raz dzialaja na danym koncie a widac ze ludzie biora po pare sztuk wink.gif
il capitano
No, naiwni jacyś. Ślędzę temat i 100 wydałem na drobnostki choć chciałoby się więcej ale jednak szkoda na te obrazki themy. Paranoja. Tysiąc kroć lepsze obrazki można samemu zrobić lub znaleźć na necie.

Ogólnie jest jakiś sposób aby wrzucić obrazki samemu? wiem, że kamerką jakoś się robi ale nie mam czasu i kasy na takie gówi.enka jak kamerka.
signap
musialbys zrobic sobie taka karte i o ile nie trzeba dawac "kodu na gamerpic" to bys wstawil swoj :}

Halcos
Fuck yeah, 800 msp wpadło. Megaman 9 nadchodzi wink.gif Szkoda, że nie wiedziałem, że wiele kodów da się na jedno konto na Lajwie wbić, bo naklepałbym tych punkcików więcej.
Krzys PL
Może zły temat ale..
wymienię 15 zdrapek na 48h na 100 msp na europe
Dark AlexX
Ma ktoś może jakieś kody na 48h na zbyciu?...
Strong
Duzo jest gier na ktorych nie da sie grac majac zdrapki 48h ? W jakie sie nie da grac ? W Halo 3 da sie ?
Dziobak_
W gejo 3 nie możesz grac rankingu, reszta trybów styknie.
Strong
A w jakie gry nie da sie grac online ? Bo slyszalem ze sa takie...
Sztajniec
Na Allegro jakis typ sprzedaje zdrapki, 2 x 48h po 1,70 zł, w sumie nie tak duzo, jak ktos chce to jeszcze ma kilkadziesiat bodajze : p
Strong
Ja widzialem niedawno jak jakis kolo sprzedawal zdrapki po 70gr sztuka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.