Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy Xbox Live Gold przez cały rok!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Soniak
Witam!
Na początku chciałbym napisać że jest to ciekawostka i nie mam nic wspólnego z tym jak to wykorzystacie.

Na stronie www.bk.com/halo3 Burger King rozdaje darmowe kody na 48h. Wystarczy założyć pare kont na gmail usuwać "ciasteczka" i wiadomo co robić dalej.
Ta informacja to tylko ciekawostka!!
pozdrawiam
Soniak

ps. nie wiem do kiedy trwa akcja
Wampis
To nie są kody na konta USA?
DIXON
Na kazdy kraj.
Soniak
Dokładnie. Kody działają na każdym koncie.
jiloo
żałość.
polak nie potrafi przejsc obok i nie probowac czegos wykombinowac.
Wampis
Tu nie chodzi o kombinowanie. Zakładanie kilkudziesięciu kont byłoby przesadą, dlatego tytuł tematu jest na wyrost, ale załatwienie sobie dwóch, trzech kodów nie jest chyba niczym złym.
Thomas_PL
CYTAT
żałość.

Biedaczek...okazje są po to aby z nich korzystać.
Juchy
ale dla mnie sam temat jest zle podany
bo pisze sie o 48h a w temacie na caly rok
skoro nie wiadomo jak dlugo potrwa akcja o czym wpsomina sam autor to skad wiadomo ze to bedzie caly rok?

na poczatku jak wyszedl Xbox 360 podobna byla sytuacja tylko kazde konto to 1 miesiac XBLGOLD, dlugo to nie trwalo, i tu tez zapewne nie...
ale czemu nei maja skorzystac Ci co chca to nie wiem, jak rozdaja to brac smile.gif
Soniak
Wystarczy pomyśleć. To jest teoria. Jeśli jesteś w stanie założyć sobie odpowiednią ilość e-maili to w czym problem?
Interpretacja jest dowolna.

Jasne! Dlatego załozyłem temat. Jeśli dają to trzeba na tym korzystać, a swoja wiedzą chcę podzielić się z innymi:-)
ping
CYTAT(jiloo @ 21 10 2007, 17:04) *
żałość.

pewno zaraz kody wylądują na allegro wink.gif

inna sprawa że jak każdy masowo zacznie sobie takie kodziki załatwiać to pewnie dezaktywują wygenerowane na zapas kody smile.gif
__bercik07
najlepsze jest to ze te kody juz wyladowaly smile.gif na allegro a i w pt mozna znalesc, a ta informacja nowa niestety nie jest akcja juz trwa przynajniej tydzien( jak nie wiecej) bylo juz o tym wspomniane nawet w temacie H3 ale jak widac nikt tego nie przykukal.
ping
hehe, na forum widziałem delikwenta który mógł załatwić tyle kodów ile potrzeba i zastanawiałem się w jaki sposób on to robi. no nieźle smile.gif ja rozumiem do własnego użytku sobie zrobić 2-3 kody ale żeby handlować setkami to już troszeczkę nieładnie
Soniak
Ale jaki to zysk? laugh.gif Jak dla mnie trzeba bardzo się "zeszmacić" żeby zacząć handlować tym wśród ludzi.
__bercik07
niestety, niektorzy zaowazyli w tym szanse na wzbogacenie sie zerujac przy tym na niewiedzy innych:(...
Soniak
Dobrze że sytuacja stała się jasna cwaniak_.gif . Teraz każdy będzie mógł skorzystać i nie zostanie oszukany.

ps. kody nie są wysyłane na konta wp oraz interia whistling.gif

W związku z wieloma pytaniami ad. kodu pocztowego proponuję wpisać Minnesote czyli 55416
pozdrawiam
SiuSiu
jako zadośćuczynienie za moje złe czyny podaję prosty sposób na ich szybkie zdobycie:
zakładamy sobie konto e-mail na jakimś płatnym serwisie, obsługującym fuknkcję catch-all i jako maila w formularzu na stronie BK podajemy costamcostam@xyz.pl , gdzie costamcostam za kazdym razem zmieniamy, a xyz.pl to nazwa naszej domeny. Funkcja catch-all wyłapuje wszystkie maile które przychodzą na twoja skrzynke. Gdy masz ja uruchomiona jeśli ktoś wpisze np. zamiast słowa "xbox" slowo "xzbox" to funkcja ta go wyłapie i prześle na główne konto pocztowe. Nie wiem czy teraz to zadziała, ale 2 tygodnie temu szło bez zarzutów.
Soniak
Cieszę się że sprawa się rozwiązała:)
pozdrawiam i przestrzegam na przyszłosc że nie warto tak robić
McDriv3r
Dobra mam.Moze byc yahoo.com ;]
izon
Jakis ciemny jestem i ciagle jak wpisuje co trzeba tam zaszyfrowane" cyfry wpisac to mowi mi ze zle nie wiem czemu.Juz szlag mnie trafia 100 razy probowalem.Bylby ktos laskaw i dal mi ze dwa kody??smile.gif
Soniak
Daj mi na PW e-mail który założyłeś oraz hasło do niego. Kod wyśle Ci do wieczora.
pozdrawiam
qwerty_91
Działa wam ta strona?Mi wyskakuje
CYTAT
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
ArkejD
chyba koniec akcji...aby kodziki które sobie wygenerowałem trybiły..
McDriv3r
dzialaja.uzywam wlasnie ich.Uzylem narazie 2 z 50 ktore mam i narazie obydwa dzialaja.
ShtaS
jak jest z datą ważności tych kodów, wygenreowałem sobie jeden na tzw. czarną godzinę, ale ta nie nastąpi i tak przed wrześniem przyszłego roku.
Soniak
Z tego co wiem takie kody mają parę miesięcy "życia".
jarken
Czemu nikt jeszcze nie podał nowego sposobu? blink.gif
Wchodzimy na stronę z promocją: http://keepingittwisted.com/xbox_register.aspx
Wpisujemy fikcyjne dane (tylko wiek musi się zgadzać i wynosić ponad 18 lat).
Na następnej stronie wpisujemy kod w pierwszym polu: aa4xpn3
I przepisujemy kod weryfikacyjny. W ten oto sposób dostajemy kod na 48 godzin grania Live.
Możemy sobie tworzyć ich dowolną ilość. Zmieniamy tylko po literce w mejlu i loginie.
Wampis
Działa, no i dużo szybszy niż ten z BK. Dzięki za info.
jarken
Trzeba zaznaczyć, że kod działa na kontach silver i daje tylko możliwość grania online.

Można też trafić na 100 pkt MS i inne nagrody smile.gif
Wampis
No to akurat standard. Ale sposób jest niezły, bo nie trzeba tworzyć fikcyjnych maili. Akurat można kodów porobić, żeby do świąt starczyły.
qwerty_91
Dzięki za link, kody napewno sie przydadzą (jak ty znajdujesz te metody). Pamiętajcie ze kody są ważne tylko do końca lutego.

EDIT: Sory nie zauważyłem ze do 2009, co nie zmienia faktu ze do końca lutego wink.gif
Owiec
2009 roku...
Ziomu666
Gram właśnie na takim kodzie (czekam na normalnego Golda więc jakoś trzeba :P) w Far Cry-a na Live! i po każdym meczu oczekując na następny wywala mnie do menu głównego. confused.gif To wina tego kodu, czy może czegoś innego??
Lord Tidek
Czegoś innego, kody działają normalnie
Owiec
Raczej twojego neta, tego z kim grasz lub po prostu gra ma jakis problem.
McDriv3r
Czy ktos z was dostal 100 micro shitow?
Lord Tidek
CYTAT(McDriv3r @ 10 12 2007, 00:20) *
Czy ktos z was dostal 100 micro shitow?

Ja smile.gif ale tylko 1 raz
McDriv3r
Ile kodow zrobiles ze dostales?tongue.gif
Lord Tidek
3 biggrin.gif ale potem narobiłem ze 100 i nadal 2 mi nie wpadl, to jest zalezne totalnie od farta.
McDriv3r
Zrobilem z 10 ich kurde.Bardziej mi zalezy mi na micro niz na kodach.Moze do rana dostane xD
rafal180
Kody teraz wypadają bardzo sporadycznie tak raz na 200-300, oczywiscie mozna miec farta i wcześniej dostać, na innych forach głównie angielskich ludzie tych kodów robia sobie po 1000(w 1min 6kodów), a i wystarczy tylko zmieniać maila tzn jak wygenerujesz 1 kod to dajesz dwa razy wstecz dodajesz literke "a" do maila, hasło:a, potwierdzenie hasła:a, kod z obrazka i tak ciągle. Wszyscy walą tego sporo aby wygraś msp, ale też sa inne wygrane ale tylko jak mieszkasz w usa czyli przedni panel, forza2, xbox360 i inne, ludzie sobie po 10 paneli wygrywali czy po kilka gier. Kody 48h działaja na europe i usa, natomiast 100msp działa tylko na konto w usa ale jak wygracie 100msp to zakladacie sobie konto na usa, ściagacie co chcecie za punkty i jest to dostepne na waszym koncie w europejskim.

PS. Na allegro roi sie od aukcji z 48h xbox live, ludzie sprzedają je setkami nawet tysiącami, a widać ludzie idą na to i płacą za coś co jest za darmo.
McDriv3r
Zajefajnie.Wygralem panel ktory wysylaja tylko w stanach xD Moze trafie teraz na micro shity tongue.gif
qwerty_91
pogadaj z Zeratul'em moze ci wymieni.
TEAM Dabrowa Tar.
Ja w zaledwie 10 próbach wygrałem 2 razy po 100 micro s. (działa na konta USA- i tu chetnie wymienie te 200ms na kod działajacy na koncie europejskim-zainteresowanych PM) wygrałem tez teoretycznie 2gry forza2 i cos tam jeszcze confused.gif co z tego jak tego nie dostane sad.gif (Congratulations, you are a winner of 100 Microsoft Points to use on the Xbox LIVEÂŽ Marketplace or Zune.net (subject to verification). Your code to redeem your points on Xbox LIVE Marketplace or Zune.net is: ) na allegro kolesie sprzedaja kody po 1zł za 48h. Mam pytanie-czy taka zabawa jest ryzykowna-moga po IP dojsc do tych co nałapli kodów ??
Leon PL
no ja tez wygralem Twisted faceplate-a....nie mam pojecia jak go zdobyc...moze ktos ma znajomego (czy rodzine) w stanach ktory wysyla paczki do polski to by sie podalo adres tej osoby i prezenty by przylecialy do polski a nastepnie rozeslalo by sie je poszczegolnym winnerom thumbsup.gif glupie? ok
Dante
rodyine mam na florydzie to za jakis czas platem sie naciesze
qb3k
Łał, ja do tej pory 'wygrałem' tylko marne 100MS pointsów. Ale jak to tylko na Stany to kij z tym tongue.gif
marcin0903
To wyślij kodzik na PW skoro nie potrzebne tongue.gif , zrobiłem już z 30 kodów, nadal nic nie wpadło tylko te kody na 48h biggrin.gif
qb3k
Wiesz, ja już mam z 60 tych 48emek. 4 osoby zgłosiły się po te M$ pointy. Najpierw zobaczę czy nie działają faktycznie na EU a jak tylko na US to nie wiem tongue.gif konkurs jakiś? biggrin.gif
ArkejD
na 100 kodow 48h trafilem tylko raz na 100ms points, ktore odrazu polecialy na nowa trase do FM2 ;]
qb3k
Kto pierwszy ten lepszy

J9RJ3-QPBR4-83VHJ-HJYRJ-D3KPJ

Proszę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.