Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: slow-mo
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
czesio83
mam taki problem chciałem odpalić demo nowego unreala ale mi nie chodził poradzono mi bym zainstalował nowe sterowniki do kart graficznej gf-8600 zainstalowałem unreal pomyka aż miło ale komp mam teraz w wersji slow zanim sie załaduje lub chce otworzyć jakiś program to idzie sie pochlastać morze zainstalowałem złe?
morze ktoś coś poradzi cwaniak_.gif
janol
No moŻe, moŻe, kto wie?
czesio83
CYTAT(janol @ 21 10 2007, 21:35) *
No moŻe, moŻe, kto wie?

tu zawsze uzyska sie fachową odpowiedz thumbsup.gif
stona
Na tak fachowe pytanie zawsze biggrin.gif

Odinstaluj stery i zainstaluj jeszcze raz. Slo-mo masz tylko w windzie? Wynikało by z tego że coś jest nie tak z 2d.
czesio83
jak załączam to pojawia pulpit i mogę klikać na co popadnie i nic nie idzie załączyć dopiero jak zaskoczy po jakich 3/4 minutach już działa
te sterowniki to sie szybko przedawniają ??? morze se jakieś stare zainstalowałem
ArkejD
kurde chłopie MOŻE
czesio83
akcja profesora miodka laugh.gif może wink.gif
ArkejD
;]
to jaką masz ta wesję sterowników ?
stona
Czyli co? Włączasz kompa i dopiero po ok 3-4 minutach moŻesz cokolwiek zrobić? Czy tak się dzieje dopiero jak wyłączysz grę? Weź to dokładnie opisz i napisz jaki masz sprzęt.
czesio83
już jest ok zainstalowałem inne sterowniki biggrin.gif
ArkejD
no i można tak było zrobić odrazu co nie ? ;] no ale przynajmniej nauczyles sie nowego slowa
czesio83
CYTAT(ArkejD @ 22 10 2007, 15:11) *
no i można tak było zrobić odrazu co nie ? ;] no ale przynajmniej nauczyles sie nowego slowa

przez to może już w nocy spać nie mogę cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.