Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
YETI
Premiera gry już za 4 dni - 26.10.
Wypisujcie tu swoje ID, aby po premierze gry, bez problemu można było pograć wspólne meczyki.

ID: pokrytysniegiem
karol885
Id: Welna_PL
pleju
Id: pleju
tomci23
a wiecie jak bedzie wygladac tyryb onilne mam nadzieje ze jak ktos wyjdzie z meczu to punkty dostanie ten ktory zostal w meczu mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w poprzedniej odslonie
polaki899
Ja już gierke zamówiłem. Zapraszam do dodawania mnie do listy biggrin.gif

ID: kolo89
konstant
ID: konstant

dodawajcie mnie kto moze
sivkins
Id: sivkins
Chicken
id: chicken1983
mero8321
czekam z niecierpliwoscia dodawajcie bez problema
mero83
xeda
Witam wyjadaczy piły kopanej spod znaku Konami. Mozecie mnie smialo dodawac do friend listy .
Pozdro.
Pavlis
ID : Pavlis1 smile.gif)

Dodawajcie ! smile.gif
zajebisty
CYTAT(Pavlis @ 22 10 2007, 21:50) *
ID : Pavlis1 smile.gif)

Dodawajcie ! smile.gif

bolo82 nie dodawajcie mnie do listy jak chcecie wygrywac:)))))))
Pablo el
Pablo_el wink.gif
gok
ID: Kejim
leman
id: Leman-Bros badz nick na Polskim loginie Id: Leman
dodwajcie smialo i gramy po premierze:]
drako
DrakoPL
Zamowilem gre na pley.com .Podobno juz gra gotowa do wysylki,wiec mam nadzieje ze jeszcze w czwartek dojdzie biggrin.gif
polaki899
Ja niestety już gfram od 2 dni online s pesa ale nie mam dobrych wiadomości. Konami coś zrąbało i sa straszne lagi na sieci i wielu z was napewno to zniecheci . Mam nadzieje ze w niedalekiej przeszłości to naprawia i gra przez sieć bedzie przyjemnościa. I na powtórkach gra strasznie sie zacina ale to nie tak strasznie przeszkadza wazne ze w meczu nic nie tnie.
Musiolik
CYTAT(polaki899 @ 25 10 2007, 16:18) *
Ja niestety już gfram od 2 dni online s pesa ale nie mam dobrych wiadomości. Konami coś zrąbało i sa straszne lagi na sieci i wielu z was napewno to zniecheci . Mam nadzieje ze w niedalekiej przeszłości to naprawia i gra przez sieć bedzie przyjemnościa. I na powtórkach gra strasznie sie zacina ale to nie tak strasznie przeszkadza wazne ze w meczu nic nie tnie.

serwery oficjalnie mają wystartować dziś późnym wieczorem....

id: Musiol

(na razie mam łącze 400 kb/s, od listopada mam mieć 2 Mb/s, więc wtedy można będzie komfortowo grać
polaki899
CYTAT(Musiolik @ 25 10 2007, 16:25) *

serwery oficjalnie mają wystartować dziś późnym wieczorem....

id: Musiol

(na razie mam łącze 400 kb/s, od listopada mam mieć 2 Mb/s, więc wtedy można będzie komfortowo grać

Moze tak ale watpie bo juz ja grałem na oficjalnym serwerze a tez mam 2 mb noeostrade biggrin.gif i tnie sie jak nie wiem co.
Musza to naprawić
karol885
Mistrzowie jakie trzba podac haslo zeby grac online??
wpisuje regiostration code z tylu ksiazeczki i nizej jest password. co mam tam wpisac??
BartIrlandia
pesa bede mial dzis pare minutek po 11 wiec dodawac do listy! ID: mksbart
xeda

Podczas gry pes traci klatki szczegolnie pod polem karnym jak sie zagesci od graczy oby wypuscili patcha co to naprawi bo takto duzo graczy sie zniecheci do tej odslony.
Pozdro i zapraszam do gry online ,szczegolnie jak naprawia te lagi.
Crono
lobby nick: Crono
Przyjme każde wyzwanie

Pare info o networku:
-Disconnecty przeciwnika w meczach rankingowych zapisywane sa jako walkower 0:3 na nasza korzyść
-W track rekordzie sa tylko 4 achivementy dla gry online confused.gif przy 2-paru za master league i cupy na sinlgu...
-Nie ma friend listy ale kazdy zaproszony gracz stockowany jest w invitation list gdy tworzymy pokój
-Strasznie wqurza wczytywanie ustawienia. za kazdym razem gdy sie logujemy online trzeba zloadowac formacje w menu głownym, w pokoju gry nie ma już takiej możliwości
-O gameplayu napisze w innym temacie ale o gółem pozytywnie

Odsłońa świetna rolleyes.gif
lagi koszmarne dry.gif
pablordynus
Witam

gram_na_boso

zapraszam wszystkich chetnych

POZDRAWIAM
Burgund
Witam!

ID: Burgund
PES2k8 na PS2.

Na jakich platformach Wy gracie online w PES'a?
YETI
CYTAT(Burgund @ 29 10 2007, 14:47) *
Na jakich platformach Wy gracie online w PES'a?

Ten temat jest tylko dla posiadaczy PS3.
Burgund
jakos nikt o tym nie wspomnial
Crono
CYTAT(Burgund @ 30 10 2007, 08:13) *
jakos nikt o tym nie wspomnial

Jakby miało być na PS2 to temat brzmiałby "PES6 upgraded edition" biggrin.gif
crash5
A jak odblokować Port? Bo pisze że mam zablokowany sad.gif i niemoge sie polaczyc. Ten UDP. Jak możecie to piszcie!!!!!!!
BartIrlandia
CYTAT(crash5 @ 1 11 2007, 17:52) *
A jak odblokować Port? Bo pisze że mam zablokowany sad.gif i niemoge sie polaczyc. Ten UDP. Jak możecie to piszcie!!!!!!!

masz neo czy siec osiedlowa?
drako
Czy gra ktos moize w pesa 2008 tego z ps2 na ps3??Probowalem wlaczyc online ,ale pokjazuje ze nie wykryto NA .Dziwne bo w pes6 gralem na ps3 bez problemu online.
przemas1000
witam mam takie małe pytanie z innej beczki a jak sie w ogole zarejestrowac bo zakazdym razem kiedy wpisuje pojawia mi sie error occurred mozliwe ze haslo zle wpisuje bo wymyslone przezemnie dzieki z gory za odpowiedz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.