Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Informacje o bijatykach w jednym miejscu?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Di
Chyba brakuje miejsca, w którym razem zebrane by były wszystkie najważniejsze informacje i linki związane z bijatykami. Wpadłem więc na pomysł, żeby to zmienić.

http://polskascenabijatyk.blogspot.com/

Może kogoś zachęci ta inicjatywa i w przyszłości stanie się ona ważnym źródłem aktualnych informacji dotyczących bijatyk :)
Jeśli projekt wzbudzi zainteresowanie, to na pewno zrobimy customową szatę graficzna i będziemy np. dawali każdego dnia ciekawy film związany z bijatykami.

Czekam na Wasze opinie o samym pomyśle :)
tHrol
Osobiście nie będe się rozpisywać na temat powyzszego projektu, aczkolwiek uważam, że jest to dobry pomysł smile.gif Nie nadzwyczajny, ale dobry. IMO Info, info i jeszcze raz info.. Tak jak mówisz Di, filmiki, toury, itp smile.gif Być może w przyszłości powstanie reaktywowana wersja Fighting Korner smile.gif ?
Dumian
Kto wchodził pod adres z pierwszego posta ten już wie, że pomysł przedstawiony w temacie jest od jakiegoś czasu realizowany na Honmaru. Nie piszę jednak teraz z tego powodu...

Z przyjemnością ogłaszam, że na Honmaru ruszył właśnie Świąteczny Konkurs sprawdzający wiedzę z najróżniejszych bijatyk, w którym do wygrania jest nagroda rzeczowa (to pierwsza tego typu inicjatywa na stronie).
O tym co można wygrać i co dokładnie należy zrobić możecie przeczytać tutaj. Warto się sprawdzić chociażby dlatego, żeby zwiększyć frekwencję konkursu wink.gif

Zapraszam smile.gif
Krakers
O w mordę, jakie pytania tongue.gif
Di
Jak ktoś odpowie na więcej niż 20 pytań to ma u mnie szklankę mleka, więc jest o co walczyć cool.gif
CheeseOfTheDay
No no, szklanka mleka u samego Di.

A w razie czego, zwracasz koszty dojazdu i diet?
Di
Przykro mi, ale budżet tego nie zakłada.

Muszę dać małą erratę:
CYTAT(Di @ 23 12 2007, 23:46) *
Jak ktoś odpowie poprawnie na więcej niż 20 pytań to ma u mnie szklankę mleka, więc jest o co walczyć cool.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.