Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Silent Hill 3 kłopot z instalacją
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
canabis
Podczas instalacji sh3 wyskakuje mi takie oto (pipi) error 1335, the cabinet file 'bmgr.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. this could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package , jak mam rozwiązać ten nurtujący moją niecierpliwą banie problem? Od razu mówie że nagryuwałem płytkę w alkoholu, próbowałem wszystko skopiować na dysk i odpalić ale to też nie pomogło.
stona
Masz źle nagraną płytę.
Kup oryginał tongue.gif (kto to mówi XD )
canabis
Ludzie z orginałami podobno też mają takie problemy czasami. Dwa razy nagrywałem i to samo.
stona
No fakt, jedyne co znalazłem to info żeby rozwiązania szukać na oficjalnym forum Konami :| Tak więc to chyba jedyna droga. Może napisz do nich meila smile.gif
WooshaQ
Moze iso jest uszkodzone i nieszczesny plik jest zwalony. W sumie zamiast nagrywac zawsze mogles zainstalowac z wirtuala.
beavisbathol
CYTAT(canabis @ 23 10 2007, 20:35) *
Podczas instalacji sh3 wyskakuje mi takie oto (pipi) error 1335, the cabinet file 'bmgr.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. this could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package , jak mam rozwiązać ten nurtujący moją niecierpliwą banie problem? Od razu mówie że nagryuwałem płytkę w alkoholu, próbowałem wszystko skopiować na dysk i odpalić ale to też nie pomogło.

Możesz kupić oryginał co jest najpewniejszym rozwiązaniem. Możesz skołować grę z innego źródła. Komunikat sam mówi za siebię. Owy plik jest do wymiany. Rzeczywiście możesz spróbować na maszynie wirtualnej (polecam Virtual Box), ale musisz się liczyć z tym, iż pamięć kompa będzie musiała obsługiwać dwa systemy i grę. Zawsze możesz jeszcze emulować konsolę, ale to już większy problem (jeśli chodzi o uzyskanie pełnej jakości).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.