Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje pieklo STEAM
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
okens
Ot i historia narodzin kolejnego problemu...
Kupilem ostatio dwie gry half life anthology oraz hf2 epizode one instaluje je sobie... bla,bla,bla... i trzeba sie zajerestrowac, trzeba miec dostep do netu ktorego nie mam! Aby posiedziec na necie( a wlasciwie tylko na tym forum w moim wypadku) korzystam z laptopa starszego. Rozumiem, ze na pudelku jest napisane, ze trzeba miec dostep itd ale tak malutkim druczkiem, ze znalazlem to dopiero dzisiaj, po dwoch tygodniah odkad mam gre! Chce zapytac czy jest jakis sposob na ominiecie tego dziadostwa, moze crack? To chyba nie bedzie piractwo skoro kupilem te gry uczciwie, placac za nie razem 35 ojro i mialbym wielka ochote w nie pograc a nie patrzyc na zasra..e pudelka stojace na polce i uzalac sie nad kompem.
PROSZE POMOZCIE JAKKOLWIEK
skyblue
hmm, ja bym uzył komórki jako modemu i połączył się z netem, zarejestrował co trzeba i już. Pozostaje ew kwestia update'u STEAM, trochę danych trzeba będzie ściągnąć :|
Labik
Ściągnij se scrackowaną wersje (czytaj pirata) a gre opyl na allegro. O ile pamiętam to nawet po rejestracji i update'ach nie odpalisz gry bez neta bo nie zalogujesz sie na STEAM.
Gazer
Niestety Steam bez internetu to ni Steam smile.gif Choć mając internet wcale nie ułatwiasz sobie sprawy ponieważ:
Steam używa IE
Aktualizacje do Episode Two ściągałem 7 godzin(net 1Mb/s) a do Portal'a 5 godzin.
Jeszcze jakby te aktualizacje COŚ pomagały to by było dobrze. Ostatnio patrzyłem sobie jakie aktualizacje on ściąga a tu patrze: poprawienie jakiegoś błędu wyskakujące go tylko na shitowej Viście! Po jakiego grzyba ja mam to ściągac jak ja mam XP?!

PS: Labik takie rady to se możesz wiesz gdzie wsadzić... Po pierwsze to piractwo a po drugie jak on ma "ściągnąć se" jak nie ma dostępu do Internetu!?
signap
tylko ze sciagajac gry ze steama np. Portal ktory jest na 2h i jakiejs oprawy a/v duzej nie ma a zajmuje chyba ze 3-4gb jakby Valve niemoglo podzielic gre na pliki ktore wymaga portal a nie daja niemal caly silnik HL2 + pliki do portalu confused.gif podobnie z EP2 - tez zajmuej kilka giga - caly orange box jakby pobrac ze steama wyszedl by gdzies ze 15gb O_O
Gazer
Ja ostatnio nabyłem Orange Box'a i Counter Strike: Source'a i całość zajmuje mi 17 Gb bez niektórych aktualizacji dokończonych!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.