Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Philips 32pf9976 a composite
Forum PSX Extreme > Inne > HD
neishin
Witam

Jestem tu zupełnie nowy, ale ostatnio stwierdziłem, że jak się ma telewizor HD to trzeba to, kurcze, wykorzystać. I tu zaczął się problem.
Posiadam Philips 32pf9976 (tutaj jest instrukcja) i mam dziwne wrażenie, że nie ma on wejścia composite. Więc pytania mam dwa:
1. Ma on to wejście composite (nie wykluczam też że jestem ślepy jak kret)?
2. Jeżeli nie ma to jak podłączyć do niego ps2 i xbox (stary oczywiście) coby skorzystać na lepszym obrazie.

Pozdrawiam
neishin
konstant
o ja piernicze.
1. Napewno ma - jest to chinch koloru zoltego.
2. Najlepiej podlaczyc componentem, pozniej RGB, najgorsza jakosc daje wlasnie composite.
neishin
Oczywiście dałem ciała i chodziło mi o wejście component, a nie composite.
konstant
No to szukaj trzech chinch'ow - niebieski, zielony, czerwony.
neishin
CYTAT(konstant @ 30 10 2007, 08:26) *
No to szukaj trzech chinch'ow - niebieski, zielony, czerwony.

No to właśnie mówie, że znaleźć ich nie mogę - wnioskuje, że ich po prostu nie ma.
W takim razie wychodzi, że musze podłączyć konsole inaczej. Pewnie przez DVI. I tutaj pytanie jak to zrobić, bo z tego co się orientowałem nie ma kabla DVI do PS2 na przykład. Co więcej, nie ma też właściwie kabla VGAm który można by potem potraktować przełączką VGA-DVI. Jakieś inne rozwiązanie?
FliQ
To moze ja sie podepnę pod temat kupiłem dzisiaj kabel component ale on nie ma kolorów czerwony, niebieski, zielony tylko zółty,czarny i czerwony jak to podpiąć ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.