No widzisz stefan, sprawa jest taka, ze sa dla mnie jeszcze 2 plusy tej przejsciowki. Pierwszy to PES2008 - gram w to badziewie kilka ladnych lat (w sensie - ogolnie w rozne PESy) i nie jestem w stanie grac na padzie od x'a, nie nadaje sie DLA MNIE do tej gry. Drugi, to to, ze nie umiem grac na padzie w FPSy i nie lubie tak grac, mialem przejsciowke do xboxa 1 na klawiature i mysz i gralo mi sie zdecydowanie lepiej. Dlatego sie zastanawiam. Inna kwestia jest taka, ze widze ze NIE WIESZ jak dziala ta przejsciowka.
Otoz, ze wzgledow licencyjnych, zeby nie zostac wycietym przez MS ta przejsciowka wymaga przewodowego pada przy podlaczaniu jej do 360'tki i tylko wtedy zostaje rozpoznana. Mozna pada wyciagnac, ale mozna go rowniez zostawic. Jesli go zastawisz i podlaczysz do niego headset, wszystko dziala jak nalezy i da sie grac na livie.
Prawda jest taka, ze ja juz swoje w bijatyczki gralem i teraz nie mam specjalnie czasu ani ochoty grac na powaznie. Przypuszczam, ze pogram miesiac raz na kilka dni i pozniej juz tej gry nie rusze. Jaki jest wiec sens brac sticka, na ktorym na dzien dzisiejszy gralbym TYLKO W TO?? Mam pada od saturna do konsolki ps2 (byla taka reedycja segi) i na nim gra mi sie dobrze w bitki. Jestem w stanie przebolec nawet brak sticka i pograc na tamtym padzie w VF. Takze w moim odczuciu ta przejscioweczka przyda mi sie bardziej niz sam stick.
Pozdrawiam.
Zapomnialem napisac - ta przejsciowka wyjdzie mi mniejwiecej albo troszke taniej niz stick. Mimo, ze ten stick jest teoretycznie tanszy, to nie ma go nigdzie w kraju i przesykla za niego troszke bedzie wynosic (paczka wazy 1.6kg - tak podaje Play-asia oraz wymaga dodatkowej oplaty ze wzgledu na niestandardowy rozmiar.). Koszt przyslki z Hong Kongu przejsciowki to mniej niz 10 usd, sticka 50. W europie jest juz na starcie za sticka wiecej, bo euro jest drozsze. Nic dodac, nic ujac