Tak zaczne bez pjerdolenia zeby nie bylo ze pjerdole, bo to nieprawda by byla.
Na stronie 85 w nowym numerze morfeusz minusa (niektorzy mowia na niego neo plus, nie wiem dlaczego) znajdziecie przedzial poswiecony 'suham' autorstwa pawela (to ja!) i yoya (to ten drugi). Zeby tego byo mao to mozliwe ze w nastepnych numerach tez sie bedzie ukazywal (jesli nie okaze sie longestowy). Tak ze jak macie te 9zl to se kupcie i se zobaczcie, a jak nie macie to sprzedajcie xa i bedziecie miec, albo przykampujcie przy poleczce z gazetami i czytnijcie.
pozdro1300/Team Longest
Yoyo800
31 10 2007, 21:50
Ja korwa dodam ino ze to ciekawe odswiezajace podejscie do tematu hodowli pudli bagiennych. Je to krok w kierunku rozwoju halo in polen i dobrobytu w Ugandzie. Poza tym takie polisz hejlo celebritys to (pipi)neuy ze korwa wstyd az nie sprawdzic co w trawie piszczy. A dodam tylko ze dalsze perspektywy sa szerokie jak szeroki korytarz. pozdro 1300/team longest
Dziobak_
31 10 2007, 21:53
Fajne te wasze wypociny

. IMO powinniście napisać poradnik jak dobrze grać BR
Yoyo800
31 10 2007, 23:26
Dziobak wlasnie skonsultowalem z pawlem o tym poradniku i postanowilismy takie male uzupelnienie zakorwic.
Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela. Zeby dobrze strzelac z bra to musisz GRAC DOBRZE. I czytac pisma dla mlodych emerytow tam w ciekawostkach sa dobre wskazowki
ino chopaki, gratuluje tego tam, jak on sie ino zwoł, sukcesa, nomanie jeszcze chwila i bedziecie, te no, gwiadzy, może i który z was w M jak Miłoszcz zagra, abo co
Uzny poszedl w komerche...

Gratki, czekam az mi to na maila puscisz... moge ci pejpalowac 9zlociszy
Az sobie zakupie i z przyjemnoscia przeczytam.
BTW - prosze teraz o napisanie "Slownika Polsko-Uzny , Uzno-Polski" autorstwa Uznego bo coraz wiecej ludzi zaczyna korzystac z tego Uznoranto i czuje ze zostaje w tyle w temacie nowosci lingwistycznych na forum
CYTAT(Yoyo800 @ 1 11 2007, 00:26)

Dziobak wlasnie skonsultowalem z pawlem o tym poradniku i postanowilismy takie male uzupelnienie zakorwic.
Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela. Zeby dobrze strzelac z bra to musisz GRAC DOBRZE. I czytac pisma dla mlodych emerytow tam w ciekawostkach sa dobre wskazowki
o korwa fajnie ze prawym... wiedzialem, ze cos ziebalem
Dziobak_
1 11 2007, 21:10
CYTAT(Yoyo800 @ 31 10 2007, 23:26)

Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela.
Korwa, a ja myślałem, ze odwrotnie! Dzieki stary
nie no text ma swój niszowy, ale zaiebisty klimat:D Może dzięki temu, przeniesie się na więcej ludzi i przestanie być niszowy właśnie:)
ile razy w tekscie padaja slowa:
- no korwa
- pjerole
- bula
- balas
?
I pamiętaj Zeratul... Graj dobrze...
z tym moshe byc wiekszy problem...
Chcialbym tylko napisac ze jest juz odcinek 2, ogolnie o meczmejkingu. Wiem, nudy, ale trzeba bylo kiedys o tym napisac
wiadro paczy
No ja dodam ze kacik jest po brzegi wypelniony merytorycznie za pomoca kompletnie bezuzytecznej nomenklatury. A czy masz dlugie paznokcie? Warto sie z nim zapoznac by nie dowiedziec sie kompletnie niczego. Wielkie udo kroczy po posagu Boleslawa Krzywoustego trzymajac chustke w pierogi. Jego smukla linia przypomina koncepcyjny model wyscigowego poloneza co jest jednoznacznym przeslaniem: warto marzyc...
Od siebie dodam jeszcze tylko ze zebralismy pierwsza recenzje! Oto ona:
"Combat Evo to ma być jakiś żart? Od lat nie czytałem w N+ takich bzdur "
Jak widac warto przeczytac
Uzny ta opinia zechecila mnie do kupna nowego neo
CYTAT(Uzny @ 8 12 2007, 20:02)

Od siebie dodam jeszcze tylko ze zebralismy pierwsza recenzje! Oto ona:
"Combat Evo to ma być jakiś żart? Od lat nie czytałem w N+ takich bzdur "
Jak widac warto przeczytac

mozna dowiedziec sie kto to skrobnal?
Prawdobodobnie dwureki facet, pseudonim "FAX". Doszla tez kolejna opinia, niejako referujaca do tej wyzej:
"popieram, numer do(pipi)any na maxa, ale Combat Evo nie da się czytac X_X" by "Pita" tym razem.
To tylko potwierdza ze warto, sprawdz czy potrafisz przeczytac!
To jest dobra reklama Uzny gz, chyba sie przejde do Empiku

.
ale tekst ogolnie slabszy niz poprzedni... chociaz i tak dobry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.