Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kącik HALO w Morfeusz Minusie!111
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Uzny
Tak zaczne bez pjerdolenia zeby nie bylo ze pjerdole, bo to nieprawda by byla.

Na stronie 85 w nowym numerze morfeusz minusa (niektorzy mowia na niego neo plus, nie wiem dlaczego) znajdziecie przedzial poswiecony 'suham' autorstwa pawela (to ja!) i yoya (to ten drugi). Zeby tego byo mao to mozliwe ze w nastepnych numerach tez sie bedzie ukazywal (jesli nie okaze sie longestowy). Tak ze jak macie te 9zl to se kupcie i se zobaczcie, a jak nie macie to sprzedajcie xa i bedziecie miec, albo przykampujcie przy poleczce z gazetami i czytnijcie.

pozdro1300/Team Longest

Yoyo800
Ja korwa dodam ino ze to ciekawe odswiezajace podejscie do tematu hodowli pudli bagiennych. Je to krok w kierunku rozwoju halo in polen i dobrobytu w Ugandzie. Poza tym takie polisz hejlo celebritys to (pipi)neuy ze korwa wstyd az nie sprawdzic co w trawie piszczy. A dodam tylko ze dalsze perspektywy sa szerokie jak szeroki korytarz. pozdro 1300/team longest
Dziobak_
Fajne te wasze wypociny smile.gif. IMO powinniście napisać poradnik jak dobrze grać BR smile.gif
Yoyo800
Dziobak wlasnie skonsultowalem z pawlem o tym poradniku i postanowilismy takie male uzupelnienie zakorwic.
Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela. Zeby dobrze strzelac z bra to musisz GRAC DOBRZE. I czytac pisma dla mlodych emerytow tam w ciekawostkach sa dobre wskazowki
barth
ino chopaki, gratuluje tego tam, jak on sie ino zwoł, sukcesa, nomanie jeszcze chwila i bedziecie, te no, gwiadzy, może i który z was w M jak Miłoszcz zagra, abo co wink.gif
Zeratul
Uzny poszedl w komerche... wink.gif
Gratki, czekam az mi to na maila puscisz... moge ci pejpalowac 9zlociszy
TroniC
Az sobie zakupie i z przyjemnoscia przeczytam.
BTW - prosze teraz o napisanie "Slownika Polsko-Uzny , Uzno-Polski" autorstwa Uznego bo coraz wiecej ludzi zaczyna korzystac z tego Uznoranto i czuje ze zostaje w tyle w temacie nowosci lingwistycznych na forum tongue.gif
Zeratul
CYTAT(Yoyo800 @ 1 11 2007, 00:26) *
Dziobak wlasnie skonsultowalem z pawlem o tym poradniku i postanowilismy takie male uzupelnienie zakorwic.
Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela. Zeby dobrze strzelac z bra to musisz GRAC DOBRZE. I czytac pisma dla mlodych emerytow tam w ciekawostkach sa dobre wskazowki

o korwa fajnie ze prawym... wiedzialem, ze cos ziebalem
Dziobak_
CYTAT(Yoyo800 @ 31 10 2007, 23:26) *
Otoz z bra strzela sie prawym spustem lewym sie nie strzela.
Korwa, a ja myślałem, ze odwrotnie! Dzieki stary
Zimol
nie no text ma swój niszowy, ale zaiebisty klimat:D Może dzięki temu, przeniesie się na więcej ludzi i przestanie być niszowy właśnie:)
Zeratul
ile razy w tekscie padaja slowa:
- no korwa
- pjerole
- bula
- balas
?
Zimol
I pamiętaj Zeratul... Graj dobrze...
Zeratul
z tym moshe byc wiekszy problem...
Uzny
Chcialbym tylko napisac ze jest juz odcinek 2, ogolnie o meczmejkingu. Wiem, nudy, ale trzeba bylo kiedys o tym napisac smile.gif

wiadro paczy
Yoyo800
No ja dodam ze kacik jest po brzegi wypelniony merytorycznie za pomoca kompletnie bezuzytecznej nomenklatury. A czy masz dlugie paznokcie? Warto sie z nim zapoznac by nie dowiedziec sie kompletnie niczego. Wielkie udo kroczy po posagu Boleslawa Krzywoustego trzymajac chustke w pierogi. Jego smukla linia przypomina koncepcyjny model wyscigowego poloneza co jest jednoznacznym przeslaniem: warto marzyc...
Uzny
Od siebie dodam jeszcze tylko ze zebralismy pierwsza recenzje! Oto ona:
"Combat Evo to ma być jakiś żart? Od lat nie czytałem w N+ takich bzdur "

Jak widac warto przeczytac spox.gif
Yaxa
Uzny ta opinia zechecila mnie do kupna nowego neo biggrin.gif
Zeratul
CYTAT(Uzny @ 8 12 2007, 20:02) *
Od siebie dodam jeszcze tylko ze zebralismy pierwsza recenzje! Oto ona:
"Combat Evo to ma być jakiś żart? Od lat nie czytałem w N+ takich bzdur "

Jak widac warto przeczytac spox.gif

mozna dowiedziec sie kto to skrobnal?
Uzny
Prawdobodobnie dwureki facet, pseudonim "FAX". Doszla tez kolejna opinia, niejako referujaca do tej wyzej:
"popieram, numer do(pipi)any na maxa, ale Combat Evo nie da się czytac X_X" by "Pita" tym razem.

To tylko potwierdza ze warto, sprawdz czy potrafisz przeczytac!
Raptor
To jest dobra reklama Uzny gz, chyba sie przejde do Empiku wink.gif.
Zeratul
ale tekst ogolnie slabszy niz poprzedni... chociaz i tak dobry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.