Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcie grupowe
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
barth
temat zakładam jako osobny, ponieważ jeśli wrzuce go do innego badziewia wszyscy go oleją. Po wykonaniu tego co planuje jest też w sumie tematem do wyrzucenia. Bluzgi sobie odpuśćcie albo ślijcie na PM wink.gif

Chciałem zebrać ludzi z Halo Areny, wszystkich chętnych, którzy chcieliby uwiecznić swojego Spartana/Elita na grupowym zdjęciu. Niestety jak wiadomo Halo3 ma możliwość założenia gry tylko dla 16-tu graczy, więc miejsc jest 15(a co, jedno moje, w końcu organizator jestem, co nie? biggrin.gif ). Najbardziej licze na "starą gwardie" i stałych bywalców/krzykaczy. Przedsięwzięcie tej wielkości musi być zapowiedziane wcześniej, więc macie ponad tydzień, wstępnie proponuje sobotę 10 listopada 2007, godzine 21 albo 22(raczej chyba to drugie). Chętni niech zostawią zgłoszenie(jak i wszelkie uwagi i propozycje) w tym temacie. Tyle. Barth out.
kylo31
ja pierwszy! gdzie, kiedy i o ktorej?
Raptor
Jasne, bardzo chetnie (zwlaszcza ze stara gwardia biggrin.gif), tylko jakos w weekend smile.gif
qwerty_91
Eeeeeeee to ja tez sie zapisze. Zdążyłem???

PS. Barth udało mi sie wyciągnąć już otwieracz do konserw;)
nelson
pisze sie ;]
Zeratul
sie pisze, ino kiedy korwa jest 10 listopada... a moj spartan to po prostu chozi w zbroi chiefa... zaiebalem mu hyh.gif
Insane Girl
Ja tez ja tez ! ! ! smile.gif I koniecznie domagam sie Pchela na zdjeciu ! biggrin.gif
Valeq
ja tez sie pisze
TroniC
Nice - tez sie pisze...
Soul
Za ,wczoraj była nawet mowa o tym.
kowal_dc
niech strace - tez moge biggrin.gif
Pchela
Kowal o(pipi)ial3s? My nie nalezymy do starej gwardii wiec odpadamy, no offence ;) heuhe
k0ntra
Z miłą chęcią happy.gif
Prude
albo można zrobic dwie dywizje

prosów ze starej gwardii i pól-noobów biggrin.gif wtedy pchela mielibysmy sie gdzie podziać
kowal_dc
CYTAT(barth @ 1 11 2007, 00:02) *
Najbardziej licze na "starą gwardie" i stałych bywalców/krzykaczy.

no jak to przeczytalem to pomyslalem o sobie happy.gif
TroniC

Ja nie wiem gdzie sie podzieje , niby bywalcem jestem - ale chyba nie krzycze , no i 30-ka na karku - czyli stary jestem , ale znowu slowo gwardia nic mi nie mowi... huh.gif
Uzny
mozna w pizdu czlowiekow (wiecej niz 16), ino zeby ustawienie "aparatu" sie nie zmienilo to bedzie mozna potem w fotoszopie doklejac kazda garstke. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale ja wiem i postaram sie wytlumaczyc.

otoz wezmy dla przykladu tego screena, pierwsza grupka stalaby na schodzach, pozniej nastepna na piasku w okolicach ghosta, kolejna gdzies na murku itd. Po "pozowaniu" kazdej z grup (4 grupki po 16 = 4 screeny) zlaczyloby sie zrobione screeny i gitara... c'nie?
Zeratul
jak co to mam PS CS2...

jak zobaczylem post uznego myslalem, ze bedzie sie skladal z dwoch wyrazow... ino... a tu zonk
TroniC
CYTAT(Uzny @ 1 11 2007, 20:47) *
mozna w pizdu czlowiekow (wiecej niz 16), ino zeby ustawienie "aparatu" sie nie zmienilo to bedzie mozna potem w fotoszopie doklejac kazda garstke. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale ja wiem i postaram sie wytlumaczyc.

otoz wezmy dla przykladu tego screena, pierwsza grupka stalaby na schodzach, pozniej nastepna na piasku w okolicach ghosta, kolejna gdzies na murku itd. Po "pozowaniu" kazdej z grup (4 grupki po 16 = 4 screeny) zlaczyloby sie zrobione screeny i gitara... c'nie?

Dobrze mowi - dac mu wódki.
Dziobak_
Do wyjadaczy to ja nie nalezę, ale jak jest miejsce, to się piszę sie smile.gif
Zeratul
uzny kupuje ci flaszke wodki, jak sie ino spotkamy...
Maiden
Jestem chetny : ]
_Bobek_
A moge iebnac se pikczera na pamiatke, oby szybko, bo w niedziele wyjezdzam ...
Yoyo800
No ja tez ino moge siem wpjerdolic. Tylko nie zgadzam siem w hui na sesje rozbierane. Pamietajcie ze 5 listopada jest swieto pedryla.
nelson
no to w takim razie ja zycze sobie fote kolo julka, bobka i bienia smile.gif
B0CZEK
ja tez jestem chetny ;]
KarCzoH
Mnie też nie może zabraknąć biggrin.gif Zeratul fajnie, że masz PS CS2, ale czy dobrze go ogarniasz question.giflaugh.gif
Goldi69-PL-
ja moge robic zdjecie ;)

Uzny twoj pomysl nie byl by zly tylko raczej ciezko go wykonac (ustawic drugi raz w tym samym miejscu kamere)
qwerty_91
To można zrobić w czasie jednej gry, ze nie kończysz gry tylko osoby sie wymieniaj a później przy robieniu zdjęcia będzie sie przewijać.
barth
mape do zdjęcia przygotowałem w taki sposób, że będzie można(ba, będzie trzeba przy takim zainteresowaniu) na dwa razy, już moja w tym głowa biggrin.gif). Uzny, skoro sie zgłosiłeś to licze na to, że połączysz te zdjęcia w jedno biggrin.gif
KarCzoH
Ja je mogę połączyć żaden problem ... to jest dosłownie 2 minuty roboty smile.gif W końcu się pracuje codziennie w PhotoShopie laugh.gif

Dobrze pisał ktoś tam wyżej. Wystarczy żeby była cały czas osoba w grze która zachostowała i miała cały filmik z tego jak się ustawiamy wychodzimy z gry i wchodza nowi gracze.
Poźniej tylko sobie wezmę video ustawie kamerke w odpowiednim miejscu i jak bede przewijal do przodu to trzasne co jakis kawalek screena i gitara gra biggrin.gif
Uzny
CYTAT(Zeratul @ 2 11 2007, 02:51) *
uzny kupuje ci flaszke wodki, jak sie ino spotkamy...

9h0

CYTAT(barth @ 2 11 2007, 14:23) *
mape do zdjęcia przygotowałem w taki sposób, że będzie można(ba, będzie trzeba przy takim zainteresowaniu) na dwa razy, już moja w tym głowa biggrin.gif). Uzny, skoro sie zgłosiłeś to licze na to, że połączysz te zdjęcia w jedno biggrin.gif

nono
barth
Spoko, pozapraszam was i zrobimy zdjęcia, jak chcecie to nawet w tą niedziele. btw. Uzny, zauważyłeś, że jesteś teraz jakoś niesamowicie popularny? Może powinieneś sobie założyć copyrighta na swój styl wypowiedzi, ale byś trzepał kase na tantiemach wink.gif.
Yaxa
Jak jest jeszcze miejsce to tez sie na to pisze smile.gif
Jędrek
Ja też.
barth
w takim razie ci co mnie jeszcze nie maja na swojej liście dodajcie mój gt, żebym później nie musiał was wszystkich sam wpisywać, troche za dużo z tym zabawy wink.gif
Uzny
nosz bartosz bez przesadyzma, no i jako zem sie wczesniej nie zglaszal tak wiendz (pipi)ne tera me zgloszenie:

zglaszam sie!

pees: marcinie, kiedy bedziesz w polszy tak zebym muk sie z toba "przypadkowo" spotkac, wszak 0,7 piechota nie chodzi rolleyes.gif
Leon PL
Jeśli bedzie Krzysiu to i mnie tam nie zabraknie wink.gif
barth
Krzusiu, tylko nie zapomnij przynieść scyzoryka, to porównamy kto ma dłuższego wink.gif
qwerty_91
Spoko na pewno nie zapomnę ale ty sobie powydłużaj nogi i ręce biggrin.gif
nelson
co z ta fotka?? zapal tak spadl??
barth
no panowie, zmiana terminu z powodu zbyt małej ilości ludzi, z etgo powodu ustalam 2 nowe terminy, jeden to środa, godzina 20, drugi to sobota, tez 20 godzina, tyle
nelson
jestem za sobota. ale ludzie piszcie cos tutaj albo na xbl... ja np o tym kompletnie zapomnialem
qwerty_91
Jak coś to ja i Leon będziemy w sobotę napewno.
Jędrek
Sobota jest dobra, barth, wyslij zainteresowanym wiadomosc na live w pt z przypomnieniem wink.gif
Zeratul
zapomnialem...
Maiden
Nie ty jeden : )
Dziobak_
szczelmy fotem w sobotem smile.gif. Wyslij mi przypomnienie na live Barth smile.gif
Goldi69-PL-
a ja bylem i czekalem i dupa :P

niedziela najlepsza, kazdy wtedy w domu siedzi, niektorzy w soboty baluja (nie koniecznie przy konsoli :P )
Jędrek
Faktycznie, lepiej w niedziele, w sobote graja Polacy i nie sadze, aby ktos ogladal ten mecz w domu, na konsoli wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.