temat zakładam jako osobny, ponieważ jeśli wrzuce go do innego badziewia wszyscy go oleją. Po wykonaniu tego co planuje jest też w sumie tematem do wyrzucenia. Bluzgi sobie odpuśćcie albo ślijcie na PM

Chciałem zebrać ludzi z Halo Areny, wszystkich chętnych, którzy chcieliby uwiecznić swojego Spartana/Elita na grupowym zdjęciu. Niestety jak wiadomo Halo3 ma możliwość założenia gry tylko dla 16-tu graczy, więc miejsc jest 15(a co, jedno moje, w końcu organizator jestem, co nie?

). Najbardziej licze na "starą gwardie" i stałych bywalców/krzykaczy. Przedsięwzięcie tej wielkości musi być zapowiedziane wcześniej, więc macie ponad tydzień,
wstępnie proponuje sobotę 10 listopada 2007, godzine 21 albo 22(raczej chyba to drugie). Chętni niech zostawią zgłoszenie(jak i wszelkie uwagi i propozycje) w tym temacie. Tyle. Barth out.
ja pierwszy! gdzie, kiedy i o ktorej?
Jasne, bardzo chetnie (zwlaszcza ze stara gwardia

), tylko jakos w weekend
qwerty_91
1 11 2007, 02:07
Eeeeeeee to ja tez sie zapisze. Zdążyłem???
PS. Barth udało mi sie wyciągnąć już otwieracz do konserw;)
sie pisze, ino kiedy korwa jest 10 listopada... a moj spartan to po prostu chozi w zbroi chiefa... zaiebalem mu
Insane Girl
1 11 2007, 09:57
Ja tez ja tez ! ! !

I koniecznie domagam sie Pchela na zdjeciu !
Za ,wczoraj była nawet mowa o tym.
kowal_dc
1 11 2007, 10:18
niech strace - tez moge
Kowal o(pipi)ial3s? My nie nalezymy do starej gwardii wiec odpadamy, no offence ;) heuhe
Z miłą chęcią
albo można zrobic dwie dywizje
prosów ze starej gwardii i pól-noobów

wtedy pchela mielibysmy sie gdzie podziać
kowal_dc
1 11 2007, 14:35
CYTAT(barth @ 1 11 2007, 00:02)

Najbardziej licze na "starą gwardie" i stałych bywalców/krzykaczy.
no jak to przeczytalem to pomyslalem o sobie
Ja nie wiem gdzie sie podzieje , niby bywalcem jestem - ale chyba nie krzycze , no i 30-ka na karku - czyli stary jestem , ale znowu slowo gwardia nic mi nie mowi...
mozna w pizdu czlowiekow (wiecej niz 16), ino zeby ustawienie "aparatu" sie nie zmienilo to bedzie mozna potem w fotoszopie doklejac kazda garstke. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale ja wiem i postaram sie wytlumaczyc.
otoz wezmy dla przykladu
tego screena, pierwsza grupka stalaby na schodzach, pozniej nastepna na piasku w okolicach ghosta, kolejna gdzies na murku itd. Po "pozowaniu" kazdej z grup (4 grupki po 16 = 4 screeny) zlaczyloby sie zrobione screeny i gitara... c'nie?
jak co to mam PS CS2...
jak zobaczylem post uznego myslalem, ze bedzie sie skladal z dwoch wyrazow... ino... a tu zonk
CYTAT(Uzny @ 1 11 2007, 20:47)

mozna w pizdu czlowiekow (wiecej niz 16), ino zeby ustawienie "aparatu" sie nie zmienilo to bedzie mozna potem w fotoszopie doklejac kazda garstke. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale ja wiem i postaram sie wytlumaczyc.
otoz wezmy dla przykladu
tego screena, pierwsza grupka stalaby na schodzach, pozniej nastepna na piasku w okolicach ghosta, kolejna gdzies na murku itd. Po "pozowaniu" kazdej z grup (4 grupki po 16 = 4 screeny) zlaczyloby sie zrobione screeny i gitara... c'nie?
Dobrze mowi - dac mu wódki.
Dziobak_
1 11 2007, 23:00
Do wyjadaczy to ja nie nalezę, ale jak jest miejsce, to się piszę sie
uzny kupuje ci flaszke wodki, jak sie ino spotkamy...
A moge iebnac se pikczera na pamiatke, oby szybko, bo w niedziele wyjezdzam ...
No ja tez ino moge siem wpjerdolic. Tylko nie zgadzam siem w hui na sesje rozbierane. Pamietajcie ze 5 listopada jest swieto pedryla.
no to w takim razie ja zycze sobie fote kolo julka, bobka i bienia
Mnie też nie może zabraknąć

Zeratul fajnie, że masz PS CS2, ale czy dobrze go ogarniasz

Goldi69-PL-
2 11 2007, 13:47
ja moge robic zdjecie ;)
Uzny twoj pomysl nie byl by zly tylko raczej ciezko go wykonac (ustawic drugi raz w tym samym miejscu kamere)
qwerty_91
2 11 2007, 14:04
To można zrobić w czasie jednej gry, ze nie kończysz gry tylko osoby sie wymieniaj a później przy robieniu zdjęcia będzie sie przewijać.
mape do zdjęcia przygotowałem w taki sposób, że będzie można(ba, będzie trzeba przy takim zainteresowaniu) na dwa razy, już moja w tym głowa

). Uzny, skoro sie zgłosiłeś to licze na to, że połączysz te zdjęcia w jedno
Ja je mogę połączyć żaden problem ... to jest dosłownie 2 minuty roboty

W końcu się pracuje codziennie w PhotoShopie

Dobrze pisał ktoś tam wyżej. Wystarczy żeby była cały czas osoba w grze która zachostowała i miała cały filmik z tego jak się ustawiamy wychodzimy z gry i wchodza nowi gracze.
Poźniej tylko sobie wezmę video ustawie kamerke w odpowiednim miejscu i jak bede przewijal do przodu to trzasne co jakis kawalek screena i gitara gra
CYTAT(Zeratul @ 2 11 2007, 02:51)

uzny kupuje ci flaszke wodki, jak sie ino spotkamy...
9h0
CYTAT(barth @ 2 11 2007, 14:23)

mape do zdjęcia przygotowałem w taki sposób, że będzie można(ba, będzie trzeba przy takim zainteresowaniu) na dwa razy, już moja w tym głowa

). Uzny, skoro sie zgłosiłeś to licze na to, że połączysz te zdjęcia w jedno

nono
Spoko, pozapraszam was i zrobimy zdjęcia, jak chcecie to nawet w tą niedziele. btw. Uzny, zauważyłeś, że jesteś teraz jakoś niesamowicie popularny? Może powinieneś sobie założyć copyrighta na swój styl wypowiedzi, ale byś trzepał kase na tantiemach

.
Jak jest jeszcze miejsce to tez sie na to pisze
w takim razie ci co mnie jeszcze nie maja na swojej liście dodajcie mój gt, żebym później nie musiał was wszystkich sam wpisywać, troche za dużo z tym zabawy
nosz bartosz bez przesadyzma, no i jako zem sie wczesniej nie zglaszal tak wiendz (pipi)ne tera me zgloszenie:
zglaszam sie!
pees: marcinie, kiedy bedziesz w polszy tak zebym muk sie z toba "przypadkowo" spotkac, wszak 0,7 piechota nie chodzi
Jeśli bedzie Krzysiu to i mnie tam nie zabraknie
Krzusiu, tylko nie zapomnij przynieść scyzoryka, to porównamy kto ma dłuższego
qwerty_91
2 11 2007, 23:11
Spoko na pewno nie zapomnę ale ty sobie powydłużaj nogi i ręce
co z ta fotka?? zapal tak spadl??
no panowie, zmiana terminu z powodu zbyt małej ilości ludzi, z etgo powodu ustalam 2 nowe terminy, jeden to środa, godzina 20, drugi to sobota, tez 20 godzina, tyle
jestem za sobota. ale ludzie piszcie cos tutaj albo na xbl... ja np o tym kompletnie zapomnialem
qwerty_91
11 11 2007, 21:40
Jak coś to ja i Leon będziemy w sobotę napewno.
Sobota jest dobra, barth, wyslij zainteresowanym wiadomosc na live w pt z przypomnieniem
Zeratul
12 11 2007, 04:33
zapomnialem...
Dziobak_
13 11 2007, 15:23
szczelmy fotem w sobotem

. Wyslij mi przypomnienie na live Barth
Goldi69-PL-
14 11 2007, 11:05
a ja bylem i czekalem i dupa :P
niedziela najlepsza, kazdy wtedy w domu siedzi, niektorzy w soboty baluja (nie koniecznie przy konsoli :P )
Faktycznie, lepiej w niedziele, w sobote graja Polacy i nie sadze, aby ktos ogladal ten mecz w domu, na konsoli
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.