Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Beat Boy
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Mikes
Harmonix zapowiedziało dziś nową grę muzyczną na PSP i DS. Na razie nie wiadomo nic, nie znamy charakteru rozgrywki poza tym ze bedziemy trafiac w nutki. Ze szcześcia prawie dostalem zawału, Harmonix + kieszonsolka = orgazm zawsze i wszędzie slinotok.gif Z zapartym tchem czekam na jakieś konkrety.
Coati
CYTAT
Zachodnie media podejrzewają, że produktem, nad jakim pracuje Harmonix, może być opatentowany niegdyś Beat Boy, rodzaj oprogramowania tworzącego nowe utwory z istniejących już plików mp3. Czy tak jest w istocie, przekonamy się najpóźniej w lutym przyszłego roku, kiedy to firma ujawni swoje plany gościom obecnym na Game Developers Conference.

CYTAT

no zobaczymy co z tego bedzie
yasiekk
Chu.jnia bedzie, jak nie zrobia jakiejs normalnej gry muzycznej, zamiast dziwolagow typu traxxpad, ktore sobie u dupe mozna rozbic na dluzsza mete.
Mikes
http://psp.ign.com/articles/854/854292p1.h...mp;RSSid=854292

CYTAT
In their slide show presentation, Harmonix showed a flash from the PSP game -- and it looked remarkably close to Frequency and Amplitude, which were the developer's criminally underplayed rhythm games for the PS2.

Popuściłem ze szczęścia.
YETI
CYTAT(Mikes @ 23 02 2008, 00:39) *
http://psp.ign.com/articles/854/854292p1.h...mp;RSSid=854292

CYTAT
In their slide show presentation, Harmonix showed a flash from the PSP game -- and it looked remarkably close to Frequency and Amplitude, which were the developer's criminally underplayed rhythm games for the PS2.

Popuściłem ze szczęścia.

Gra na wzór Amplitude/Frequency na PSP? Na dodatek od Harmonix! Tego mi brakowało, czekam na jakieś szersze info.
Redmitsu
Cos nowego na temat tej gierki ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.