Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 192.168.1.1 I Livebox
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Redmitsu
Witam.Otoz jestem szczesliwym posiadaczem psp i chcialbym miec w nim internet poprzez wifi. Mam liveboxa ale zeby ustawic maca i inne bzdety musze sie polaczyc z stronka konfiguracyjna owego liveboxa (192.168.1.1) . Tutaj wlasnie pojawiaja sie schody poniewaz ta strona dziala jak chce. Aktualnie nie moge sie z nia polaczyc a jak zrestartuje liveboxa to moge sie zalogowac i laduje sie do polowy i juz nic nie chce dalej sie robic.
Ktos mial podobny problem ? Czy moze byc to wina modemu czy cos w kablach od nich ?
stona
Ty coś (pipi)isz tongue.gif

Wchodzisz na tę stronę przez kompa czy psp?
Masz połączonego LB z kompem jak?
Nie masz przypadkiem trybu offline?
Jak łączysz PSP z LB to przed próbą nawiązania połączenia naduś REG na LB a dopiero później się połącz ( wystarczy zrobić tak raz)
Redmitsu
no zapomnialem dodac ze chce sie polaczyc normalnie przez komputer. Nie pomagaja inne przegladarki. Ta konfiguracja dziala jak chce , raz sie nie laczy raz sie laduje do polowy i zwis.
Normalnie dziala mi internet bo wlasnie z niego pisze =]
Jednak juz polaczyc sie z stronka 192.168.1.1 stanowi nie lada wyzwanie ;p
stona
Zresetuj LB do usawień fabrycznych. Spróbuj inna przeglądarką. Jak to nie pomoże to daj nr fona na którym masz LB to Ci go odchaczę jako uszkodzony i będziesz mógł wymienić w salonie TP smile.gif
Redmitsu
Dzieki za pomoc jednak juz sobie poradzilem i wymienilem go na nowy ;P I teraz dziala i internet i internet w psp ;P (wczesniej wyskakiwal mi blad DNS ;d )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.