Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dementium: The Ward
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Di
Aż dziw bierze, że nikt jeszcze nie założył tematu dotyczącego tej wspaniałej gry.

W skrócie: horrorek z widokiem z pierwszej osoby, dużo krwi na ścianach i klimat ciągłej niepewności.

Grał w nią już ktoś z Was? Ja zacząłem dopiero 3. chapter, ale Dementium prezentuje się znakomicie - zarówno pod względem grafiki, dźwięku jak i klimatu. Mam tylko nadzieję, że gra szybko się nie skończy.

Film prezentujący pierwszy etap: http://youtube.com/watch?v=_DJLARAeiyY
Ali G
przeszdlem pierwszy chapter i poki co odstawilem, na bank jest za wczesnie by ocenic negatywnie ten tytul ale po prostu nie zachecil mnie start do dalszej przygody z gra. grafika bardzo ladna [tylko ta mgla, urghhhh], sterowanie spoko [tylko strasznie wolno chodzi, urghhh], moze jakby mi od razu dali w lape jakis pistolet to bym i postrzelal ale z lomem mi sie nie chcialo biegac chytry_.gif no ale przyjdzie czas i na ta gre, po ukonczeniu sie wiecej wypowiem i bardziej tresciwie. a i latarka jest fajna!
RoL
jak na razie, to klimatem bardzo przypomina mi to pierwsza czesc Silent Hill. zaczalem drugi rozdzial i pierwsze wrazenie jest naprawde dobre. mam nadzieje, ze dalej bedzie jeszcze lepiej
bajej
nie wiem czemu, ale grajac w ta gre mam wrazenie takiej sztucznosci. Czuje sie wszedzie wplyw silenta(przynajmniej ja tak mam), ale silent mial jakis taki inny klimat niby podobny, ale taki gęsty i głęboki, a w dementium mimo porzadnego wykonania jest nudno i pusto. Najwieksza wada dla mnie sa przeciwnicy confused.gif, wszedzie Ci sami. Nie ukonczylem jeszcze gry, ale dalbym tak 7 moze 7+ na 10. Brakuje mi czegos takiego co mial silent.. Tam sie po prostu bałem hyh.gif
ambasadororientu
Gram tylko chwilkę ale już mogę stwierdzić, że gierka jest bardzo przyjemna od strony technicznej. Ładna grafika, fajne sterowanie (w takim MP:Hunters wydaje mi się "gwałtowniejsze") przyjemne menusy smile.gif Jestem jak na razie na tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.