Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ha Czy Top 10 i wróżbiarstwo
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Yoyo800
No ja korwa zainspirowany kilkoma zdarzeniami ostatnio se stwierdzilem ze (pipi)ne taki top10 temacik w ktorym nawolam tez do zaprognozowania jacy gracze poza juz tera dobrymi nakorwiac bedom dobrze. No to celem inauguracji (pipi)ne sobie moje SUBIEKTYWNE top nie w kolejnosci i hui.

Jednak kawalek bedzie w kolejnosci

1 Bartek675 i Uzny500

Juan, Bobek, Soul, Siwy, Molo, Helmet, fj pn fil4, i tu ktos z kim nie gralem a pewnie je dobry

a tera moje typy na przyszlosc: zielony, yaxa, trella, maiden, nastepny papiez, cihy

Pamietaliscie o swiecie pedryla 5 listopada? Jeszcze nie jest za pozno na skladanie zyczen.

Oko żubra/ Longest uber alles und double Yoda
Zimol
CYTAT(Yoyo800 @ 6 11 2007, 18:40) *
No ja korwa zainspirowany kilkoma zdarzeniami ostatnio se stwierdzilem ze (pipi)ne taki top10 temacik w ktorym nawolam tez do zaprognozowania jacy gracze poza juz tera dobrymi nakorwiac bedom dobrze. No to celem inauguracji (pipi)ne sobie moje SUBIEKTYWNE top nie w kolejnosci i hui.

Jednak kawalek bedzie w kolejnosci

1 Bartek675 i Uzny500

Juan, Bobek, Soul, Siwy, Molo, Helmet, fj pn fil4, i tu ktos z kim nie gralem a pewnie je dobry

a tera moje typy na przyszlosc: zielony, yaxa, trella, maiden, nastepny papiez, cihy

Pamietaliscie o swiecie pedryla 5 listopada? Jeszcze nie jest za pozno na skladanie zyczen.

Oko żubra/ Longest uber alles und double Yoda

Yoyo, wyślij mi pocztą tak z 0,5 kg tego co jarasz lub wciągasz... to musi byc za(pipi)iste slinotok.gif
KarCzoH
Yoyo odbij chociaż na szkło biggrin.gif
k0ntra
1 Uzny wub.gif
chociaż...tongue.gif
Yoyo800
Mateusz- Bobka popros zeby ci przywiozl. To jest naprawde kraj ktory przoduje w wytwarzaniu tegoz specyfiku
Zeratul
korwa w rzucaniu sobie granatow pod nogi nie ma lepszych ode mnie!
Goldi69-PL-
3 razy to juz czytalem i nadal nie do konca wiem o co chodzi, chyba spalem na lekcjakch jez. Bydgoskiego
Raptor
Goldi: To jest ten Uznowski trend akuracik wink.gif. Takie Uzny wannabes, ale im nie wychodzi do konca (no offence ;P) wink.gif.
Yoyo800
No prosze was przeciez Pawel nie ma wylacznosci na uzywanie absurdu i w ogole to naprawde ja nie wiem. Korwa temat byl taki fajny a sie roz(pipi)alo wszystko i juz nie wiem. Ide grac w bierki jeden na jeden bo juz nie wiem naprawde w ogole to ja nie wiem. W ogole to ja jestem taki indywidualista i ja nie wiem. Co sie stalo ze mie nagle tak splaszczaja szufladkuja ja nie wiem. No nic nie wiem korwa... No nic ide sie zamknac do piwnicy z kredkami i bede latami wypracowywal swoja wlasna osobowosc jedzac szczury ja nie wiem jak to bedzie.
Goldi69-PL-
CYTAT(Yoyo800 @ 7 11 2007, 04:58) *
Ten post edytował Yoyo800 7 11 2007, 05:01

kurcze az sie boje pomyslec jak ten post przed edycja wygladal
Maiden
IMO taki sposób pisania jest żenujący. No i już dawno nie śmieszny.

A ty Raptor przypomniij sobie jak się oburzałeś jak w podobny, wręcz identyczny sposób pisał Soul swego czasu. Warna mu chciałeś wlepiać?
Dobrze pamiętam?

To teraz takie posty zrobiły sie śmieszne? Dlaczego? Jesteś w stanie mi to racjonalnie wytłumaczyć.

A "trendzik" wprowadził na to forum taki (pipi)nik i Spam że szkoda słów. No ale tu moderatora chyba nie ma...

Aha i "rzucam się" tudzież "kłótliwy jestem" bo tego forum się ostatnio po prostu nie da czytać. Ot cała tajemnica pańska.
KarCzoH
CYTAT(Maiden @ 7 11 2007, 12:07) *
IMO taki sposób pisania jest żenujący. No i już dawno nie śmieszny.

A ty Raptor przypomniij sobie jak się oburzałeś jak w podobny, wręcz identyczny sposób pisał Soul swego czasu. Warna mu chciałeś wlepiać?
Dobrze pamiętam?

To teraz takie posty zrobiły sie śmieszne? Dlaczego? Jesteś w stanie mi to racjonalnie wytłumaczyć.

A "trendzik" wprowadził na to forum taki (pipi)nik i Spam że szkoda słów. No ale tu moderatora chyba nie ma...

Aha i "rzucam się" tudzież "kłótliwy jestem" bo tego forum się ostatnio po prostu nie da czytać. Ot cała tajemnica pańska.

popieram smile.gif
Jędrek
Mnie bawi, ale jak tylko Uzny tak pisze. ;-)

Generalnie popieram.
Raptor
CYTAT(Maiden @ 7 11 2007, 12:07) *
Dobrze pamiętam?

Zle pamietasz, ale owszem jezdzilem mu na GG/tlenie (a warna to nawet dostal nie jedengo - glownie za obrazanie innych), po Flashu zreszta tez smile.gif.
CYTAT

Oczywiscie, raz na jakis czas cos takiego owszem, moze byc smieszne.
CYTAT

Nigdy nie dogodzisz nikomu - taka jest prawda. Wpierw masa placzu, ze nie mozna nic z jajem czy lekkim otem/spamem puscic w ogole, a jak sie dopusci raz na jakis czas by paru lebkow porozrabialo w jednym temacie to tez placz. Jak mowilem nikomu nie dogodzisz. Czesci spamu, ktory regularnie wylatuje - nawet nie widzisz, bo leci czesto zaraz po jego sie pojawieniu.
Jak sie go nie daje czytac, to wyjdz z inicjatywa, pozakladaj jakies ciekawe i ambitne tematy na poziomie, ktore bedzie sie dawalo czytac, a nie czekasz na niewiadomo co - az sie same zaloza? Ostatni twoj temat, ktory jako tako sie utrzymuje to widze... XBC ustawki..., a ostatni wpis w nim pochodzi z '4 09 2007'.
Maiden
Bo nie korzystam już z XBC wiesz? Dlatego nie udzielam się w tymże temacie.

I owszem Raptor takie posty są śmieszne. Raz na jakiś czas. A nie każdorazowo. A co do tego czy części spamu który wylatuje "od razu" a którego nie widze to wybacz, ale nie mogę tego zweryfikować.

Zresztą nawet jeśli to tego spamu wylatuje za IMO mało.

CYTAT
Zle pamietasz, ale owszem jezdzilem mu na GG/tlenie (a warna to nawet dostal nie jedengo - glownie za obrazanie innych), po Flashu zreszta tez .

I co z tego że po Flashu też? Jakaś święta kura czy co? No ofense Anrzej.

Nasze forum pomalutku zaczyna przypominać "Żółwikowy Spam" - EOT.
Raptor
CYTAT(Maiden @ 8 11 2007, 15:22) *
Bo nie korzystam już z XBC wiesz? Dlatego nie udzielam się w tymże temacie.

Przeczytaj moj post raz jeszcze - nic nie pisalem o udzielaniu sie w nim (twoim temacie), a zakladaniu tematow i ich prowadzeniu. Najlatwiej tylko oczekiwac smile.gif.
CYTAT
I co z tego że po Flashu też? Jakaś święta kura czy co? No ofense Anrzej.

Nie, raczej kolejny przyklad 'kompletnie nieczytelnego pisania', ktore kiedys Andrzej uprawial.

Anyway z mojej strony EOT, zapraszam na Prv jak juz cos.
nelson
malo rozumiem z calego tego tematu ale po krotkiej dedukcji mysle ze chodzi o dobry graczy... wiec zapomnieliscie o Bieniu...
barth
nie tyle o dobrych graczy, tylko o tych graczy, którzy może będą kiedyś mega madafakin' wymiotronami, jeśli sie przyłożą
Uzny
Co tu sie korwa wyprawia do jeża. Skoro juz zeszlismy na temat stylu wypowiedzi to pragne zaznaczyc ze nie wiem o co wam chodzi. A tym porownaniem do soula to juz w ogole zostalem przez Julka unicestwiony smile.gif Bo jesli dla was jest to po prostu pisanie z bledami to chyba cos po drodze przegapiacie, no ale kazdy ma inne poczucie humoru. Jesli zrazilem czyjes uczucia to szczerze przepraszam i na pocieszenie dodam ze jest godzina 20:59.

Tera to juz ino wypadaloby zapodac jakiegos top tena i do domu, ale nie ma weny wiec napisze w przeskrocie:

1. cihy
reszta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.